Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΡΑΦΗΝΑ - Βρέθηκε το ένα κλεμμένο φορτηγό του Δήμου

Στη Νίκαια βρέθηκε από άνδρες της Άμεσης Δράσης το ένα από τα δύο φορτηγά που είχαν κλέψει άγνωστοι, τα ξημερώματα της Κυριακής, στον χώρο στάθμευσης του Δήμου Ραφήνας επί της Λεωφόρου Αρίωνος, στο Πλατύ Χωράφι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, το φορτηγό, μάρκας Mercedes, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΟ -5953, είχε πολλές φθορές και χτυπήματα, είχαν αφαιρεθεί και οι πινακίδες του και βρέθηκε στη συμβολή των οδών Νίκης και Σπάρτης.




Έγιναν οι απαιτούμενες έρευνες για το ενδεχόμενο ύπαρξης αποτυπωμάτων και αποδόθηκε στον δήμο αλλά σίγουρα χρειάζονται αρκετά χρήματα για να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση.

Το φορτηγό αυτό είχε κλαπεί με άλλο ένα από τον χώρο στάθμευσης του δήμου στο χρονικό διάστημα από τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και μέχρι τις 2.30 το πρωί της Κυριακής όταν άγνωστοι έκοψαν με τροχό την αλυσίδα της πύλης της εξωτερικής περίφραξης του χώρου.
Στη συνέχεια και αφού ξεφόρτωσαν τα ειδικά κοντέινερ που ήταν φορτωμένα σε αυτά για τη μεταφορά σκουπιδιών τα έβαλαν μπροστά και εξαφανίστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι τα κλειδιά των φορτηγών βρίσκονταν στο γραφείο, αυτό δεν παραβιάστηκε. Σημειωτέον ότι η αξία των δύο φορτηγών φτάνει τα 150.000 ευρώ! Το δεύτερο φορτηγό που έχει ακόμη βρεθεί έφερε τον αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ7317.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καταγγελθεί πλήθος περιστατικών κλοπής φορτηγών αυτοκινήτων από την ευρύτερη περιοχή των μεσογείων κάτι που προβληματίζει έντονα τις αρχές και βέβαια τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα και με την κλοπή των αυτοκινήτων τους υφίστανται σοβαρότατη ζημιά αφού αυτά είναι τα μέσα βιοπορισμού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου