Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Στόχος ξανά ο μικρός γιος του Τραμπ - Τον «κορόιδεψαν» για τα ρούχα του

Δημοσίευμα της Daily Caller σχολίαζε αρνητικά τα ρούχα του 11χρονου Μπάρον - Το άρθρο προκάλεσε την έκρηξη της Τσέλσι Κλίντον - Τι έγραψε στο Twitter η Μελάνια
Έπειτα από τα χασμουρητά του στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, ο 11χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου, Μπάρον έγινε στόχος επικρίσεων αμερικανικού δημοσιεύματος, αυτή τη φορά για τα ρούχα του.



Σε δημοσίευμα της Δευτέρας, η Daily Caller σχολίαζε αρνητικά τα ρούχα του 11χρονου Μπάρον Τραμπ. Το άρθρο, που τιτλοφορείται «Έχει έρθει η ώρα ο Μπάρον Τραμπ να αρχίσει να ντύνεται σαν να είναι στον Λευκό Οίκο», προκάλεσε την ενόχληση της Τσέλσι Κλίντον που

Στόχος ξανά ο μικρός γιος του Τραμπ - Τον «κορόιδεψαν» για τα ρούχα τουΕκφράζοντας την αμέριστη στήριξή της στον 11χρονο Μπάρον έγραψε στο Twitter: «Ο Μπάρον είναι παιδί. Δεν πρέπει να μιλάμε για κανένα παιδί με τον τρόπο αυτό είτε δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου. Και να το κάνει και ενήλικος; Ντροπή!».




Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ευχαρίστησε με ένα tweet την Τσέλσι: «Σ' ευχαριστώ Τσέλσι Κλίντον - είναι πολύ σημαντικό να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους».



Το άρθρο της Daily Caller ασκούσε κριτική στον 11χρονο Μπάρον για το στυλ των ρούχων που φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου