Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ






(πατήστε στο link να μεγαλώσει)

6 σχόλια:

  1. Κανένας από ολους αυτους που ψηφίσαμε τον Δημήτρη Μαρκου για Δήμαρχο δεν περιμέναμε απο αυτον τέτοια συμπεριφορα απεναντι στους διαμαρτυρόμενους δημοτες στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλιου την Παρασκευή που περασε. Ολοι ξερουμε το μπαχαλο που εχει δημιουργήσει στο Αθλήτικο Οργανισμο ο Προεδρος Γιαννατος με την ασχημη συμπεριφορα του,, τις φωνες του, που αλλα του λες και αλλα σου απανταει, που κολαει και λεει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και πηγαμε στο Δημοτικο συμβουλιο περιμενοντας καταρχας μια αλλη συμπεριφορα. Η σταση του Δημαρχου προς ολους εμας που κανουμε εδώ και χρονια αθλητισμο ηταν εχρθρικη και απαξιωτική. Εφτασε σε σημειο να πει μη με ξαναψηφίσεται. Δηλαδη μας πηρε την ψηφο και πλεον μας εχει γραμμενους. Αυτα δεν λεγονται. Την αλλη μερα βγήκε η συζυγος του προεδρου που καπου την δικαολογώ για την αντιδραση της με ολα αυτα που ακουσε για τον ανδρα της και εφραφε στο facebook οτι γυρίσαν τα ποδια να βαρεσουν το κεφαλι. Δηλαδη θεωρουν ποδια τους δημοτες και αυτοι ειναι το κεφαλι. Μηπως εχουμε καβαλήσει καλάμι και βαρανε like από κατω ο Δήμαρχος και Δημοτικοι συμβουλοι. Δυστυχως για αυτους τα ποδια έχουν και στομα και δυναμη. Καποιοι κοιτανε να ηρεμήσουν τα πράγματα αλλα με τις αναρτήσεις των συζύγων στα επίσημα blog του Δήμου που μαλλον αυτές εχουν κωδικους τα πραγματα πάνε στο κοκκινο. Δήμαρχε και πρόδρε και δύο πόλεις γελανε γιατι απαντανε οι γυναίκες τους παντου email fb. Δημήτρη βρες λύση βαζεψε καποιους καποιες και ηρέμησε τα πράγματα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 180€ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Ο ΓΓ. 4800€,ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΥΤΟΣ 4500€,Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ 1500€,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 1500€,Ο ΑΝΤΙΛΟΥΤΣΑΣ 1500€,ΒΑΖΕΙ ΑΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΛΠ,ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σύζυγος με αυτά που γράφει,έχει ξεφύγει εντελώς! και μαζί σε αυτό τον κατήφορο τραβά και άλλες και άλλους μαζί της.Δεν είναι μόνο γλοιώδης! αλλά και εριστική! σίγουρα καλό θα είναι να πάρει μια γνώμη άλλου ιατρού και να ζητήσει το λιγότερο συγνώμη από τους δημότες! ..για να μην τρελαθούμε εντελώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΤΡΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΟΠΟΙΟΣ.ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΠΤΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΔΛΔ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΨΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη μιλαμε γηπεδικα Λαμόγια ληστές ήρθατε στην Κόλαση πριν να ψοφησεττ γιατι τετοια κτήνη που είσται θα ψοφήσεται ο θάνατοε ειναι μόνο για ανθρώπους.Μαύρες σαν πίσσα θα ειναι οι γιορτές σας σαν τις δικές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν δεν ντρεπεστε ρε γᨨιδουρια που θα πληρωνουν τα παιδια του δημου μας για να αθλουνται ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου