Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δ.Μάρκου - Συντηρεί την Κατάσταση «Τσίρκο»

Ανακοινώσεις και Καυτές Αντιπαραθέσεις Ι.Τούντα & Π.Μπάτρη με Π.Λάμπρου στην
1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 12.01.2017
Ο Σίσυφος είναι άνθρωπος αρχών.
Δεν ανήκει ούτε στην νομενκλατούρα ούτε στους αιθεροβάμονες της εξουσίας. Έχω περιστασιακά εξαφανιστεί από την δημοτικά δρώμενα, σεβόμενος τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η Κεντρική Δικτατορία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η δικτατορία του Δ. Μάρκου.




Όλο αυτό το χρονικό διάστημα όλες οι οικογένειες του δήμου μας που δεν έχουν πρόσβαση σε κρατικούς μισθούς και αρπαχτές, αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα καθημερινότητας από τις ληστρικές επιδρομές της κεντρικής κυβέρνησης και της μαφιόζικης διαχείρισης των δημοτικών θεμάτων από την συμμορία Δ. Μάρκου.
Ήταν και η συγκυρία των γιορτών που ήθελα να σεβαστώ στιγμές γαλήνης και κατάνυξης και να μην στρέψω την προσοχή σας σε "συμμορίες".

Δυστυχώς, όμως, αυτοί είναι οι εγκληματίες που κυκλοφορούν καθημερινά ανάμεσα μας, ζουν από τις οικονομίες μας και καταστρέφουν το περιβάλλον που ζούμε.
Όλες μου οι αναστολές ανεκλήθησαν μετά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο ο κ. Π.Λάμπρου παραδέχεται την περιγραφή «Τσίρκο» για τα Δημοτικά Συμβούλια. 
Διευθυντής του "τσίρκου" είναι ο εντελώς ανίκανος, ανήμπορος, ανύπαρκτος Δ. Μάρκου. 
Στην τελευταία μας συνεδρίαση ο Π.Λάμπρου ζητά τα αυταπόδεικτα, μόνο που αγνοεί ότι για τις «δωρεάν αγορές», που δεν τον κάνουν "κλέφτη", όπως ανέφερε, (οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται), υπάρχουν ακόμη και video, καθώς επίσης και για τον υπερασπιστή του, κ. Α.Νομικό!
Κοινώς... «ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» μόνο που η τεχνολογία μας έχει δώσει «όπλα» που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω. 
Ο αχυράνθρωπος που θέλει να λέγεται δήμαρχος ενώ είναι κλητήρας, ο Δ. Μάρκου, προσπαθώντας να γλυτώσει την πολιτική σταύρωση και ενταφιασμό του, ξανά πουλά την φασιστική του νοοτροπία λέγοντας, «ότι έχετε να πείτε πηγαίνετε στα μπλογκ» ή «έλα έξω να τα πούμε» όπως είπε πρόσφατα στον Ι. Τούντα. Αν το πιστεύεις αυτό, δώσε ραντεβού να έρθει ο κόσμος της Αρτέμιδος να σε λιντσάρει. Αλλά επειδή σίγουρα η ψυχική σου καταγωγή δεν ανήκει την ευρωπαϊκή φυλή αλλά στις φιλές με τέτοιες πρακτικές, βγες έξω να απολαύσεις την κουλτούρα που έχεις βαθιά μέσα σου κρυμμένη.

Κύριε Δ. Μάρκου, ακόμη και το σκιάχτρο στο χωράφι παίζει τον ρόλο του. Δυστυχώς εσείς ούτε και αυτόν τον απλό ρόλο δεν μπορείτε να παίξετε. Οι συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι ιδιωτικού χαρακτήρα. Αφορούν την εγκληματική σου ανεπάρκεια και τις προσβλητικά εγκληματικές πράξεις και στάσεις των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής σου και μόνο.

Αλλά ας έρθουμε στα γεγονότα της 1ης Συνεδρίασης του 2018:
Στην Ανακοίνωση της η κα Ραφτοπούλου, εκτός από ευχές για το νέο έτος, ευχήθηκε σε βελτίωση της διεξαγωγής των Δημοτικών Συμβουλίων ώστε να προάγουν τον πολιτισμό και να λιγοστέψει η «Καθεστωτική Αντίληψη της Διαχείρισης της Εξουσίας από την Δημοτική Αρχή»και  ζήτησε να αξιοποιηθεί αποτελεσματικότερα το πλεονέκτημα της Πλειοψηφίας της Συμπολίτευσης ώστε να διεξάγονται ομαλά και πολιτισμένα οι συνεδριάσεις και με απαρτία.
Επισήμανε επίσης το χαρακτηρισμό Δημοτικού Συμβούλου για τις συνεδριάσεις "είναι Τσίρκο" και οι αιτίες οφείλονται στις πρακτικές της ίδιας της Συμπολίτευσης. Παραδειγματικά ανέφερε:
  1. την καθυστέρηση έναρξης έως και 1 ώρα για την έναρξη της τελευταίας Συνεδρίασης, λόγω έλλειψης απαρτίας του συνδυασμού της Συμπολίτευσης και
  2. την ανάγκη παραιτήσεως 10 συμβούλων της Συμπολίτευσης ώστε να καταφέρουμε να έχουμε ΠΔΣ μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες εκλογής.
Επισήμανε και την ανάγκη δραστηριοποίησης της ενάντια στην μελλοντική μετακίνηση του Κτηματολογίου από τα Σπάτα στο Κορωπί.

Ακολούθησαν Καυτές Αντιπαραθέσεις Ι.Τούντα & Π.Μπάτρη με Π.Λάμπρου.
Ο Ι.Τούντας έθιξε το θέμα της τακτικής του Π.Λάμπρου για «δωρεάν ψώνια» από μικροπωλητές, χρησιμοποιώντας ψευδώς τον τίτλο του Αντιδημάρχου. Του ζητήθηκαν από τον κ.Νομικό αποδείξεις και ο Ι.Τούντας αναφέρθηκε στην αδελφή του.
Η Απάντηση του Π.Λάμπρου ήταν ότι θα καταφύγει στην δικαιοσύνη έναντι του Ι.Τούντα.

Ο κ. Μπάτρης, ζήτησε ευθέως από τον κ. Π.Λάμπρου, να ζητήσει συγνώμη, επειδή σε προηγούμενη συνεδρίαση αποκάλεσε την μειοψηφία «τσίρκο». 
Τελικά, εκείνος, είπε «συγνώμη για να κλείσουμε το θέμα.»

 Στην ψήφιση του 1ου Θέματος:  «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ» ψήφισαν:
  • «ΟΧΙ» η κα Ραφτοπούλου και η κα Τσάκαλη διότι, αν και είναι πολύ αναγκαίο αυτό το έργο η απόφαση αυτή είναι άκρως συνυφασμένη με αποδέκτη το Κ.Ε.Λ. στο Πλατύ Χωράφι.
  • «ΟΧΙ» ψήφισε και ο κ.Ι Τούντας διότι ζήτησε ταυτόχρονα και μελέτες για πράξη εφαρμογής ειδικά για την 12η Γειτονιά, «ένα χωριουδάκι των Σκοπίων είναι τα σχέδια», όπως χαρακτηριστικά είπε, η οποία έχει τεράστια απόκλιση με την πράξη εφαρμογής και όχι μόνο 10%, όπως ισχυρίστηκε ο Δήμαρχος στην εισήγησή του. Οπότε σκέτη αυτή μελέτη που πρέπει να ψηφιστεί είναι στον αέρα.
  • «ΟΧΙ» ψήφισε και ο κ. Τυράκης διότι αυτή μελέτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. «Έχει αντλιοστάσια στην διασταύρωση της Αρτέμιδος», όπως είπε. Οι αποχετεύσεις πρέπει να εφαρμοστούν σύμφωνα με την αρχική πρόβλεψη για σύνδεση με την Ψυτάλλεια. «Η Ψυτάλλεια ήταν για όλη την Αττική δεν έχουμε εμείς το δικαίωμα να χωρίσουμε την Αττική κομμάτια κομμάτια», όπως χαρακτηριστικά είπε. Ζητάει σύνδεση με την Ψυττάλεια και τίποτα άλλο.
  •  «ΟΧΙ» ψήφισε και ο κ. Γερακόπουλος για τους λόγους που ανέφερε ο κ. Τυράκης.
Το «ΝΑΙ» των Σ.Γιαννάτου, Π.Λάμπρου, Ι. Μωραϊτη και Μ.Ζήση ΚΕΛ συνεχίζει να με εντυπωσιάζει!



Τέλος μου έκανε εντύπωση η "στροφή" του κ. Τσαντήλα, ο οποίος, μάλλον οδεύει προς την παράταξη του Δ.Μάρκου και αυτό φάνηκε από τις ευχές που έκανε στην αρχή της συνεδρίασης, οι οποίες συνοδεύθηκαν από υπέρμετρο έπαινο για τα "μεγάλα" έργα που ξεκινούν στον Δήμο μας!

3 σχόλια:

  1. Δ.Μάρκου όπως βλέπεις και Εσυ και ολοι μας,είσαι ένα τελειωμένο ξεσκισμένο ξόανο γυφτάκι που το πετροβολούν ΟΛΟΙ. Ειναι ποτέ Δυνατόν παρουσία Δημάρχου και Π.Δ.Σ. να τολμά να πάρει τον λόγο ο χαρτοπαίκτης Νομικός και το άλλο λαμόγιο σου ο Μπατρης και να μην τους πετάξεις εξω να πάνε να πιούνε τα ξύδια τους,η τις ουσίες τους και να γυρίσουν κόσμιοι? Ολοι σας με πρότυπο εσένα Δ.Μαρκου είστε Αληταράδες,τύπου εκβιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κα Ραφτόπουλου είσαστε όνειδος ακόμα και για απλή ΔΣ όχι για Αρχηγός παρατάξεως που θέλει να γίνει δήμαρχος. Ανεπαρκής τελείως,χωρις Ηθικό Ανάστημα,για πολιτική αντίληψη το πρόσημο είναι αρνητικό. έχετε και την ξανθιά γλάστρα που τυπικά δηλώνει Δικηγόρος, έγιναν τέτοια απαράδεκτα στο ΔΣ και βγήκε ο Δήμαρχος και ο ΠΔΣ χωρίς χειροπέδες? Τι περιμένετε προσωπική απειλή? γιατί βιασμό δεν μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνανδροι, αλλα σε κάθε ΔΣ σας προπηλακίζουν και σας βιάζουν λεκτικά και δεν αντιδράτε ούτε καν τυπικά? Ντροπή σας ή τα έχετε βρει με τον Δ.Μαρκου, ή είστε εντελώς αναίσθητη και ανίκανη. Μονο όταν είναι παρών ο κος Μαρλαντής σώνει λίγο την παράταξη σας σκορποχώρι και τσακίζει όλους τους τους αλιτήριους μέσα στο ΔΣ. Όποτε απουσιάζει ο κος Μαρλαντής, επικρατή η συμμοριτικη συμπεριφερα του ΑΝΙΚΑΝΟΥ, ένας ήταν τώρα με τον ΠΔΣ έγιναν δυο οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Τελείωσε την θητεία σου και πήγαινε στο Κομμωτήριο, κανείς δεν θα καταλάβει την απουσία σου,, μόνο εκείνος ο κακομοίρης ο μπαμπάς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου