Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Με Ι.Χ. μετέφεραν 75 κιλά χασίς στη δυτική Μακεδονία

Δεν έχουν σταματημό οι προσπάθειες των αλβανικών καρτέλ να πλημμυρίσουν με χασίς τις ελληνικές πόλεις! Σε μια ακόμη απόπειρα έβαλαν «στοπ» οι αστυνομικοί της Δίωξης
Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, που εντόπισαν έναν Έλληνα και έναν Αλβανό οι οποίοι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.




Με συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο  46χρονος Έλληνας και επέβαινε ένας 21χρονος Αλβανός τον οποίο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Καστοριάς και οι επιβάτες συνελήφθησαν. Στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν  τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που είχαν μέσα 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 75 κιλών και 170 γραμμαρίων.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς η οποία τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε μαζί με ένα tablet, ένα ρολόι- τηλέφωνο με κάρτα sim και άλλες δυο κάρτες sim για τις οποίες ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου