Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

BMW X6 M

Οποιοδήποτε μοντέλο έχει δημιουργηθεί από το τμήμα Motorsport της BMW δεν πρέπει να έχει μόνο κορυφαίες επιδόσεις, χρειάζεται να δείχνει ότι είναι και κάτι το ξεχωριστό, κάτι που αναμένεται να χαρακτηρίζει και την μελλοντική X6 M.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επανασχεδίαση του γερμανικού SUV θα έχει ως αποτέλεσμα μία ακόμα πιο «επιθετική» εμφάνιση, συγκριτικά με ό,τι ισχύει τώρα. Στα πρωτότυπα που κάνουν δοκιμές, είναι καμουφλαρισμένο μόνο το εμπρός μέρος του οχήματος, κάτι που σημαίνει ότι οι όποιες αλλαγές στο αμάξωμά του θα εστιάζονται κυρίως εκεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μάσκα θα είναι μεγαλύτερη και περισσότερο γωνιώδης, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας θα έχει πιο έντονα ανοίγματα, με το κεντρικό εγκάρσιο εξ αυτών να είναι χαμηλότερο σε ύψος απ’ ό,τι τώρα.

Περισσότερες αλλαγές θα υπάρχουν στο εσωτερικό. Όπως έχει γίνει γνωστό, η επανασχεδιασμένη BMW X6 M, η οποία θα παρουσιαστεί εντός του 2023, θα έχει δύο οθόνες ενσωματωμένες σε ένα ενιαίο πλαίσιο και πιθανόν ένα νέο επιλογέα ταχυτήτων, ο οποίος θα μοιάζει με αυτόν που υπάρχει στην αμιγώς ηλεκτρική iX.

Αναφορικά με τον κινητήρα της, δεν αναμένεται να έχει αλλαγές στην απόδοσή του. Θυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της υπάρχει ο V8 twin turbo ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 600 ίππους και ροπή 750 Nm. Τέλος, υπάρχει και η έκδοση «Competition» στην οποία αποδίδει 626 ίππους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου