Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τις εκτελέσεις μελών της Χρυσής Αυγής

 O M. Καπελώνης και ο Γ. Φουντούλης εκτελέστηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.Μέσω της γνήσιας- σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική-
προκήρυξης, την ευθύνη για τις δολοφονίες των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, αναλαμβάνει η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση, «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις».
Λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστος κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο του zougla.gr λέγοντας ότι στο μνημείο πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το στικάκι (USB) με την 18σελιδη προκήρυξη που χαρακτηρίστηκε «γνήσια» μετά την εξέταση από την αντιτρομοκρατική.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι η επίθεση έγινε ως «αντίποινα για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα» και ότι θεωρούνται «συνυπεύθυνοι», όλοι εκείνοι που προσεγγίζουν την Χρυσή Αυγή, ενώ γίνεται λόγος για συνεργασία του κόμματος με «τα ένοπλα σκυλιά του καθεστώτος, την αστυνομία»:

«Οι Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πολιτικές εκτελέσεις φασιστών-μελών του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή που είχαν αναλάβει περιφρούρηση στα γραφεία του βόρειου τομέα Αθηνών, στο Νέο Ηράκλειο. Η επίθεση έγινε ως αντίποινα για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από τον χρυσαυτίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος. Η επίθεση είναι επίσης αφιερωμένη στο απαξιωμένο προλεταριάτο από την Αφρική και την Ασία, στον κάθε μετανάστη που λοιδορείται, που είναι διαρκής ρατσιστικός στόχος για να αποτελεί το φτηνό εργατικό δυναμικό (...)
Η σακούλα με τον φάκελο μέσα στο οποίο βρισκόταν το στικάκι με την προκήρυξη. Φωτογραφία από το zougla.gr

Η ένοπλη επίθεση-απάντηση στα γραφεία στο Ν. Ηράκλειο είναι η αφετηρία της λαϊκής εξόρμησης για να σταλούν τα ναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής εκεί που τους αρμόζει, στα σκουπίδια της ιστορίας...».

Για «άθλιο μανιφέστο θρασύδειλων δολοφόνων της άκρας αριστεράς» κάνει λόγω σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου