Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Συγκλονίζει η σύζυγος του Βρετανού που σκοτώθηκε στη Ζάκυνθο - Ελλάδα

 «Είμαι καλά, αλλά φέρε σχοινί», έλεγε στο τηλέφωνο ο άτυχος 41χρονος Βρετανός τουρίστας Τζέικ
Σίμκινς στην επτά μηνών έγκυο κοπέλα του όσο εκείνος κρεμόταν από το αλεξίπτωτό του στα βράχια της παραλίας Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο πέφτοντας από ύψος εβδομήντα μέτρων.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Βρετανός βρισκόταν κρεμασμένος επί τρεις ώρες όταν το αλεξίπτωτό του μπλέχτηκε στα βράχια, χωρίς οι ελληνικές αρχές να κατορθώσουν να τον σώσουν.

Η σύντροφός του Ανίτα η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα σε ξενοδοχείο του νησιού ειδοποίησε ντόπιους που κάλεσαν την πυροσβεστική, χωρίς ωστόσο οι άνδρες να κατορθώσουν να φτάσουν στο δύσβατο σημείο.

«Ήταν ήρεμος. Μιλούσε στην κοπέλα του συνέχεια και της έλεγε ότι ήταν καλά. μάλιστα αστειεύονταν. Τρεις ώρες ήταν αρκετές για την πυροσβεστική να βρει ένα σχοινί και να του το ρίξει», δήλωσε γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, στην βρετανική εφημερίδα.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ένας Ελληνας ονόματι Αντώνης Ποταμίτης που οργανώνει εκδρομές με πλοιάρια στην περιοχή, είδε τον Σίμκινς και ειδοποίησε την πυροσβεστική παρακαλώντας να φέρουν κάποιον ειδικό από την Αθήνα. «Ηταν φοβερή τραγωδία. Ο Τζέικ ήταν καλό παιδί και ήξερε τι έκανε όμως για κάποιο λόγο κατέληξε στα βράχια. Ζήτησα από τον αρχηγό της πυροσβεστικής να φωνάξει κάποιον ειδικό αλλά δε με άκουσε. Πως είναι δυνατόν να πέρασαν τρεις ώρες και να μη μπορούσαν να του ρίξουν ένα σχοινί;», είπε ο Ποταμίτης.

Το ζευγάρι που σκόπευε να παντρευτεί μετά τη γέννηση του παιδιού, είχε βρεθεί στη Ζάκυνθο για διακοπές και παλαιότερα καθώς ο Βρετανός ήταν έμπειρος στις πτώσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς και είχε άλλες τρεις φορές κάνει ελεύθερη πτήση από το Ναυάγιο.

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Συγκλονίζει η σύζυγος του Βρετανού που σκοτώθηκε στη Ζάκυνθο - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου