Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

: Πατέρας και γιος διακινούσαν ναρκωτικά και κλοπιμαία! - Ελλάδα

 Πολυσχιδείς… δραστηριότητες  είχε η οικογενειακή «επιχείρηση»  που λειτουργούσαν στο
Αργοστόλι ένας 63χρονος πατέρας μαζί με τον 30χρονο γιο του και περιλάμβαναν από τη διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών ως τις κλοπές υλικών από κατασχεμένο «τσιγαράδικο»!

     
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους μετά από πολυήμερες έρευνες και έκαναν έρευνα στο σπίτι τους, όπου βρήκαν κρυμμένα 35 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ψηφιακή ζυγαριά, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν 5.000 ευρώ και 18 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Χρειάστηκε, όμως, η «μύτη» του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου για να εντοπιστεί η μεγάλη ποσότητα χασίς βάρους ενός κιλού και 400 γραμμαρίων που έκρυβαν σε ένα… αποξηραμένο πηγάδι!

     
Το… οικογενειακό  κρησφύγετο εντοπίστηκε μετά  από πολύωρες προσπάθειες μέσα  στο δάσος όπου, σε δύσβατη περιοχή, βρέθηκαν πομποδέκτες, τροφοδοτικά, οθόνες χειρισμού ραντάρ, συσκευές ενδοεπικοινωνίας, μαγνητικές πυξίδες, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των 10.000 ευρώ, που οι δυο τους είχαν κλέψει στις 29 Μαΐου από ένα λαθρεμπορικό πλοίο το οποίο είχε κατασχεθεί από το Λιμεναρχείο Αργοστολίου που μετέφερε λαθραία τσιγάρα και φυλάσσονταν από μεσεγγυούχο!

     
Μάλιστα, ο 63χρονος  είχε εγκαταστήσει και άλλα  κλοπιμαία από το «τσιγαράδικο» στην… πλαστική βάρκα του! Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για της σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και διακεκριμένη κλοπή και απολογήθηκαν στον ανακριτή Κεφαλληνίας.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Πατέρας και γιος διακινούσαν ναρκωτικά και κλοπιμαία! - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου