Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

pick up Henness

 Η ομώνυμη εταιρεία του John Hennessey δημιούργησε μία ιδιαίτερη έκδοση του RAM 1500, το Hennesey Mammoth 400 που διαθέτει τον κινητήρα HEMI V8, ο οποίος ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την παραγωγή.Το νέο σπορ pick up του Αμερικανού βελτιωτή θα διατεθεί σε χρωματισμούς που αποτίνουν φόρο τιμής στο Dodge Viper, (Viper Red, Viper White και GTS Blue), ενώ διαφορετικής αισθητικής είναι και το αμάξωμά του.

Στο Mammoth 400 έχουν τοποθετηθεί νέοι προφυλακτήρες, ενισχυμένα μαρσπιέ, splitter από ανθρακονήματα, 22άρηδες τροχούς σε δύο αποχρώσεις μαύρου, εξάτμιση της Borla και οι απολήξεις επίσης από ανθρακονήματα.
Το κιτ ανάρτησης της RideTech με ελατήρια της FOX έχει χαμηλώσει σημαντικά το σύνολο, άρα και το κέντρο βάρους, μεγιστοποιώντας έτσι την οδηγική συμπεριφορά του Mammoth 400.

Θεωρητικά, το νέο Hennessey σηματοδοτεί το τέλος του κινητήρα HEMI V8, ωστόσο η εταιρεία δεν ανέφερε τίποτα σχετικό. Το μόνο για το οποίο πληροφόρησε είναι τα νούμερα, καθώς στη συγκεκριμένη εκδοχή του, έχει χωρητικότητα 5,7 λίτρα και απόδοση 400 ίππους και 555 Nm ροπής.

Η παραγωγή του Mammoth 400 θα περιοριστεί στις 250 μονάδες, με την τιμή να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου