Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σύσκεψη για θέματα προϋπολογισμού στο ΥΠΕΘΑ

Με τη συμμετοχή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για θέματα προϋπολογισμού του υπουργείου. Στη
σύσκεψη συμμετέχουν η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Στην εισήγηση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, επισήμανε ότι «πρώτιστο μέλημα μας είναι η εξοικονόμηση πόρων να μην βλάψει στο ελάχιστο το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σκοπός μας είναι να ενισχυθεί η αποτρεπτική δύναμη και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων όπως, επίσης, το ηθικό και το φρόνημα των στελεχών».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται αιματηρές θυσίες, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός, ωστόσο διαπίστωσε ότι αυτό δεν συνδέεται με την αφοσίωση τους στο καθήκον.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, αφού διαπίστωσε ότι υπάρχουν προβλήματα στους τομείς των εσόδων και των δαπανών που επιδεινώνουν την κατάσταση λόγω και της ύφεσης, κατέστησε σαφές ότι «βούλησή μας είναι να προχωρήσουμε σε μία ορθολογικότερη κατανομή των πόρων χωρίς να επηρεαστεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων».
Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Σύσκεψη για θέματα προϋπολογισμού στο ΥΠΕΘΑ

4 σχόλια:

  1. εγώ ζω στο δικό μου κόσμο ,στον κόσμο της γαλήνης!
    και έχω όνειρα πολλά, ένα από αυτά είναι να δω τη χώρα μου αφοπλισμένη ,χωρίς στρατό ,βαρέθηκα να ακούω για πολέμους ,δε θέλω άλλους πολεμιστές η Σπάρτη πέθανε πριν αιώνες , έτσι και αλλιώς η Ιστορία δε γυρνά πίσω, είναι ποτάμι και κυλά ,ας γράψουμε νέο έπος ,ας γίνουμε χώρα ειρήνης και φιλοσοφίας ,ας παράγουμε σοφούς ,τώρα τι παράγουμε ; θα γίνω κακιά ,παράγουμε τεμπέληδες, παράγουμε ανέργους που ζουν με τη σύνταξη των παππούδων τους ,παράγουμε πολίτικους τρωκτικά που κατασπαράζουν σάρκες και πολιτισμό ,χρήμα και φαΐ δεν πιστεύω να μην ξέρετε τι λέω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ-ΘΑΝΑΤΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΓΕΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΦΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΛΚΟΟΛΟΙΣΜΟ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΣΕΞΟΥΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ,ΕΜΕΙΣ ΝΙΡΒΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ,σας ενημερωνω οτι οι πολεμοι σημερα,δεν εχουν καμμια σχεση και ουτε μπορουσαν να φαντσθουν οι αρχαιοι φιλοσοφοι,με τους κλασσικους πολεμους.ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΖΗΣΕ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ,πως θα σας φαινοταν να σκοτωθει το παιδι σας η γυναικα σας η μητερα σαςοι φιλοι σας και να ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ,ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ .....ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕ?ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ...ΛΑΚΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ,ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ...ΑΘΑΝΑΤΟΣ ,Η ΦΤΥΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ....ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΣ.ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΤΟΣΟ ΠΙΑΝΕΙΣ.
      Η ΓΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΑΣ.Η ΒΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.
      ΔΙΑΒΑΣΕ(ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΟΥ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
      ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ;
      ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ;
      ΤΟΣΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ;

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου