Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Πλήρως εξοπλισμένοι λαθροθήρες συνελήφθησαν στα Ανώγεια

Στο αγροτικό φορτηγάκι 4Χ4 στο οποίο επέβαιναν οι επίδοξοι κυνηγοί βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, δυο φυσιγγιοθήκες με 70 κυνηγετικά φυσίγγια και μια κουκούλα τύπου full-faceΜε όλα τα απαραίτητα για νυχτερινό –άρα και παράνομο- κυνήγι λαγού σε περιοχή
του Δήμου Ανωγείων ήταν εφοδιασμένοι δυο λαθροθήρες, αλλά δεν πρόλαβαν να ρίξουν ούτε μια… ντουφεκιά γιατί τους πρόλαβαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου!





Το αγροτικό φορτηγάκι 4Χ4 στο οποίο επέβαιναν οι επίδοξοι κυνηγοί, ένας 32χρονος και ένας 27χρονος, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν μέσα και στον περιβάλλοντα χώρο ένα κυνηγετικό όπλο, δυο φυσιγγιοθήκες με 70 κυνηγετικά φυσίγγια, δυο προβολείς αυτοκινήτου και ένας φακός κεφαλής τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι λαθροθήρες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Ανωγείων όπου διενεργείται προανάκριση που διερευνά και τυχόν άλλες δραστηριότητές τους, καθώς στο αγροτικό βρέθηκε και μια κουκούλα τύπου full-face. Προς το παρόν, πάντως, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης στον οποίο οδηγήθηκαν άσκησε σε βάρος τους δίωξη μόνο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί θήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου