Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Έκλεψαν τεράστιο κοντέινερ που είχε μέσα μηχάνημα του Δήμου

Φωτογραφία αρχείου
Το τεράστιο κοντέινερ με τον κομποστοποιητή βρισκόταν σε οικοπεδικό χώρο, μέχρι που «ξαφνικά» έκανε φτερά
«Φτερά» έκανε τεράστιος μηχανικός κομποστοποιητής του Δήμου Λαμιέων, ο οποίος ήταν μέσα σε κοντέινερ.




Το τεράστιο κοντέινερ με τον κομποστοποιητή βρισκόταν σε οικοπεδικό χώρο του Δήμου, δίπλα από το 7ο Δημοτικό Σχολείο στο Παγκράτι.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι υπεύθυνοι του Δήμου Λαμιέων ανακάλυψαν ότι έχει εξαφανιστεί. Κανείς δεν ήξερε ποιος τον πήρε και πού μεταφέρθηκε. Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λίγες ώρες αργότερα το κοντέινερ με τον κομποστοποιητή εντοπίστηκε μέσα σε μάντρα ιδιώτη στη Λαμία.

Την υπόθεση της περίεργης αυτής «μετακόμισης», στην οποία φέρεται να εμπλέκεται κι ένας μόνιμος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων, ερευνά η Ασφάλεια Λαμίας.


Ο κομποστοποιητής αξίζει πάνω από 50.000€ και ήταν ένας από τους τρεις που αγόρασε ο Δήμος Λαμιέων το 2010. Συνολικά είχε δαπανήσει 150.000€.

Ο ένας από αυτούς είχε τοποθετηθεί στο Δημαρχείο, ο άλλος στα Καλύβια και ο τρίτος ήταν αυτό που κλάπηκε δίπλα από το 7ο Δημοτικό σχολείο.

Είναι περιττό να πούμε ότι δεν λειτούργησαν σχεδόν ποτέ, εκτός από τον πρώτο που ήταν στο δημαρχείο και στην αρχή τον επισκέφτηκαν κάποια δημοτικά σχολεία.


Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου