Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Ορφανά της κ. Μπιρμπίλης» στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Κάποιοι Οικολογούντες σύμβουλοι στο ΥΠΕΚΑ , τα «Ορφανά της  κ. Μπιρμπίλης»,  όπως μας λέει ο Δημοσιογράφος κύριος Δημήτρης  Λάπας.  Ασκούσαν  αφόρητες πιέσεις ώστε οι
Επιθεωρητές Περιβάλλοντος να άλλαζαν το Πόρισμα τους.
Τα ορφανά της  κ. Μπιρμπίλης  που υπάρχουν ακόμα στο ΥΠΕΚΑ,  και δήλωναν σύμβουλοι στο τότε Υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου, επιτίθονταν στο Δημοσιογράφο και την εκπομπή του εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους  στο τρόπο αντιμετώπισης του ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Από κει και πέρα, προσπαθούν, τα Ορφανά της κ. Μπιρμπίλης του ΥΠΕΚΑ , να στήσουν κάποιες Επιτροπές Σοφών από Πανεπιστημιακές Σχολές, να βγάλουνε ένα πόρισμα ότι όλα είναι καλώς και οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος δεν πρόσεξαν καλά.. Και να προχωρήσουν γρήγορα- γρήγορα στο έργο !!!!   Ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην ιστορία του Γραμματικού την έχει ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ !!!!!

Όταν ήταν Υπουργός και έστελνα οι Επιθεωρητές την πρώτη γνωμάτευση και ζητούσαν βγάλτε κάποιες νέες μελέτες για να προχωρήσει το έργο. Το μόνο πράγμα που έκανε η Κυρία Μπιρμπίλη ήταν να κουνάει το δάχτυλο και να τους λέει τελειώστε τώρα με το πόρισμα και ανασκευάστε. Πρέπει να τρέξει το έργο.!!!
Έργο μπορέι να μην άφησε η Κυρία Μπιρμπίλη , (ή άφησε ?????), αλλά Ορφανά άφησε και μάλιστα  Πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας ευχηθούμε  στις 18 Ιουνίου οι διάφοροι Οικολογούντες  και τα Ορφανά της κ. Μπιρμπίλης να πάρουν δρόμο από το ΥΠΕΚΑ.. Να παραιτηθούν.!!!!!
Αυτοί έπρεπε να είχανε δηλώσει παραίτηση, όχι η Κυρία Καραβασίλη , ούτε οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος μεταξύ αυτών και ο Κύριος Μέρκος.( Και ας έχω διαφωνήσει δημόσια σε κάποια σημεία με την Κυρία Καραβασίλη).
Βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι , έκαναν σωστά την δουλειά τους και η επιβράβευση που τόσα χρόνια μας τα έκρυβαν  ήταν  να οδηγηθούν στην παραίτηση..
Ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί η Πατρίδα μας βρίσκεται σε αυτό το χάλι ??  Φταίει το ΔΝΤ για αυτό ???



Τα ορφανά της κ. Μπιρμπίλης επιτέλους να παραιτηθούν !!!


Με Τιμή

Κυριάκος Γκίκας

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ {ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ} ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ,ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ,ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.
    ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 3ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 14ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΦΟΛΟΓΗΤΑ.
    ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΧΩΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου