Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής Μαραθώνα

 
Το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής Μαραθώνα είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στην
Παραλία Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου … Μαραθώνα στις 30 Μαΐου 2012.

Στόχοι του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης & Μουσικής Μαραθώνα

Κύριος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας θεσμός στην περιοχή, με σκοπό την παραγωγή και προαγωγή πολιτισμού, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προσφορές για την κοινωνία.

Αυτό θέλουμε να επιτύχουμε καλώντας νέους, αλλά και καταξιωμένους μουσικούς, οι οποίοι θα συνδιαλέγονται στην σκηνή με τις ωραιότερες μουσικές δημιουργίες τους.

Παράλληλα καλλιτέχνες θα εκθέτουν-σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους-τα έργα τους, κάθε φορά με διαφορετικά θέμα και τεχνοτροπία.

Ιδιαίτερα σήμερα, με τη συνεχή επιδείνωση της οικονομίας, θέλουμε ο πολιτισμός να αποτελέσει μια διέξοδο, μια δύναμη που θα μας εμπνεύσει και θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις επερχόμενες δυσκολίες. Γι’ αυτό το λόγο και συνειδητοποιώντας την κατάσταση στην Ελλάδα, αποφασίσαμε η μεγάλη αυτή εκδήλωση να μην έχει αντίτιμο και να είναι ελεύθερη στο κοινό.

Δρώμενα φετινού Φεστιβάλ

Festival

Κατά την διάρκεια του φετινού Φεστιβάλ θα μας παρουσιάσουν τις μουσικές τους (σε ύφος Rock, Reggae, Funk, Jazz, Hip Hop) τα ακόλουθα μουσικά σχήματα :

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies
Λεωνίδας Μπαλάφας
Delirium Framboise
Παλίρροια
+More t.b.a.


Pre-Party

Χώρος Διεξαγωγής : Prova Club
Περιοχή : Νέα Μάκρη
Συμμετέχουν :
The Inspiration Project (Reggae, Funk, Dub)
Street Fairies (DubStep, Drum'N'Bass, Dub)
After Party
Χώρος Διεξαγωγής: Παραλία Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα

Περιοχή: Σχοινιάς Μαραθώνα
Συμμετέχουν:
The Ace (Reggae, Dub)
Iosif Vanger (Reggae)
Argy Echosense (Dub)

Στην φετινή διοργάνωση θα παρεβρεθούν καλλιτέχνες που θα μας παρουσιάσουν τις δημιουργιες τους, όπως κοσμήματα, ρούχα και άλλα χειροποίητα αντικείμενα και καλλιτέχνες απο την τεχνη του Street Art, οι οποίοι -κατά τη διάρκεια των μουσικών εκδηλώσων- θα μας χρωματίζουν την διάθεση, με δημιουργίες τους πάνω σε καμβάδες.

Παραγωγοί και καλλιεργητές, θα πάρουν μέρος στην γιορτή αυτή για να μας μάθουν μερικά μυστικά της φύσης, όπως η Αλόη και το Τσάι, ενώ άλλοι θα μας γλυκάνουν με τις μαρμελάδες που οι ίδιοι φτιάχνουν.

Τέλος, κατόπιν συνεννόησης με ιδιόκτητες κέντρων διασκέδασης της περιοχής, πρίν και μετά το Φεστιβάλ θα διεξαχθούν δύο μουσικά Εvent, με σκοπό την διαφήμιση του Φεστιβάλ, αλλά και την τόνωση της κίνησης της περιοχής. Στα Εvent αυτά θα λάβουν μέρος μουσικά σχήματα και DJs, ενώ παράλληλα θα γίνουν εκθέσεις καλλιτεχνικής φωτογραφίας από τοπικούς-και όχι μόνο-φωτογράφους.

Οργάνωση / Παραγωγή
Muse Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου