Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Οι 11 ταινίες που θα προβληθούν στο σινεμά!

Σεπτέμβριος 2017: Οι 11 ταινίες που θα προβληθούν στον σινεμά!

Το καλοκαίρι μπορεί να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματούν να προβάλλονται μεγάλα blockbuster στον κινηματογράφο.
Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και μαζί του φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις ταινιών για όλα τα γούστα, για να απολαύσετε στο σινεμά μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!




1) American Valhalla – 1 Σεπτεμβρίου



Η ταινία “American Valhalla”, με σκηνοθέτες τους Joshua Homme και Andreas Neumann, ακολουθεί τον Iggy Pop στην έρημο της Καλιφόρνια για την ηχογράφηση του άλμπουμ “Post Pop Depression”. Μαζί του βρίσκεται και η μπάντα του με τους Joshua Homme, Dean Fertita (Queens of The Stone Age) και τον drummer των Arctic Monkeys, Mat Helders. Όλοι μαζί ξεκινούν ένα μοναδικό τουρ με τελικό προορισμό μία μοναδική συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Η ταινία ξεχωρίζει για την εξαιρετική της φωτογραφία, το rock attitude της, αλλά και για την καταγραφή της μοναδικής σχέσης που αναπτύσσεσαι μεταξύ των μουσικών με κυρίαρχο αξίωμα το: «you risk nothing you gain nothing.»
Διάρκεια: 81 Λεπτά

2) American Made – 7 Σεπτεμβρίου



Ο Tom Cruise επιστρέφει με νέα περιπέτεια και αυτή τη φορά υποδύεται τον μυστικό πράκτορα Barry Seal. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και περιγράφει την ιστορία του πρώην πιλότου Seal, ο οποίος πλέον δουλεύει ως λαθρέμπορος ναρκωτικών για ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ του Pablo Escobar. Ο Seal παρόλο που βγάζει μεγάλη ποσότητα χρημάτων από αυτό, δουλεύει και ως κρυφός πληροφοριοδότης της CIA, βάζοντας έτσι τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο.
Διάρκεια: 115 Λεπτά

3) Detroit (Detroit: Μια Οργισμένη Πόλη) – 7 Σεπτεμβρίου



Η τρομερή σκηνοθέτης Kathryn Bigelow των ταινιών The Hurt Locker και Zero Dark Thirty επιστρέφει με τη νέα της ταινία με τίτλο Detroit. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και διαδραματίζεται το 1967, τη χρονιά δηλαδή που έγινε η εξέγερση των κατοίκων της πόλης Detroit, λόγω των φυλετικών ανισοτήτων της εποχής. Όλα ξεκινούν όταν οι αρχές ανακρίνουν έναν Αφροαμερικανό φρουρό ασφαλείας (John Boyega), ο οποίος άκουσε πυροβολισμούς και η αστυνομία στη συνέχεια συνεχίζει την έρευνα και τις ανακρίσεις της, αλλά με πολύ βίαιο τρόπο και παραλείποντας τη νόμιμη διαδικασία. Οι κάτοικοι που βρίσκονταν ήδη στα όριά τους ξεσπούν και η κατάσταση ξεφεύγει τόσο πολύ από τον έλεγχο, που εισβάλλει μέχρι και η Πολιτοφυλακή και η Εθνοφυλακή του Στρατού του Μίσιγκαν.
Διάρκεια: 143 Λεπτά

4) It Comes at Night (Έρχεται Τη Νύχτα) – 7 Σεπτεμβρίου



Αν είστε λάτρεις των ταινιών τρόμου και ψάχνετε μια ταινία του είδους να δείτε με παρέα, τότε το It Comes at Night είναι μια καλή πρόταση για εσάς. Όταν μια αφύσικη απειλή θα τρομοκρατήσει τον κόσμο, ο Paul (Joel Edgerton) θα κλειστεί στο σπίτι του με την οικογένειά του. Η ηρεμία τους όμως θα διαταραχτεί, όταν στο σπίτι τους θα έρθει μια απεγνωσμένη οικογένεια που αναζητά καταφύγιο. Σύντομα η παράνοια και η δυσπιστία θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ οι φρικαλεότητες που συμβαίνουν στον έξω κόσμο θα κάνουν τον Paul να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τους δικούς του.
Διάρκεια: 91 Λεπτά

5) David Gilmour – Live at Pompeii – 13 Σεπτεμβρίου



Για όλους τους λάτρεις της μουσικής και συγκεκριμένα του David Gilmour, τα Village Cinemas παρουσιάζουν μια τρομερή μουσική εμπειρία για τον κινηματογράφο. Μιλάμε για τη συναυλία “David Gilmour Live At Pompeii”, ένα μουσικό δηλαδή υπερθέαμα με εντυπωσιακά εφέ, που περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την καριέρα του Gilmour και φυσικά των Pink Floyd. Μπορεί να μην μας δώσει την ίδια αίσθηση μιας συναυλίας όταν είμαστε παρών σε αυτή, αλλά το να δεις μια συναυλία στον σινεμά είναι και αυτό κάτι ιδιαίτερο.
Διάρκεια: 114 Λεπτά

6) Annabelle: Creation – 14 Σεπτεμβρίου



Η τρομαχτική κούκλα Annabelle της ταινίας The Conjuring επιστρέφει ξανά στους κινηματογράφους με τη δεύτερη προσωπική της ταινία. Αυτή τη φορά η ιστορία θα μας ταξιδέψει πολύ πιο πίσω και συγκεκριμένα στο πως δημιουργήθηκε η περιβόητη κούκλα. 12 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης τους, ένας κουκλοποιός μαζί με τη γυναίκα του υποδέχονται στο σπίτι τους μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών, από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα όμως θα πέσουν θύματα της δαιμονισμένης κούκλας Annabelle, την οποία δημιούργησε ο κουκλοποιός.
Διάρκεια: 109 Λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου