Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ 1930!!

Τα συμβόλαια αυτά είναι αποτέλεσμα έρευνας του Δημοσιογράφου του ALTER Δημήτρη Παπαδημητρίου.π
Ο σύλλογος και οι κάτοικοι, αποκάλυψαν ότι η συγκεκριμένη έκταση έχει πωληθεί από την Ι.Μ. Πεντέλης τον Μάρτιο του 1930. Επρόκειτο για συνολική έκταση 4.500 στρεμμάτων, μέσα στην οποία είναι και τα 65 στρέμματα του οικισμού Γεροτσακούλι. Κάτι που αποδεικνύεται από τα συμβόλαια 6165 και 6166 της 6/3/1930, του συμβολαιογράφου Αθηνών Πέτρου Καββαδία, αλλά και από τη μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Μάκρης, του τότε αντιδημάρχου της περιοχής Βασίλη Κουλουμπή, Τοπογράφου Μηχανικού προσωπικά, αλλά και της εταιρείας SILVA-NATURA L.t.d., που εφάρμοσαν τα περιγραφόμενα στα συμβόλαια του 1930 όρια της έκτασης που πουλήθηκε, στα αντίστοιχα σημερινά σημεία. Επίσης, από τη μελέτη της μερίδας στο υποθηκοφυλακείο φαίνεται ότι έκτοτε δεν περιήλθε ξανά στην ιδιοκτησία της η συγκεκριμένη έκταση. Για την αποκατάσταση της αλήθειας…




ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΡΟΤΣΑΚΟΥΛΙ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
για κάποιους από εσάς που δεν γνωρίζετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ενδελεχώς,
πιθανά να φαντάζει ως ιδιαίτερα σκληρή, η στάση που κρατά η εκκλησία της Ελλάδας απέναντι μας, δεδομένου ότι αμαυρίζει το κοινωνικό πρόσωπο (προσωπείο κατ' εμάς) που θέλει να επιδεικνύει στο πλατύ κοινό.
Μετά όμως από συνεχείς διώξεις, εκβιασμούς που έχουμε υποστεί και υφιστάμεθα ακόμη και σήμερα, είναι ξεκάθαρο ότι όλα αυτά γίνονται γιατί η δικαίωση μας στα δικαστήρια θα αποτελέσει ορόσημο για να ανακοπεί ανά το Πανελλήνιο η διεκδίκηση εκτάσεων από την εκκλησία που ποτέ δεν της ανήκαν.
Αυτή η προσέγγιση καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος που διαιωνίζεται σχεδόν ένα αιώνα, καθώς αγγίζει τον πυρήνα της σχέσης Κράτους - εκκλησίας δηλαδή το ιδιοκτησιακό.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συμπαράσταση σας καθώς η μόνη οδός που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι της δημοσιοποίησης της αλήθειας!!
Ευελπιστούμε ότι η νέα κυβέρνηση, με την κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει, θα δώσει ένα τέλος σε μια ομηρία διάρκειας σχεδόν ενός αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου