Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Δύο αστυνομικοί τραυματίες μετά από καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Άρτα

Τραυματίστηκε σοβαρά και ο δράστης κατά τη συμπλοκή Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Άρτα, όταν αστυνομικοί καταδίωξαν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που είχε πυροβολήσει προηγουμένως ένα ζευγάρι μέσα στο
αυτοκίνητό του και αντάλλαξαν πυροβολισμούς μαζί του.





Όλα άρχισαν στις 10 τη νύχτα στην περιοχή του κολυμβητηρίου της Άρτας όταν ο 37χρονος Έλληνας πλησίασε αργά με το αυτοκίνητό του ένα άλλο αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από σούπερ μάρκετ, όπου βρισκόταν το ζευγάρι σε τρυφερές περιπτύξεις και άνοιξε πυρ εναντίον τους με κυνηγετική καραμπίνα, χωρίς όμως να καταφέρει να τραυματίσει τους επιβάτες.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Το όχημα του «πιστολέρο» εντοπίστηκε στην περιοχή Κυράτσα στον Άγιο Δημήτριο της Άρτας και, όταν οι αστυνομικοί κάλεσαν τον 37χρονο να παραδοθεί, εκείνος πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά.
Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίστηκαν τόσο ο δράστης στα πόδια, όσο και ένας αστυνομικός και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας νοσηλεύονται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει και τρίτος τραυματίας τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου