Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Λούτσα Αττικης.Απάτη μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας απο παιδί μόλις 15 χρόνων

Άφωνοι οι αστυνομικοί Σε βάρος του πιτσιρίκου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, που περιλαμβάνει και τους γονείς του με την κατηγορία της πλημμελούς
εποπτείας ανηλίκου Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας όταν εξιχνίασαν μια υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης σε βάρος ενός 35χρονου κατοίκου της πόλης και διαπίστωσαν ότι ο δράστης ήταν ένα… παιδί μόλις 15 χρόνων από την περιοχή της Λούτσας στην Αττική.

Το θύμα είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου αγγελία για την πώληση ηλεκτρονικών συσκευών, την οποία είχε εντοπίσει ο 15χρονος και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του παριστάνοντας τον ενδιαφερόμενο. Συμφώνησαν στην τιμή και ο ανήλικος δεσμεύτηκε κα καταθέσει τα χρήματα και να στείλει στον πωλητή ηλεκτρονικό μήνυμα με το σχετικό παραστατικό της τράπεζας. Έτσι έγινε και ο 35χρονος του έστειλε τις συσκευές, όμως διαπίστωσε ότι το παραστατικό ήταν πλαστό και κατέφυγε στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία 15χρονου και, με την βοήθεια συναδέλφων τους της Ασφάλειας Σπάτων – Αρτέμιδος, βρήκαν στο σπίτι του τις ηλεκτρονικές συσκευές που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 35χρονο. Σε βάρος του πιτσιρίκου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, που περιλαμβάνει και τους γονείς του με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου