Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Αρτέμιδα κατέπληξε...

Ο Απόστολος Τσιτσικώστας στην Αρτέμιδα κατέπληξε... anatakti.gr
Μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, στις 18.11.2015, σε παραθαλάσσια ταβέρνα του Αγ.Νικολάου, στην Αρτέμιδα,
προς τιμή του υποψήφιου της Ν.Δ. κ.Απόστολου Τζιτζικώστα. Οικοδεσπότης ήταν κ.ο Α. Βλάχος της Τοπικής της Ν.Δ.




Η απήχηση της παρουσίας και ομιλίας του Αποστόλη, όπως θέλει να τον αποκαλούν, ήταν πολύ ένθερμη και ενθουσιώδης από τους παρόντες που ήταν παλιά και νέα μέλη καθώς και φίλοι του κόμματος. Η ομιλία του ήταν περιεκτική σε λύσεις για έξοδο από το αδιέξοδο της χώρας, έκθεση των προβλημάτων του κόμματος και αναλυτική αναφορά στις αλλαγές που προτίθεται να ακολουθήσει την επομένη της εκλογής του.

Κέρδισε το ακροατήριό του που τον καταχειροκρότησαν επανειλημμένα. Όλοι γοητεύθηκαν από την παρουσία του και τον μεστό λόγο του.

Παρακολουθήστε την ομιλία του:

Υποστηρίζεται από τοπικά στελέχη με δυναμική επιρροή, όπως ο πρώην δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος ο κ.Χρήστος Μάρκου, ο κ. Πέτρος Πουλάκης, ο κ. Χρήστος Μαρλαντής δημοτικός σύμβουλος και απ’ τα δυναμικότερα στελέχη της Ν.Δ., ο κ. Θανάσης Μαργέτης, ο πρώην δήμαρχος Αρτέμιδας κ. Τυράκης, ο κ. Δημήτρης Κατσίκης πρώην αντινομάρχης, ο κ. Αντώνης Παλπατζής αντιδήμαρχος Ραφήνας, Πικερμίου, ο κ.Νεκτάριος Καλαντζής δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης και στέλεχος της Ν.Δ., η κα Βάσω Κόλλια πρώην Γ. Γ. Νέας Γενιάς κ.α.

Την Συγκέντρωση τίμησαν ο νυν Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου, ο κ. Εμμ. Κατσής πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος, οι κ.κ. Νομικός και Λάμπρου Αντιδήμαρχοι και άλλοι.

4 σχόλια:

  1. kατεπληξαν.!!!!! ολα τα λαμογια μαζι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο η Νεα Δημοκρατία θα μας σώσει !!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αφήσουμε τον Τσίπρα ήσυχο να κάνει την δουλειά του καλέ

      Διαγραφή
  3. πωλειται λογισμικο για εκλογες
    πλρφ.Αλεξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου