Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Απίστευτο! 41χρονη έπαιρνε επιδοτήσεις για χωράφια... άλλων

email
Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκάλυψε ότι την τριετία 2012 – 2015 η δράστιδα εξαπατούσε συστηματικά τον αρμόδιο φορέα του Δημοσίου και εισέπραξε παράνομα επιχορηγήσεις ύψους 29.149 ευρώ για τη μίσθωση αγροτεμαχίων
Επί τρία χρόνια εισέπραττε επιδοτήσεις για τη μίσθωση αγροτεμαχίων που δεν της... ανήκαν, μια 41χρονη απατεώνισσα η οποία κατέθεσε πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά στην τοπική κοινότητα της Πέλλας όπου ανήκε.
Μάλιστα, το γνήσιο της... πλαστογραφημένης υπογραφής των συμβαλλόμενων βεβαίωναν δυο εκπρόσωποι κοινότητας!

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκάλυψε ότι την τριετία 2012 – 2015 η δράστιδα εξαπατούσε συστηματικά τον αρμόδιο φορέα του Δημοσίου και εισέπραξε παράνομα επιχορηγήσεις ύψους 29.149 ευρώ για τη μίσθωση αγροτεμαχίων στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας. Σε βάρος της 41χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται και δύο εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας ηλικίας 39 και 38 χρόνων, οι οποίοι βεβαίωσαν το γνήσιο της υπογραφής των ιδιοκτητών των αγροτεμαχίων στα πλαστογραφημένα ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης, χωρίς να είναι παρόντες. Ούτε αυτοί, ούτε η γυναίκα συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η έρευνα συνεχίζεται και στα προηγούμενα έτη, για να διαπιστωθεί αν δόθηκαν και άλλες επιδοτήσεις με πλαστά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Google+