Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ο «Νέρωνας»: Όταν δεν έκλεβε, έκαιγε κάδους απορριμάτων

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς λίγη ώρα αφ' ότου «άνοιξε» το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και άρπαξε από μέσα την τσάντα της Εντολή για εξέταση από ειδικούς έδωσε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας για έναν 58χρονο Έλληνα που συνελήφθη το
πρωί του Σαββάτου για κλοπή στη Μεσσήνη, καθώς στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο... «Νέρωνας» που πυρπολούσε κάδους απορριμμάτων!





Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Μεσσήνης, λίγη ώρα αφ' ότου «άνοιξε» το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και άρπαξε από μέσα την τσάντα της που περιείχε δύο κινητά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι στις 10 Ιανουαρίου και τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου πριν συλληφθεί, ο 58χρονος είχε πυρπολήσει συνολικά πέντε κάδους απορριμμάτων στη Μεσσήνη με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους! Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή και εμπρησμό κατ' εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου