Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο Ψινάκης «επιστρατεύει» 37 πρέσβεις στη «μάχη» για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε τη δημιουργία της Αμφικτιονίας Ιστορικών Δήμων Ελλάδας με στόχο την ανάκτηση των μαρμάρων του Παρθενώνα
Γνωρίζει άριστα την τέχνη της επικοινωνίας και ακόμη καλύτερα τον τρόπο να επιτυγχάνει τους στόχους του. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, περί ου ο λόγος, ανέλαβε, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η ΚΕΔΕ, να προωθήσει την ιδέα επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα και στον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπου ανήκουν.




Προκειμένου να αποκτήσει περισσότερους συμμάχους στην προσπάθεια αυτή, ανέλαβε την πρωτοβουλία να παρασημοφορήσει 37 πρέσβεις στην Ελλάδα απ' όλο τον κόσμο, με το μετάλλιο της Λεγεώνας του Μαραθώνα και να τους καταστήσει πρεσβευτές του Μαραθώνα σε όλον τον κόσμο.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ενόψει του αθλητικού Μαραθωνίου που διοργανώνεται την Κυριακή και σκοπός είναι, με τη στήριξη και της ΚΕΔΕ, να ενταθεί η μάχη για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ανακοίνωσε τη δημιουργία Αμφικτιονίας Ιστορικών Δήμων Ελλάδας, στόχος της οποίας θα είναι η επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου