Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

«Εφυγε» η γηραιότερη ηθοποιός του Χόλιγουντ σε ηλικία 105 ετών

Η καριέρα της κράτησε... 90 ολόκληρα χρόνια.Η Connie Sawyer, η οποία θεωρούνταν η
γηραιότερη εν ενεργεία ηθοποιός του Χόλιγουντ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 105 ετών.





Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Sawyer, που εργαζόταν στον κόσμο του θεάματος εδώ και εννέα δεκαετίες, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Η Sawyer ξεκίνησε την καριέρα της ως έφηβη και είχε ερμηνεύσει ρολους σε πολλές σημαντικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες τα τελευταία 90 χρόνια.
Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου του 1912 στο Κολοράντο και έπαιξε σε εμβληματικές σειρές του '60, όπως τα The Fugitive, The Andy Griffith Show, Kojak, Starsky & Hutch και Bonanza. Τη δεκαετία του '80 ερμήνευσε ρόλους στη Δυναστεία και το Laverne & Shirley ενώ το 90 εμφανιστηκε στο άκρως επιτυχημένο Seinfeld και στην «Εντατική».




Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται ως ηθοποιός και οι πιο πρόσφατες σειρές στις οποίες συμμετείχε ήταν τα 2 Broke Girls και το The Office.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν στο βιογραφικό της βρίσκουμε το «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», το «Ηλίθιος και Πανιλήθιος» και το Pineapple Express.

Μιλώντας στο περιοδικό People με αφορμή τα 105α γενέθλιά της τον περασσμένο Νοέμβρη η Sawyer απέδωσε την ζωντάνια και την ενέργειά της στον ενεργό τρόπο ζωής της. «Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που φτάνουν τα 105. Πάντα έλεγα ότι πρέπει να κινείσαι αδιάκοπα, να σηκώνεσαι από τον καναπέ. Μου αρέσει να κολυμπώ, να παίζω γκολφ, να χορεύων», είχε πει χαρακτηριστικά η αιωνόβια ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου