Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Έκαψε το σπίτι του μετά από καβγά με την σύζυγό του

 Δεν έφτανε που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος της συζύγου του ένας άνδρας, βγήκε εκτός εαυτού και έφτασε στο σημείο να ξεσπιτώσει ολόκληρη την οικογένειά του βάζοντας φωτιά στο σπίτι όπου διέμεναν με τα ανήλικα παιδιά τους στον οικισμό Καβύλη της Ορεστιάδας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ξέσπασε έντονος διαπληκτισμός για άγνωστη αιτία ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον άνδρα να επιτίθεται στην σύζυγό του την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόντουσαν. Όμως, στη συνέχεια κατελήφθη από αμόκ και έβαλε φωτιά στο σπίτι, η οποία πήρε αμέσως διαστάσεις. Ευτυχώς, όλοι πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν εγκαίρως, πριν εγκλωβιστούν από τις φλόγες.



Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες οι οποίοι έσβησαν την πυρκαγιά, όμως καταστράφηκε μεγάλο μέρος του σπιτιού το οποίο δεν είναι πλέον κατοικήσιμο. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και ενδοοικογενειακή βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου