Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Αρτέμιδα: Έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μάνας του επί 10 χρόνια

Έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μάνας του επί 10 χρόνια
Έβαλε στην τσέπη 100.000 ευρώ - Ο 58χρονος συνελήφθη στην Αρτέμιδα από τις Αρχές. Μπορεί η μητέρα του να απεβίωσε το 2002, όμως η σύνταξή της... ζούσε!
Ο 58χρονος γιος της δεν δίσταζε να λαμβάνει το ποσό της σύνταξής της έως και το 2012, δηλαδή για ολόκληρα δέκα χρόνια.




Συγκεκριμένα ο άντρας, από το Μάιο του 2002 έως τον Ιούλιο του έτους 2012, λάμβανε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο ήταν συνδικαιούχος, την ισόβια μηνιαία σύνταξη γήρατος της θανούσης μητέρας του, η οποία είχε συνταξιοδοτηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο και απεβίωσε το έτος 2002, αποκομίζοντας συνολικά το ποσό των -108.836,38- ευρώ.

Ο 58χρονος συνελήφθη στην Αρτέμιδα από τις Αρχές από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Σε βάρος του εκκρεμούσε ανεκτέλεστη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για απάτη κατ' εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην  Εισαγγελία Εφετών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων.

11 σχόλια:

  1. γιατι δεν γράφετε το ονομά του ,αφού τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα ποιός απατεώνας ήταν. Βάλτε μια φωτογραφία να βουλιάξει όλο το διαδίκτυο ,κι ας τον καλύπτουν τα κυκλώματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε μαγκα ανωνυμε? Να γραψουντο ονομα να βαλουν κ την φωτογραφια,να τους κλεισουν,να πανε κ φυλακη,να πληρωνουν κ ολη την ζωη εναν απατεωνα?
      Αν δεν δωσει η ΕΛΑΣ την φωτογραφια δεν γινεται τιποτα τρεχεισ κ δεν φτανεις

      Διαγραφή
    2. Επειδή τον ξέρεις εσύ σημαίνει οτι τον ξέρουν όλοι? Απαγορεύεται πραγματικά, πουθενά στο διαδίκτυο δεν θα βρείς το όνομα του.

      Διαγραφή
    3. Ειμαστε σε χωρα φασιστικη,ολα απαγορευονται,με τον ενα η τον αλλον τροπο.Βιντεο-μαγνητοφωνηση δεν γινινται αποδεκτα στα Δικαστηρια κ εχει επιπτωσεις πολυ ακριβες αυτος που που εχει τετοια αποδεικτικα στοιχεια. το 99% των πολιτικων θα ειχαν φαει ισοβια ξ αλλα τοσα οι Δικαστες,οποτε απαγορευται το βιντεο κ η μαγνητοφωνηση κ οι τυποι ειναι ησυχοι.Ποιος σου λεει οτι ο απατεωνας αυτος δεν εχεθ πολυ χοντρο μεσον καπου ψηλα στην πολιτικη?βγαλε το ονομα του κ δεν θα εχεις τελειωσει την αναρτηση κ η ασφαλεια θα σου χτυπα την πορτα.

      Διαγραφή
    4. Ο συγκεκριμένος απατεώνας απλά μπορεί να είχε κάποιο μέσο τότε το 2002, τώρα 15 χρόνια μετά το μέσο τον εγκατέλειψε για άγνωστους λόγους και βρέθηκε κατηγορούμενος αντίθετα πάρα πολύ άλλοι με αντίστοιχα μέσα εξακολουθούν να κάνουν την ίδια δουλειά.

      Διαγραφή
    5. Δεν παιζεσαι πολυ ηλιθιος εισαι.Απο το 1950 μεχρι σημερα δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ,μονο προσωπα αλλαζουν. Αυτοσ σταματησε να δινει στο μεσον κ το μεσον κουκουλα τον εδωσε στεγνα. Το μεσον σαν προσωπο αλλαζει αλλα δινει στον επομενο το βυζι να αρμεγει με το αζημιωτο,δλδ το μεσον του τυπου να ειναι πια 3-4 προσωπα οποτε δεν τον συμφερε να τους πληρωνει κ την πατησε.Αυτοι ειναι το πραγματικο βαθυ κρατοσ.ΠΡΟΕΔΡΟΙ,
      ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ κοκ πανε ερχονται σαν ΤΑΞΙ αυτοι μενουν εκει σε καλες θεσεις.Μια τετοια θεση για να την παρεις πρεπει να δωσεις 500.000€ στον υπουργο-κομμα που ειναι στην εξουσια,ξυπνα σου κλεβουν το σωβρακο χωρισ να σου βγαλουν το παντελονι.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Η ΠΡΩΗΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΜΟΡΑΣ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ Κ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ Κ ΣΤΑΘΕΙ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΑΝΕΒΑΖΩ Κ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΕΝΑΝΕ.
    Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΖΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΣΠΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαστε όλοι όσοι γράφουμε δω μέσα δημότες Σπατών-Αρτέμιδας και η σελίδα απευθύνεται σε ολόκληρη την Ανατολική Αττική όχι μόνο στον συγκεκριμένο δήμο γι'αυτό καλό θα ήταν να γράφεις τα μηνύματα πιο αναλυτικά όχι με τηλεγραφικό τρόπο και υπονοούμενα, είναι θέμα σεβασμού στους αναγνώστες της σελίδας.

      Διαγραφή
    2. ΒΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?
      ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΟΡΑ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ
      +ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑ+ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Κ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,ΚΑΛΟΣ,ΚΑΛΗ ΗΤΑΝΕ Κ ΑΛΛΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

      Διαγραφή
  3. Καποια θεση στο ΙΚΑ στις συνταξεις πληρωσε
    2,3 εκτ € αυτη που την πηρε.
    Μια αλλη θεση στην Πολεοδομια 5 εκτ €,αυτα ειναι παλια δεν τα ξερατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου