Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Άρπαξαν 15.000 ευρώ από σπίτι

Ένα τέταρτο απουσίας του, ήταν αρκετό για να χάσει ό,τι είχε και δεν είχε ένας ηλικιωμένος
Πλήρωσε ακριβά την απόφασή του να μην καταθέσει σε τράπεζα τις οικονομίες του ένας ηλικιωμένος αγρότης από την κοινότητα Μαλεσιάδα Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας. Ένα τέταρτο απουσίας του, ήταν αρκετό για να χάσει ό,τι είχε και δεν είχε.





Ο 80χρονος έλειψε μεταξύ 14:45 και 15:00 το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από την αγροτική του κατοικία στο χωριό. Όμως, την απουσία του εκμεταλλεύτηκε άγνωστος ο οποίος πιθανότατα γνώριζε ότι φύλαγε μεγάλο χρηματικό ποσό. Μπήκε στο σπίτι, άρπαξε 10.000 ευρώ από ένα δωμάτιο και άλλες 5.000 ευρώ από το πορτοφόλι του ηλικιωμένου και έγινε καπνός! Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Εμπεσού που διενεργεί έρευνες για την εξιχνίασή της.

Άκουσε τα κάλαντα στα… κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας ένας 36χρονος, ο οποίος προσπάθησε να διαρρήξει την πόρτα της εισόδου μιας μονοκατοικίας σε περιοχή των Σερρών το βράδυ της Πέμπτης, αλλά δεν τα κατάφερε και συνελήφθη μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου