Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Σημαντική αναβάθμιση του Flickr για iOS

Στην υπηρεσία μπορούν να αποθηκευτούν πάνω από 1 εκατ. φωτογραφίες
H εφαρμογή του Flickr για το iOS αναβαθμίστηκε σήμερα προσφέροντας την δυνατότητα
auto-uploading για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στην Flickr συλλογή άλμπουμ σας. Αν συνδυάσετε αυτό το χαρακτηριστικό με το 1TB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου έχετε ουσιαστικά μια Photo Stream υπηρεσία η οποία μπορεί να αποθηκεύσει πάνω από 1 εκατομμύριο φωτογραφίες…

Το Flickr έκανε διαθέσιμο το 1TB αποθηκευτικού χώρου πίσω τον Μάιο και μια αντίστοιχη κίνηση όπως σας ενημερώσαμε χθες έκανε και η Yahoo. Αν συγχρονίσετε τώρα το iPhone με το Flickr θα έχετε όλες τις δυνατότητες του Photo Stream αλλά με 500 φορές μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Προσοχή όμως μιας και πρέπει να κάνετε συγχρονισμό και στις δύο πλευρές έτσι ώστε όταν θα αφαιρείτε φωτογραφίες από το Flickr αυτόματα να αφαιρούνται και από το iPhoto.

H αναβάθμιση επίσης της εφαρμογής προσφέρει την δυνατότητα auto-straightening ενώ επιλύει τα προβλήματα που κάποιοι είχαν κατά το log in τους με Google λογαριασμούς.

Η εφαρμογή του Flickr είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store εδώ. Είναι συμβατή και με το iOS 6 αλλά θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iOS 7 για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το auto-uploads χαρακτηριστικό της.

Πηγή: appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου