Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟ ΣΟΚΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ









8 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2015 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΣΤΗ 3η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ 5η ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΝΑΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΗΣ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ?
      ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ Κ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Κ ΑΓΩΝΑ?

      ΤΙ ΑΠΑΤΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΝΩΡΙΣ Κ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.
      ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Κ ΞΥΠΝΗΣΕΣ Κ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΟΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?

      Διαγραφή
  2. Αν είχες στοιχειωδη γνώση internet. θα πήγαινες στο you tube της εφημερίδας μάλιστα έχει δυο και έχει χιλιάδες βίντεο από ΟΛΗ την ΑΡΤΕΜΙΔΑ- ΣΠΑΤΑ και γενικά από ΟΛΗ την ΑΤΤΙΚΗ και σχεδόν από όλη την Ελλάδα. Ψάξε και λίγο, η περίμενε να στο χώσουν στα μούτρα για να το δεις. Όλοι μας οι κάτοικοι ΛΟΥΤΣΑΣ ξέρουμε τι επικίνδυνο είναι όλο το οδικό δίκτυο.
    Ο Καραφλός ψεύτης με την σπείρα του, μας τάζει ότι με 1,400,000€ θα φτιάξει την Λ.Βραυρωνας. όπως έφτιαξε την Α.Ιωαννου, λίγο πίσσα 5-6 εργάτες του Δήμου, μπαλωσαν πρόχειρα κάτι τρυπες που ξανά ανοιξαν, αλλα τα λα λεφτά τα έφαγαν.
    Ετσι θα φτιάξει και την Λ.Βραυρωνας, θα φανε τα 1,300,000€ και με 50-60,000€ θα μπαλώσουν τα Χαντάκια μονο, δεν φτάσουν τα λεφτά ούτε για τις τρυπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δούμε πότε θα φτιάξουν τις γειτονιές μας,που ζούμε στον μεσαίωνα με τους χωματόδρομους.Κοπρίτες,όποτε βρεχει πνιγόμαστε στις λάσπες.Ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ Κ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΦΙΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ.
      ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΝΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  4. ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας;
    όταν πήγες να μείνεις εκεί δεν ήξερες ότι δεν έχουν γίνει οι κυρώσεις των πράξεων εφαρμογής;;...
    τώρα χωρίς να έχεις καταβάλει δραχμή απο εισφρορές θές και δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εγινε ρε παιδιά ααααα ολόκληρο ΚΕΛ τους δώσαμε δεν θα μας δώσουν κανένα εργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που έδωσαν πήρανε και χρήμα και ο Δ.Μαρκου αντί να είναι υπόδικος είναι ακόμη Δήμαρχος. Τι άλλο να δώσουν? εμείς ιθαγενείς Λουτσαιοι είμαστε ξέρουμε να ζούμε στην ζούγκλα της Λούτσας

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου