Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Πέρασε ένας χρόνος λοιπόν… στον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος

Πρώτη Δημοσίευση: 16.06.2015
Πέρασε ένας χρόνος λοιπόν…
Και τι χρόνος! Άγριος, δύστροπος, πικρός…
Κύλησε σαν το νερό…
Το νερό που γίνεται ρυάκι και ταξιδεύει μικρά κλαδάκια και τους κλέφτες που φυσάγαμε παιδιά.
Το νερό που γίνεται και χείμαρρος και παρασύρει κορμούς δέντρων και αυτοκίνητα. Και πολλές φορές τις ελπίδες μας και τα όνειρά μας.

Κι εγώ ήμουν από κείνους που έλπιζαν ότι δεν μπορεί κάτι θα αλλάξει αύριο για τον τόπο μας. Κι όχι μόνο δεν άλλαξε ΑΛΛΑ κάθε μέρα που περνάει μου δείχνει το χειρότερο πρόσωπο της αλαζονείας, της έπαρσης και της αμορφωσιάς στους χώρους της τοπικής εξουσίας.

Κι όταν διαπιστώνεις ότι αυτά τα ελαττώματα τα έχουν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες ενός τόπου τότε σε πνίγει ο θυμός, η πίκρα κι η απογοήτευση. Πολύ περισσότερο δε, όταν βλέπεις ότι αυτά τα "χαρίσματα" τα κουβαλάνε σαν δεύτερη φύση άνθρωποι που τους εμπιστεύθηκες και τους δώρισες ένα θώκο. Είτε στην συμπολίτευση είτε στην αντιπολίτευση.

Τι να φταίει άραγε;
Φταίει ο τόπος;
Φταίνε οι συνθήκες που μεγάλωσαν;
Φταίνε τα χούγια του βολεμένου δημόσιου υπάλληλου, του άξεστου χωριάτη, του αδίστακτου επιχειρηματία ή του άμοιρου αγρότη που δεν λέει να ξεκόψει από τις ρίζες του;
Το πιο γελοίο φαίνεται όταν διαβάσεις τα βιογραφικά τους με τίτλους σπουδών.
Τότε το άξεστο γίνεται πιο έντονο με δυσοσμία που σου σπάει τα ρουθούνια, διαπερνάει τα κύτταρα του εγκεφάλου και θέλεις να φωνάξεις στα μούτρα τους.
"Ε και; Τσοπάνης πήγες, γιδοβοσκός γύρισες μάνα μου".
Αυτές οι άξεστες συμπεριφορές κύριοι, μας κόβουν το δικαίωμα στο όνειρο και στην ελπίδα της αλλαγής. Μας αποκαρδιώνουν και μας συντρίβουν μέσα στην καθημερινότητά μας.

Σε μια κοινωνία που η επιβίωση έγινε πιο σημαντική από την ίδια τη ζωή, πώς να υπερασπιστείς το δικαίωμα να ονειρεύεσαι όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες συμπεριφορές;

Η απάντηση βέβαια υπάρχει και βρίσκεται εκεί, έξω στους δρόμους, στο μεροκάματο.
Εκεί οι ιδέες συγκρούονται και η εξουσία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.
Εκεί δοκιμάζεσαι. Και πρέπει να πάρεις θέση.
Να βγεις από τον μικρό σου εαυτό και να αποδεχθείς την Κοινή Μοίρα.
Να δράσεις με αυτογνωσία και αποτελεσματικότητα χωρίς ιδιοτέλεια και εύκολη θυματοποίηση.
Να μη φοβηθείς τη ρήξη.
Να αντιπαραταχθείς δυναμικά σε ένα κράτος-τιμωρό, που με εκδικητική μανία αφήνει τους πολίτες στο έλεος του κέρδους, τους εγκαταλείπει ξένους και ανυπεράσπιστους στην ίδια τους την πατρίδα. Μια πατρίδα που κινδυνεύει να μείνει χωρίς μνήμη. Μια χώρα που δόθηκε για αντιπαροχή σε άξεστους διοικούντες.

Αλλά να θυμάστε, όλοι εσείς που διαφεντεύετε τον τόπο:

«Αν δεν μας αφήσετε να ονειρευτούμε και να ελπίζουμε, αλλάζοντας συμπεριφορές, δεν θα σας αφήσουμε να κοιμηθείτε!»

37 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ! Μερικοί από σας δεν καταλαβαίνετε από τίποτα, ούτε καν από απλή τυπικότητα να κρατήσετε την αλαζονεία σας και τον αυταρχισμό σας τουλάχιστον μέχρι αύριο 2 Ιανουαρίου 2015. Με αυτό το ευχολόγιο υβρεολόγιο και εκβιαστικό λιβελογράφημα, ποιον ή καλύτερα ποιους απειλείς και προσπάθεις να φοβίσεις και να τρομάξεις? Κάνεις δεν έχει εξυβρίσει, ούτε έχει σαπίσει στο ξύλο κάποιον κάποια από τα λαμόγια. Ένας καλός ξυλοδαρμός κοστίζει στα δικαστήρια το πολύ 12 μήνες + 1200 € πρόστιμο. Αυτοί που πρέπει να φοβούνται πραγματικά είναι αυτοι που είχαν η έχουν δημόσια αξιώματα, κι αυτοί που έβαλαν την χερούκλα στο μέλι. Οπότε αυτή η χρονιά ελπίζουμε να είναι για εμάς καλή και για όλους αυτούς πάρα πάρα πολύ καλή ελπίζω με τις πρώτες ποινές να καταλάβουν. Εύχομαι σε όλους αυτούς πρωτόδικα πάνω από 10 χρόνια κάθειρξη, να πάνε στο εφετείο μήπως γλίτωσουν με επτά χρόνια και κάνουν φυλακή μόνο τα δυόμιση χρόνια. ΚΑΛΟ 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)Ποιος ειναι Αντιθετος με την αρση της Ανωνυμιας,των σχολιων? Νομιζω κανεις λογικος αναγνωστης,γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι απο την Προβοκατσια.Επιασε ο ριρικος με Αυτοφωρο την Ρεπορτερ με συνεργο την Βατραχινα,για να σταματησουμε να βγαζουμε τα βρομικα του στον αερα.Τα σχολια δεν ειναι Υβριστικα ειναι ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ στα πιθικακια.της εξουσιας/"ειρωνεία η [ironía] Ο25 : 1α. περιφρονητικός ή υποτιμητικός αστεϊσμός, εμπαιγμός, χλευασμός ή σαρκασμός σε βάρος άλλου τον οποίο εκφράζει κάποιος με τη διατύπωση μιας γνώμης ή με την έκφραση ενός συναισθήματος διαφορετικών ή αντίθετων από αυτό που νομίζει ή αισθάνεται: Λεπτή / διακριτική / σαρκαστική / δεικτική / αμείλικτη ~. Πικρή / πικρόχολη ~. Δεν ανέχομαι πια τις ειρωνείες και τα υπονοούμενά του. β. (γραμμ). σχήμα λόγου κατά το οποίο ένας ομιλητής χρησιμοποιεί λέξεις ή φράσεις με περιεχόμενο εντελώς αντίθετο από αυτό που εννοεί, για να χλευάσει ή να περιπαίξει, να ψέξει, να εκφράσει έντονη αγανάκτηση κτλ.: H ~ συνήθως γίνεται αντιληπτή από τον ιδιαίτερο τόνο της φωνής ή τη χρήση ορισμένων σημείων στίξης. (έκφρ.) τραγική ~: α. (φιλολ., θέατρ.) τεχνική στην πλοκή του μύθου που παρουσιάζει τους ήρωες να αγνοούν την αλήθεια, τους θεατές όμως να τη γνωρίζουν και να αγωνιούν για την πλάνη των ηρώων. β. για τις περιπτώσεις στις οποίες, ενώ κάποιος αναμένει κτ. ευχάριστο και ενεργεί ανάλογα, του συμβαίνει ένα γεγονός τραγικό. ~ της τύχης, για ευτυχές ή δυσάρεστο γεγονός που συμβαίνει στη ζωή τη στιγμή ακριβώς κατά την οποία αναμένεται (ή και συμβαίνει) το αντίθετο. 2. (φιλοσ.) Σωκρατική ~, η συζητητική μέθοδος του Σωκράτη, ο οποίος, προσποιούμενος άγνοια, έθετε στους συνομιλητές του ερωτήσεις τέτοιες που αποκάλυπταν την αντιφατικότητα των λόγων τους.[λόγ. < αρχ. εἰρωνεία `προσποίηση, προσποιητή μετριοφροσύνη΄ με εξέλ. της σημ. κατά την πλατωνική φιλοσοφία & και κατά τη σημ. του γαλλ. ironie & αγγλ. irony < λατ. ironia < αρχ. εἰρωνεία] "/ Ειναι ΑΠΑΞΙΩΣΗ/"απαξιώ (λόγιο) αρνούμαι να αποδώσω αξία και να δείξω ενδιαφέρον για κάτι που ειπώθηκε ή έγινε"/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΟΥΓΚ ΙΛ ΜΑΡΚ ΕΧΕΙ Κ.Λ.ΤΡ....Δ.? ΟΔΗΓΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑΝΚΣ? ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΔΕΝ ΤΑΙΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ? ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ Η ΜΑΡΩ,ΤΟ ΤΙΡΑΚΙ,ΚΑΙ Η ΦΟΡΤΗΓΙΔΑ? ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΕΕ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ.ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΡΑΚΙ? ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ.ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ.ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,ΑΝΟΗΤΟ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΜΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΥΓΚΟΣ.
    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΟΥΓΚ ΙΛ ΜΑΡΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ,ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΛΑ ΣΕ 3ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΔΟΥΛΙΚΟΤΙΤΑ,ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΚΟΡ! Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ 3,5ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 3ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 57 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΣΦΟΥΓΚΑΡΟΠΑΝΟ?ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ? Η Κ Ε Λ .?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ οπως ολοι οι προσφυγες ΞΕΝΟΙ που μαζευτηκατε εδω,δεν εχετε λογο υπαρξης ηρθατε και θα φυγετε να πατε σε αλλο τοπο να τον μαγαρισετε,εμεις ειμαστε εδω και θα μεινουμε εδω και κουμαντο θα κανουμε παντα ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα θα γινει εξουσια θα συμμετεχει στην διακυβερνηση της χωρας δυστυχως για την παραταξη του που αποτελει ελπιδα για πολυ κοσμο. Το οτι βγαινει δεν εχει σχεση με το μυαλο του τις ιδεες του καμια 20αρια ειναι αυτοι που ψαρωνουν που δεν γνωριζουν λεπτομεριες και ψαρωνουν με τις αρλουμπες οι υπολοιποι ειναι ολοι εξυπερετησεις απλες εξυπερετησεις. Αυτο γιατι το προτιμουσαν ολες οι διοικησεις και του εκαναν εξυπερετησεις ολες τις εξυπερετησεις γιατι γαυγιζει μονο και δεν δαγκωνει και παντα στα περιεργα ψηφιζει ΝΑΙ. Τι ψηφισες σε ολα αυτα που τωρα που τελειωσαν δηθεν καταγγελεις ΝΑΙ ψηφισες σε ολα καλα σε εβγαλε στην φορα ο Γιαννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΟΥΓΚ ΙΛ ΜΑΡΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ? ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΥ ΜΟΥΓΚ ΙΛ ΜΑΡΚ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ. ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΑΝΤΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚ ΙΛ ΜΑΡΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΤΑΓΑΡΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΑΝΤΕΛΑΣ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΛΥΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΩΝΗΣ"ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ-ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ" ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ"ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΥΛΗ.Ο ΜΑΚΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Α Ν Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Τ Ο Σ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΤΑ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΕΣΥ Ο ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΤΩΜΑ,ΝΑΑΑΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,"ΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ"ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΕΣ. ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΠΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ? ΒΡΕΕΕ ΟΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚ ΙΛ ΜΑΡΚ ΤΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΛΕΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ BLOGS ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΖΕ ΚΑΡΑΦΛΑ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ? Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΡΜΕΝΟΣ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΚΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΡΥΣΟΚΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΕΣΥ ΤΟ ΔΑΡΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΛΟΥΤΣΙΩΤΗΣ.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΑΡΑΠΗ ΤΑΜ-ΤΑΜ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΠΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. "ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ" ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΕΚΡΕ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΕΝΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ.ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ Η ΤΟΝ ΚΙΜ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΑΜΑΖΕΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ.Η ΣΑΤΥΡΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΥΡΑΝΟΥΣ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΑΚΟΙΝΩΝΙΤΟΥΣ,ΕΓΩΙΣΤΕΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ? ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ.ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΤΟΣ,Η ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα σχόλια ειδικά του σχολιαστή που προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να βγάλει τον δήμαρχο από τη φωτιά που έχει ανάψει ο ίδιος ο δήμαρχος και εχει μπει να καεί είναι εξωφρενικά Απολιτικά. Γράφει και λειτουργεί σαν ένας καλοπληρωμένος "Ψευτο Θόδωρος" ένος πολιτευτάκια της δεκαετίας του 60. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει τον προβολέα της δημοσιότητας από το δήμαρχο σας. Όλοι οι άλλοι σχολιαστές καινούριοι στον πολιτικό σχολιασμό, με γραπτό λόγο στα social media κάνουν λαθάκια ορθογραφίας κάτι που είναι πάρα πολύ συνηθισμένο αλλά είναι οι μόνοι που ζητάνε Αυτό που τους ανήκει τον σεβασμό από την εξουσία. Για να υπάρξει αντιπολίτευση πρέπει πρώτα να υπάρχει συμπολίτευση πού κάνει κάτι. Εσείς δεν έχετε απολύτως τίποτα γιατί απ' ότι καταλαβαίνω όλα οποια γίνονται,γίνονται μυστικά πρόχειρα και είναι αναγκασμένος ο δήμαρχος να τα κάνει γιατί χάνει τις προθεσμίες κι ασχολείται περισσότερο με την προσωπική του πολιτική εικόνα. Έχετε τέσσερις μήνες καινούργιο δήμαρχο και δημοτική αρχή και δεν έχετε τίποτα να συζητήσετε για το έργο αυτής της δημοτικής αρχής. Συζητάτε και γράφετε σχόλια μόνο σε ό,τι ψαρέψει και βγαλει στη δημοσιότητα Αυτό το blog. Αν περιμένετε από τον τοπικό τυπο να μάθετε τα αυτονόητα δηλαδή τα πρακτικά συνεδριάσεων και σποραδικά κάποιο τοπικό αρθράκι είσαστε χαμένοι. Εσείς έπρεπε κάθε μέρα να τροφοδοτείται με φωτογραφίες και πρόχειρα ρεπορτάζ το blog να μην έχει τρύπα να κρυφτεί Η δημοτική αρχή. Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση,ΟΛΟΙ είναι συνυπεύθυνοι με το ποσοστό που τους αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΟΟΣΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΕ ΓΚΑΖΟΝ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΑΝΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕ? ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ 3,5ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗ Η ΦΑΛΑΙΝΑ Η ΞΑΝΘΙΑ,ΕΣΥ Ο ΝΤΙΡΙΝΤΟΓΚΑΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΦΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ,ΣΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ..Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΓΚΑΖΟΝ,ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΟΥΤΕ ΝΤΡΑΚΑ ΝΤΡΟΥΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟ ΚΟΥΝΑΒΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΑ μα ΟΛΑ ειναι πολιτικη.ΕΑΝ εσεις δεν εχεται πολιτικους και πολιτικη ειναι ενα γενικοτερο ΘΕΜΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟ.Δεν νομιζω οτι μπορ να το λυσω εγω,η καποιος αλλος μονος του.Αλλα μεσα απο τετοιες εστω ακραιες τοποθετησεις καποιοι θα παψου να βλεπουν πολιτικη ενημερωση απο τα τσοντοκαναλα,η τα καναλια των εργολαβων.Μονο ετσι θα γλιτωσουμε απο Κατσαλιρους και μουγκ ιλ μαρκ.Τωρα εχουμε και βολευτικες εκλογες να δεις ποιους θα στειλουν στο κοινοβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΨΕΤ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΚΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ? ΑΝΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΠΟΣΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μ' αυτό είναι το περίεργο με εσένα, εννοώ ο Δημήτρης είναι μόνος του κι κάνει περίπατο έχει μείνει στον περίπατο και τον εαυτό του και ο Δήμος που είναι δήμαρχος έχει τεράστια προβλήματα. Αυτά θα τα λυσει Ο Κατσαλιρός, Η Αννούλα, Η Λια? Ή ο ανίκανος, άχρηστος, τεμπέλης δημητράκης? Ο Δημητράκης είναι κόκκαλο, υπάρχει μόνο για να λέει ότι είναι ο δήμαρχος, κάποιον άλλο ρόλο ακόμα δεν έχει αναλάβει. Εσύ τι θετικό το βρήκες στα έργα του Δημητράκη που σε κάνουν να αισθάνεσαι υποχρεωμένος/η να υπερασπιστείς το ανύπαρκτο έργο του. Μέχρι αυτή τη στιγμή Ο Δημητράκης έπρεπε να έχει μόνο επικριτές, γιατί δεν έχει να προβάλλει κανένα μα απολύτως κανένα έργο, εκτελεί σαν καλός υπαλληλάκος τα σχέδια του Κατσαλιρου. Άρα έρχεται Η πονηρή σκέψη ότι κάτι παραπάνω έχεις με τον Δημητράκη εκτός από οικονομική σχέση κάτι βαθύτερο πιο προσωπικό που Δεν μπορείτε να το ομολογήσεται ούτε στα κύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παντως εσενα τρελοανωμαλε σε εχει το μπλογκ,μονιμο σχολιστη υπερ απορων ανικανων Κορασιδων,Δημητρακη και ΣΙΑ χαρα στο κουραγιο σου να υπερασπιζεσαι ενα νεκρο πτωμα με τοσο ζηλο.ΗΡΩΑΣ χωρις επισημη αναγνωριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κααααλααα ΧΡΥΣΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ψοφα τωρα ΛΑΟΣ και κολωνακι,και τρεχα να γραφεις το τελευταιο σχολιο για τον ΑΝΙΚΑΝΟ να σε χαιδεψει.Πιο ΑΝΙΚΑΝΟΣ και πιο ΦΑΝΤΑΣΜΑ απο τον ΨΕΥΤΗ υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 5 ΕΥΡΩ?
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ? Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΨΕΥΤΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ? ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΓΙΝΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΙ ΤΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο δήμαρχος σας μάλλον δεν έχει καταλάβει ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος του. Προσπαθείτε κάποιοι δημότες μέσα σε αυτό το μπλοκ να εκφράσετε την πολιτική κι ανθρώπινη σας ανησυχία. Αλλά αν ο δήμαρχος σας δεν μπορεί να λύσει απλά προβλήματα που βρήκε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές κι όχι μόνο δεν τα λυνει αλλά το απλό το κάνει έγκλημα κατά της τοπικής κοινωνίας. Η δημοσιοποίηση των ονομάτων που τακτοποίησαν τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες είχαν με το Δήμο είναι το λιγότερο βλακεία. Αν ήθελε να κάνει τον ήρωα ας έβγαζε τις λίστες με αυτόυς που χρωστάνε ακόμα. Αλλά και στις δύο περίπτωσεις τα ονόματα είναι παράνομο να δημοσιοποιηθούν. Όταν δίνει άδειες μουσικής σε καταστήματα με μηνύσεις δεν μπορείς να του ζητάς να απλώσει το χέρι του στην σκληρή νύχτα. Αν τον κρατούν μαγαζάκια ταβέρνες στο χέρι η πραγματική νύχτα που περιγράφεις αν υπάρχει δεν τον έχει ούτε για σφαλιάρες. Ζω στην κορυφαία παραλιακή πόλη με όλα τα είδη της κύριας σκληρής νύχτας αν αυτά τα κυκλώματα έφτασαν και στην Αρτέμιδα κι έχετε νέο δήμαρχο που από την πρώτη στιγμή δεν έδειξε την δύναμη του σε αυτά τα κυκλώματα όλη η πενταετία θα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ότι και να γράψετε στα blogs θα είναι μόνο για την προσωπική σας ικανοποίηση και τον αφανισμό του δήμαρχου στις επόμενες εκλογές αυτή την πενταετία θα ζήσετε και εσείς σαν εμένα τον εφιάλτη της νύχτας που κυκλοφορεί και την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕΕΕΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΜΑΚΑΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΛΟΥΤΣΑΣ.ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΟΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΗΘΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΣΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΔΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ? ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΘΕΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.ΑΝΤΕ ΜΠΑΚΑΤΕΛΟ ΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΜΟΥΓΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΖΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΟΟΟΛΥΥΥ ΧΟΝΤΡΑ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Α.ΝΙΚΟΛΑΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΜΑΚΑΚΟ ΓΕΝΙΚΑ! ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ? Η ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΛ..ΣΟΥΝ? Η ΑΛΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΕΛΕΩ ΓΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.Ο ΧΡΥΣΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ.Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ CD.
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ. ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ. ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα θεματα ειναι παλια οσο ειναι η Λουισα δεν χρειαζεται να τα θεσει ουτε να τα βαλει καποιος ΑΝΩΝΥΜΟΣ ηταν ΘΕΜΑΤΑ που θα τα ελυνε ο νεος Δημαρχος,η θα παρεμεναν αν εβγαινε ο Λουδοβικος.Ο Λουδοβικος δεν βγηκε νεος Δημαρχος ειναι "ο ανυπαρκτος οπως τον λεει ο κοσμακης"ο Δημητρης εδω και 6μηνες και τα πραγματα μονο χειροτερευουν,αρα δεν αλλαξαμε Δημαρχο μονο ονομα αλλαξε,με καποια δικαιολογια πραξικοπημα θα φερει και το ΚΕΛ για να μας τελειωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ Χ3ΣΤΗΚ3Σ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ? ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποτε μην εισαι σιγουρος για τιποτα στο γελλαδισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα αφησεις την οθονη? Αντε στον αγυριστο να απαλαχτουμε απο την σαπιλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μην απανταντε αλλο ο σαλταρισμενος γνωστη Ορντινατσα θελει να εχει το τελευταιο σχολιο δεν το εχετε καταλαβει? Ειναι μια ακομα ανωμαλια του.Τωρα θα γραψει αλλο σχολιο αφηστε να ειναι το τελευταιο μηπως τον φυγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ ΜΗΤΣΕΞ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΡΑΚΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ 4-5-6-7 ΧΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΤΣΙΦΟΥΤΙΔΕΣ.ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ.ΤΑ ΚΑΖΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΥΣΙΜΟ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΣΥ ΛΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 200ΕΥΡΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πέρασε ένας χρόνος λοιπόν… στον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος
    ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΝΤΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΑΣ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου