Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ασελγούσε επί τρεις μήνες σε 12χρονο αγόρι στην Καρδίτσα

Ασελγούσε επί τρεις μήνες σε 12χρονο αγόρι στην Καρδίτσα Οι αρρωστημένες ορέξεις ενός 62χρονου ο οποίος ασελγούσε επί τρεις μήνες σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού σε κοινότητα του Δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα, αποκαλύφθηκαν έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στην Ασφάλεια η αδελφή του ανηλίκου παιδιού.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο αδίστακτος παιδεραστής ο οποίος είχε μετακομίσει τους τελευταίους μήνες στο χωριό από μεγάλη πόλη, είχε προσεγγίσει στα μέσα Ιουνίου τον ανήλικο αδελφό της στέλνοντάς του γραπτά ερωτικά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και από τότε ως και τις 11 Σεπτεμβρίου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Το 12χρονο αγόρι έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχιάτρου και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε η αδελφή του.

Ο 62χρονος συνελήφθη και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν μια φωτογραφία του ανήλικου και κατέσχεσαν τέσσερα μαχαίρια το ένα εκ των οποίων μήκους 29 εκατοστών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο υπολογιστές το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και παιδική πορνογραφία και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου