Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ανήλικη διέρρηξε τέσσερα σπίτια στην Καβάλα

Οι Αρχές έχουν συλλάβει τη 16χρονη επανειλημμένα στο παρελθόν, αλλά τη βρήκαν και πάλι μπροστά τους...Ένα ανήλικο κορίτσι που έχουν συλλάβει επανειλημμένα στο παρελθόν
για κλοπές, βρήκαν πάλι μπροστά τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διερευνούσαν τέσσερις διαρρήξεις σπιτιών οι οποίες είχαν γίνει από την Πρωτοχρονιά ως την 1η Οκτωβρίου του 2014 στην πόλη της Καβάλας.




Από τα αποτυπώματα που είχε αφήσει η 16χρονη (σήμερα) Ελληνίδα, διαπιστώθηκε ότι αυτή είχε διαπράξει τις διαρρήξεις και είχε αρπάξει από το εσωτερικό των σπιτιών διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα και ένα κινητό. Σε βάρος της ανήλικης δράστιδας σχηματίστηκε μία ακόμη δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Έναν Έλληνα ηλικίας 35 χρόνων αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Σερβίων Κοζάνης ως δράστη της κλοπής που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ένα σπίτι στην κοινότητα Λιβαδερό. Μετά την καταγγελία της 68χρονης ιδιοκτήτριας, βρέθηκαν στοιχεία που τον ταυτοποιούσαν ως δράστη της κλοπής ποσού 2.050 ευρώ και 150 ελβετικών φράγκων και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου