Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ-Α: Άρχισαν τα Αλληλοκαρφώματα! Καμαρώστε τους!

Επισήμως πλέον και εγγράφως το εν λόγω Σωματείο συστήνει συγκεκριμένη εταιρεία για απευθείας ανάθεση.
Να γιατί ερμηνεύουν την απευθείας ανάθεση του κράτους στο κράτος, ως παράνομη... Τώρα εξηγούνται πολλά, για πολλούς. Να γιατί τρέχουν στα δικαστήρια με ψευδής κατηγορίες. Γιατί κτυπούν τον Συμπαραστάτη. Γιατί δεν θέλουν σχόλια. Γιατί θέλουν να είναι στο απυρόβλητο!
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους - αν μπορούν βέβαια;




Αρχικά έχουμε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από την κα Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη στην Ομάδα του Facebook: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΩΝ "ΠΕΡΙ/ΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ"

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη
Συντονιστής · 9 Δεκεμβρίου 2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί Συμπολίτες Μέλη και μη του Σωματείου «Περιβαλλοντική Αρμονία»,
Το τελευταίο διάστημα πληροφορούμαστε ότι δημοσιεύονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρνητικά κείμενα και σχόλια, για το έργο και τα αποτελέσματα του Σωματείου μας, με πρωτοφανή σφοδρότητα και μεθοδικότητα, μερικά δε εξ’ αυτών προέρχονται από κρυπτόμενους, δειλά και ανώνυμα. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι παραπλανητικά, ιδιαιτέρως προσβλητικά και το κυριότερο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Για την διαφύλαξη της αλήθειας και της ορθής ενημέρωσης των πολιτών αναγκαζόμαστε να προβούμε στην παρούσα δημόσια ανακοίνωση. Το Σωματείο μας αποδεδειγμένα ουδέποτε ανέθεσε Διαμεσολάβηση επί του θέματος της ηχορύπανσης σε οποιονδήποτε (ούτε άμεσα ούτε και έμμεσα). Και αυτό διότι ενεργεί με αυτάρκεια & αυτονομία, συνομιλώντας απευθείας με τους αρμόδιους φορείς (ΥΠΕΝ, ΥΠΑ, κλπ) επί του θέματος της διαχείρισης, της μείωσης (έως της εξάλειψης) της ηχορύπανσης στις περιοχές γειτνίασης με αεροδρόμια.
Το θέμα του περιβαλλοντικού θορύβου ανήκει στο πεδίο εφαρμογής της Οδηγίας 2002/49 ΕΚ, αποκλειστικά προσανατολισμένης στο αντικείμενο της προστασίας από την ηχορύπανση και αποτελεί την βάση όλων των σχετικών νόμων του Ελληνικού κράτους επί του θέματος που προέκυψαν από αυτήν. Είναι ένα απόλυτα ιδιαίτερο θέμα, το οποίο απαιτεί αυτονόητα εξειδικευμένες γνώσεις επί Αεροπορικών και συναφών με αυτά πολύπλοκων θεμάτων και θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να είναι απόλυτα κατανοητό εκ μέρους σας. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε συνεχώς, ευθέως και άμεσα σε Διεθνές επίπεδο, ως μοναδικά και μόνιμα μέλη Ευρωπαϊκών & Διεθνών Οργανισμών, που εκπροσωπούν την κοινωνία των πολιτών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας πέραν του θέματος του από κοινού ελέγχου της ηχορύπανσης σε τόσο υψηλό επίπεδο συνομιλιών, αλλά ιδιαίτερα στοχεύοντας την βελτίωση σε επίπεδο Δημόσιας Υγείας, ως άμεση συνέπεια των ανωτέρω.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι κινούμαστε και ενεργούμε με πολύ προσοχή, απέχοντας απόλυτα από κάθε υλική ή άλλης μορφής συναλλαγή με τις υπηρεσίες του Δήμου (Νομικές, Μελέτες, κ.λπ.) ή οποιουδήποτε άλλου φορέα. Στον Δήμο μας όμως διαθέτουμε πρόθυμα και με δική μας πρωτοβουλία κάθε στοιχείο και πληροφορία προκειμένου να κινηθεί και αυτός προς την ίδια κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος, επί πλέον, παράλληλα και ανεξάρτητα από εμάς, όπως αυτονόητα οφείλει και υποχρεούται απέναντι στους πολίτες. Το Σωματείο μας στα 12 χρόνια λειτουργίας του, έχει επιτύχει την ριζική τροποποίηση των Διαδικασιών Πτήσης όσον αφορά διαδρομές απογείωσης, ωράρια, κανονισμούς κ.λπ., τα οποία ήδη από δεκαετίας έχουν συντελέσει σημαντικά στην υφιστάμενη έως τότε, αισθητή μείωση του θορύβου. Υπενθυμίζουμε, ενδεικτικά και μόνο, ότι στο πρόσφατο παρελθόν, το Σωματείο μας με συνεχείς και επίμονες κινητοποιήσεις και πιέσεις σε υψηλόβαθμα πρόσωπα των Υπουργείων και της ΥΠΑ και παράλληλα με την τότε αμέριστη συνδρομή Πιλότων ως Επιστημονικών Συνεργατών μας όπως έχουμε και σήμερα αντίστοιχα, επέτυχε την Διεθνούς κύρους έγκριση τροποποίηση της διαδικασίας Απογείωσης που ίσχυε μέχρι τότε και την έκδοση νέας, της γνωστής ως «Διαδικασία ΤANGO» δηλ την αποφυγή υπέρπτησης των αεροσκαφών πάνω από την πόλη μας όπως κατάφορα γινόταν μέχρι τότε, την τροποποίηση Διεθνώς των Περιορισμών για τη χρήση του «Ελ. Βενιζέλος», τις διαδικασίες και την αλλαγή (απομάκρυνση από την πόλη) της Δοκιμής Κινητήρων Αεροσκαφών, και πολλές άλλες εξειδικευμένες επί λεπτών Αεροπορικών θεμάτων επιτυχίες. Δυστυχώς όμως η εφαρμογή τους από τους υπευθύνους δεν είναι πλήρης και συνεχής. Το Σωματείο μας παρακολουθεί και αυτό το πρόβλημα διαρκώς και πιέζει συνεχώς θεσμικά και με κινητοποιήσεις, κλπ για την απόλυτη εφαρμογή των παραπάνω και τον έλεγχό τους χωρίς παρεκκλίσεις.
Εν συντομία, ο στόχος μας στην παρούσα φάση είναι η τροποποίηση των ορίων θορύβου στο ελάχιστο δυνατόν, όπως υποδεικνύεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π. Ο. Υ.) και απαιτείται από το σύνολο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και η καθιέρωση επί πλέον μέτρων περιορισμού θορύβου όπως αυτά αναγράφονται στα ισχύοντα θεσμικά κείμενα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Ελληνική νομοθεσία. Το Σωματείο μας είναι προσηλωμένο στα παραπάνω με γνώση, σεμνότητα και χωρίς προσπάθειες εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης, με απόλυτο σεβασμό στην μοναδική αλήθεια. Επιπροσθέτως, παρέχει υπεύθυνη ενημέρωση, ελεύθερα και πρόθυμα σε όποιον επιθυμεί.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να κάνουμε με σαφήνεια γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την υγεία των συμπολιτών μας, χωρίς να μας επηρεάζουν οι συκοφαντίες, οι ύβρεις και οι αήθεις επιθέσεις εναντίον μας. Με αίσθηση σεβασμού και υπευθυνότητα προς εσάς, θα σας ενημερώνουμε διαρκώς με πραγματικά και αποδείξιμα στοιχεία, όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα με διάφορους τρόπους και αυτό αποτελεί σαφή και διαχρονική δέσμευση απέναντί σας.
Για το Δ.Σ η Πρόεδρος
Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη

(Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας...)

Δείτε και την Απάντηση του Δημάρχου, Δ.Μάρκου που εκθέτει στο πλήρες την δράση της Προέδρου κ.Πιτσιγαυδάκη και του συλλόγου:


(Οι Επισημάνσεις είναι δικές μας...)

8 σχόλια:

  1. Ο θόρυβος είναι ένας μόνον παράγοντας όχλησης.Πολύ σπουδαιότεροι είναι η ρύπανση από τα καυσαέρια των αεροπλάνων και τα απόβλητα του αεροδρομίου καθώς και οι αλλοιώσεις και οι καταστροφές στο περιβάλλον ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ που ισχύουν.Επίσης η άρνηση πληρωμής τελών κλπ στον Δήμο ,η λειτουργεία καταστημάτων κλπ μέσα στο αεροδρόμιο ,η παράνομη δέσμευση της ζώνης γύρω από το αεροδρόμιο .....Με αυτά δεν ασχολείται κανείς ...αρμόδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ 10 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ 20 ΣΩΜΑΤΕΙΑ? ΕΚΑΝΕ ΠΜΠΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΛΟΥΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ Η Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΙ Η ΕΝΤΕΛΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΑΞΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 70ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΟ.
      Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΤΟ 3ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΣΟ ΕΚΒΙΑΖΗ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΡΠΑΖΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΜΙΣΤΟ ΤΗΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ?
      ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.
      ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΞΕΒΡΑΚΟΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
      ΟΥΤΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΗ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ.
      Ο ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ 100ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΠΑΞΙΣΙ.
      ΤΕΤΟΙΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή όπως αποκαλύπτουν τα δυο έγγραφα, από τη μια της κας Πιτσιγαυδάκη (9.12.2017) ως Πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Αρμονίας και από την άλλη του Δημάρχου, κ. Δ. Μάρκου (19.1.2018), η μεν πρώτη δηλώνει προς τα έξω ότι «απέχει απόλυτα από κάθε υλική ή άλλης μορφής συναλλαγή με τις υπηρεσίες του Δήμου (Νομικές, Μελέτες, κ.λπ.) ή οποιουδήποτε άλλου φορέα», ο δε Δήμαρχος της ανταπαντάει – υπενθυμίζει ότι : «Γνωρίζετε ότι μετά από δικές σας συστάσεις υπέρ συγκεκριμένης εταιρείας μελέτης ακουστικής και παρότρυνσής σας για απευθείας ανάθεσης σ’ αυτήν….». Το σημείο αυτό της αντιπαράθεσης έφερε στο φως μια μεγάλη αποκάλυψη που πρέπει να προβληματίσει όλους εμάς που υποφέρουμε από το αεροδρόμιο και πρέπει να αγωνιστούμε, αλλά από την άλλη να μη μας κοροϊδεύουν τα τοπικά λαμόγια στήνοντας αρπαχτές με απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία μελέτης θορύβου που βρίσκεται ως φαίνεται τελικά πίσω από σωματεία και ομοσπονδίες που κοντρολάρει η κα Πίτσι, εκμεταλλευόμενη το πρόβλημά μας με τον θόρυβο του αεροδρομίου. Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε πιο πολύ τα αφτιά μας και τα μάτια μας γιατί οι μάσκες έπεσαν. Η κα Πίτσι και η κα Εμφιετζή συνδέονται τελικά με ιδιωτική εταιρεία μελετών θορύβου και υποστηριζόμενες ίσως από αυτήν το παίζουν ειδικές στα αεροδρομικά, πιέζοντας τελικά τον Δήμο ώστε η φιλική τους εταιρεία να πάρει απευθείας ανάθεση για να συντάξει την πρόταση για τη διαβούλευση της νέα μελέτης θορύβου. Απευθείας ανάθεση λοιπόν προτείνει ως φαίνεται η κα Πίτσι στις κλειστές συνεδριάσεις και στη συνέχεια το αλλάζει δημόσια, λέγοντας ότι δήθεν «απέχει απόλυτα από κάθε υλική ή άλλης μορφής συναλλαγή με τις υπηρεσίες του Δήμου (Νομικές, Μελέτες, κ.λπ.) ή οποιουδήποτε άλλου φορέα». Κυρίες μας σοβαρευθείτε σας πήραμε χαμπάρι. Μη μας δουλέυετε.

      Διαγραφή
    3. Τώρα τι έκατσες και έγραψες ολόκληρη διτριβη ανοησίας? ΟΛΟΙ/ΕΣ ξέρουμε τι κάθαρμα λαμογιο είναι η Πίτσι, μάθαμε ποσο απροκάλυπτα λαμογιο απατεώνας είναι ο Μητσοπουθενας.
      ΟΛΑ αυτά είναι γνωστά, αυτονόητα, η απλα τα υποψιαζόμασταν, αλλά μέχρι να το αποδείξεις, αυτό που σκέφτεσαι, βλέπεις να γίνεται μπροστά στα μάτια σου, είναι μακριά από την απόδειξη με ατράνταχτα στοιχεία, ότι είναι συμμορίες απατεώνων. Όλα αυτά που μας έλειπαν και μας κατηγορούσαν, συκοφάντες, υβριστές, έρχονται μόνοι τους και επιβεβαιώνουν κάθε φήμη και κάθε υποψία είναι πολύ μικρότερη από την αληθινή διαφθορά και απάτη.
      ΟΛΑ αυτά πια δεν είναι λόγια, είναι γραπτές ομολογίες σε επίσημη αλληλογραφία, τι θέλει περισσότερο ο εισαγγελέας, για να διατάξει την σύλληψη, προσαγωγή και προφυλάκιση τους?
      Δεν ξέρω αλλά απορώ με την αργοπορία της Δικαιοσύνης. αυτοί είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου πια που τρώνε κρατικά λεφτά, μέσα μαζί με τον Άκη.

      Διαγραφή
  3. Τώρα λέει θα βγάλουν την Εμφιετζή Δήμαρχο και θα σωθεί η Αρτέμιδα. Τι νούμερο κι αυτό, την πάει από εδώ, την πάει από εκεί η Πίτσι και την συστήνουν ως στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ειδική για τον αεροπορικό θόρυβο, που πρέπει όλοι να την ακούν. Να που γεννήθηκε κι άλλη σωτήρας, νοσοκόμα, από την Αρτέμιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τι πάθαμε πάλι?
      από τον βλάκα εγκληματία στο Τσόκαρο Εμφιετζή?
      Το Κομμωτήριο Ραφτόπουλου τι έγινε δεν θέλει η Πίτσι και η συμμορία της?
      Καλά η Πίτσι το έχασε τελείως, φυλακή θα πάει η Πίτσι, μέχρι εδώ ήτανε τελείωσε.
      Η Εμφιετζή είναι το ίδιο ηλίθιο φρούτο, με τον Μητσο, για αυτό το διάλεξε η Πίτσι.
      Εδώ στην εφημερίδα όμως έχει βίντεο που μιλάει η Εμφιετζή και βλέπεις πόσο στραβό ραγισμένο τσόκαρο είναι.
      Θα το πάρει χαμπάρι ο Σίσυφος και θα την στολίσει σαν επιτάφιο Μητρόπολης.

      Διαγραφή
  4. ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
    ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΝΤΙΡΛΑ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΥΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ Κ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΥΡΑ?
    ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ 20-30 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ 50 ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΤΑΝ ΓΕΡΝΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Κ ΦΑΕΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ Κ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ... ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΣΟΚΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
    ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ Κ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΟΞΑ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ?
    Κ ΤΟΣΟ ΗΛΙΟ ΒΛΑΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ?
    ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Κ ΗΡΘΕ ΠΙΑ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ Κ ΕΣΕΝΑ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου