Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ραφήνα - Σκηνές από ταινία βίας σε χρωματοπωλείο


 Λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος δυο ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, εισέβαλλαν στο κατάστημα και ο ένας από αυτούς κατευθύνθηκε προς το
γραφείο όπου καθόταν ο ιδιοκτήτης του χρωματοπωλείου.
Προτείνοντας του ένα όπλο του ζήτησε όσα χρήματα είχε, αυτός όμως αντέδρασε και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στον ληστή.
Ενδεχομένως φοβισμένος ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα εκφοβισμό.
Ο 27χρονος γιος του ιδιοκτήτη άκουσε τον πυροβολισμό και επιτέθηκε στον οπλοφόρο ληστή. Ακολούθησε πάλη ανάμεσα στους δύο άνδρες.
Στην συμπλοκή ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές τον 27χρονο προκαλώντας του διαμπερή τραύματα στο δεξί γόνατο και στην αριστερή ωμοπλάτη!
Ο δράστης και ο συνεργός του το έβαλαν στα πόδια και μάλιστα βγαίνοντας από το κατάστημα πυροβόλησαν άλλες δυο φορές την τζαμαρία και στη συνέχεια ανέβηκαν σε μια μηχανή και εξαφανίστηκαν.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου και μακαρίζοντας την τύχη του αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του γλύτωσαν από τα χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου