Συγκεκριμένα, ο χρήστης του TikTok @sunnycusine είναι ο δημιουργός.
Αρχικά ξεχωρίζει τον κρόκο από το ασπράδι και ρίχνει το ασπράδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή γουόκ δημιουργώντας έναν μεγάλο κύκλο, μέχρι το ασπράδι να γίνει ένα λεπτό στρώμα. Όταν ψηθεί, βάζει στη μέση τον κρόκο και το τυλίγει σαν φάκελο. Αφήνει να ψηθεί και το γυρνάει. Στο σημείο με τον κρόκο θέλει προσοχή, καθώς είναι το πιο κρίσιμο για να ψηθεί το αβγό σωστά.
Δείτε το video: www.tiktok.com/@sunnycusine
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου