Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

H μεγάλη... επιστροφή swingers στην Κρήτη: 200 ζευγάρια, 5 νύχτες, αχαλίνωτο σεξ

Έτοιμοι για απίστευτα όργια σε πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού - Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το SDC, ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία Για κάποιο λόγο οι swingers λατρεύουν την Κρήτη! Μετά την κρουαζιέρα του
περασμένου καλοκαιριού, 200 ζευγάρια έρχονται για να κάνουν όργια σε πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού.





Οι 400 swingers, σύμφωνα με δημοσίευμα, θα βρίσκονται στην Κρήτη από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου και θα μείνουν σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, έτσι ώστε να κάνουν εκεί πράξη όλες τις φαντασιώσεις τους.

Σύμφωνα με την «Espresso», οι swingers πρόκειται να κάνουν όργια όχι μόνο σε σουίτες, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους, κυκλοφορώντας μάλιστα μόνο με το άρωμά τους.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το SDC, ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η διοργάνωση έκανε κατανοητό πως δεν θα υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και πως οι χώροι του εκπληκτικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος αναμένεται να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Έτσι οι swingers θα έχουν απεριόριστη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν με όποιον θέλουν και όπου θέλουν, ακόμα και στους χώρους της πισίνας ή στους διαδρόμους.

Μάλιστα, στο πεντάστερο ξενοδοχείο θα διαμορφωθούν και αίθουσες έτσι ώστε να γίνουν ομαδικά όργια, ενώ δεν θα λείψουν και τα θεματικά πάρτι, με ανάλογο dress code.

Οι τιμές κρίνονται ιδιαίτερα τσουχτερές και ξεκινούν από 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τα 1.849 ευρώ για μια junior suite, ενώ φυσικά ξεχωριστά κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου