Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


Ο κ. Σάββας Κουρτίδης, μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού Οργανισμού Σπάτων, Αρτέμιδος έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου, κ.Σταύρο Κατραμάδο και προς τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη Μάρκου σχετικά με τις χρεώσεις που βαραίνουν τους αθλητικούς Συλλόγους και την μεταχείρησή τους από τον Αθλητικό Οργανισμό και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο. Την επιστολή του αυτή την κοινοποίησε
και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, σε όλα τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων καθώς και σε όλα τα μέλη των Αθλητικών Σωματείων. Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:




Σπάτα 25/11/2015
Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Δήμαρχε,
Ξεκινώντας να γράψω την παρούσα μου ήρθε στη σκέψη ο «υπέρ αδυνάτου λόγος» του Λυσίου και κάπως έτσι θα αρχίσω.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ως μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων – Αρτέμιδος, φάνηκα Ιδιαίτερα χρήσιμος στην θέση αυτή , αφού είμαι η «ασπίδα» πίσω από την οποία κρύβονται ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού , διότι ποιός πρότεινε το δίευρο για τους Συλλόγους;;;
Ο ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ άρα οι υπόλοιποι σύμβουλοι και ιδιαιτέρως ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος ουδεμία ευθύνη φέρουν , ασχέτως αν ψήφισαν και η απόφαση αυτή ήταν ομόφωνη.

Βεβαίως ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος αποκρύπτουν επιμελώς το γεγονός ότι ήδη το Μάϊο είχα καταθέσει αιτιολογημένη και εμπεριστατωμένη έγγραφη πρόταση, για να διορθωθεί η απόφαση αυτή, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.
Αντί όμως η πρόταση αυτή να συζητηθεί αμέσως, ο Κύριος Πρόεδρος εδέησε να εισάγει για συζήτηση το θέμα , αφού έληξε η περυσινή περίοδος και αφού χρεώθηκαν τα Σωματεία ποσά τα οποία αδυνατούν να καταβάλουν, μόλις προσφάτως.
Κατέθεσε δε μια πρόταση την οποία χρεώνει σε εσάς Κύριε Δήμαρχε προσωπικώς, ότι δηλαδή δεν αποδεχθήκατε μεγαλύτερη έκπτωση πέραν των 50 λεπτών.

Περεταίρω η στάση μου στο θέμα αυτό και σε ένα άλλο θέμα που αφορά τις ώρες προπονήσεων των Συλλόγων στο κλειστό γήπεδο, έγινε η αφορμή ο Κύριος Αντιπρόεδρος να ερευνήσει το ζήτημα του ασυμβιβάστου της συμμετοχής μου στο συμβούλιο με το δεδομένο ότι έχω και την ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου «ΓΑΙΑ».

Κατά αυτόν τον τρόπο πιστεύει προφανώς ο Κύριος Αντιπρόεδρος ότι δεν θα έχει κάποιον στο Συμβούλιο που να του δημιουργεί προβλήματα στη λήψη αποφάσεων και ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με τους Συλλόγους.

Σκέφτηκα να του κάνω τη χάρη, όμως δεν θα γίνει αυτό για τους εξής απλούς και απόλυτα κατανοητούς σε κάθε λογικό άνθρωπο, λόγους.
  1. Διότι η ιδιότητά μου αυτή ήταν γνωστή εκ των προτέρων σε όλους.
  1. Διότι είναι τιμή μου να ηγούμαι ενός Συλλόγου που φροντίζει για την άσκηση 120 τουλάχιστον παιδιών των συνδημοτών μας και επίσης να εκπροσωπώ και να προασπίζομαι τα συμφέροντα και των λοιπών Αθλητικών Συλλόγων του τόπου μας.
  1. Διότι το καλύτερο που έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος είναι οι Αθλητικοί του Σύλλογοί που ασκούν περί τα 600 παιδιά.
  1. Διότι δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να πιστεύει στα σοβαρά ότι ο Αθλητικός Οργανισμός μπορεί να υποκαταστήσει τους Συλλόγους στις δράσεις τους με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είτε οργανωτικά , είτε γραφειοκρατικά ,είτε στελέχωσης ,αλλά και οικονομικά.
  1. Διότι υπάρχει μέλος του Συμβουλίου μας όπως πληροφορήθηκα πρόσφατα. ότι πριν καν διοριστεί στο Συμβούλιο έλεγε δεξιά και αριστερά ότι θα διαλύσει τους Συλλόγους , ποιος ξέρει γιατί;;;
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!!! Δεν θα του κάνουμε την χάρη.
  1. Διότι ότι και αν λένε οι κανονισμοί και οι νόμοι είναι υποχρέωση του οργανισμού να αντιμετωπίζει τα ζητήματα των συλλόγων με την δέουσα σοβαρότητα και ευελιξία που απαιτούν οι περιστάσεις.
  1. Και τέλος καλό είναι πέρα από την επίκληση νόμων και κανονισμών να έχουμε γνώση και των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου όπως την 230/14 της 23.09.2014 και 278/14 της 21.10.2014.
Υπό αυτές τις συνθήκες πρέπει να ληφθούν άλλες αποφάσεις, από εσάς, που είναι της αρμοδιότητάς σας και που τις γνωρίζετε , πλην όμως εγώ δεν μπορώ και δεν θέλω να σας τις υποδείξω.

Με εκτίμηση

Σάββας Κουρτίδης

9 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑΛΗΡΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?Ο ΛΗΣΤΗΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΣΤΩ Κ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΑΡΠΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ?ΑΥΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΑΙ ΟΡΝΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΚΑΤΩ ΜΙΑ -ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.ΑΝ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ Η ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΑΚΑΤΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ?ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΗΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ-ΛΗΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟ-ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
    ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ..ΕΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΥΤΕ Η ΠΑΓΟΥΡΟΥ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΑΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ.Ο ΑΝΤΙΛΟΥΤΣΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΖΗΤΑΝΕ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΠΑΧΤΗΣ Κ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ Κ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΑΓΟΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστα λεει η γυναικα του Γιατρου
    -σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ-ΛΗΣΤΗ ΦΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ Κ ΦΟΒΑΤΑΙ Κ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΩΤΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΚΛΕΒΕΙ ΡΠΑΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ Κ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΜΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΖΗΤΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ Κ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ.ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟ ΓΚΡΟΥΣΚΟΥΛΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΚΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΠΡΩΤΟ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου