Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Η συζήτηση στο Δ.Σ. για το θέμα του οδοφωτισμού video


Δήλωση του Δημάρχου, Δ.Μάρκου:
Ευχαριστώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που υπερψήφισαν την αναβάθμιση του
ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας με νέα φωτιστικά τεχνολογίας led και λειτουργιών smart city.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ Led ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και δυνατότητα αυτοματοποίησής του με εφαρμογές της έξυπνης πόλης (smart cities) μέσα από την οποία θα παρέχονται μια σειρά από έξυπνες εφαρμογές για τους δημότες όλης της πόλης όπως: σύστημα τηλεελέγχου – τηλεδιαχείρισης – ελέγχου ενέργειας, smart parking μέσω mobile app, σημεία ελεύθερης πρόσβασης wifi για δημότες / επιχειρήσεις.

Με ευθύνη απέναντι στους δημότες μας προχωράμε στην κατασκευή ενός μεγάλου και αναγκαίου έργου, με σημαντικό θετικό ενεργειακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, χωρίς να στοιχίσει ούτε ένα ευρώ στους δημότες μας. Προβλέπεται η επίτευξη συνολικής εξοικονόμησης ενέργειας τουλάχιστον 72%, ενώ το συμβατικό αντάλλαγμα (δαπάνη Δήμου) θα καλύπτεται πλήρως από το ποσό εξοικονόμησης της ενεργειακής κατανάλωσης, μέσω των Ανταποδοτικών Τελών Ηλεκτροφωτισμού.

Μέσα από την Ενεργειακή Αναβάθμιση, εξασφαλίζεται η εγγυημένη εξοικονόμηση ενέργειας ύψους 72%, με την εγκατάσταση 11.500 φωτιστικών τύπου LED και όφελος 12ετίας για τον Δήμο, που μπορεί να ανέρχεται ακόμη και στο ποσό των 3 εκατομμυρίων Ευρώ!

Η υλοποίηση του παραπάνω έργου πρόκειται να βελτιώσει κατακόρυφα τον Φωτισμό, την καθημερινότητα αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας σε Σπάτα και Αρτέμιδα, χωρίς την πολυήμερη ταλαιπωρία για την αποκατάσταση μιας βλάβης ή μιας καμμένης λάμπας, ενώ ενδεχομένως να υπάρξει και μείωση δημοτικών τελών. Η υποχρέωση για την ορθή λειτουργία του δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης και του συνόλου των σχετιζόμενων με αυτή δαπανών βαραίνει εξ ολοκλήρου τον ανάδοχο.

Με σταθερά βήματα και γνώμονα την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, Στοχεύουμε σε έναν Δήμο σύγχρονο για το παρόν και το μέλλον.

Όσον αφορά την παράταξη της κας Ραφτοπούλου και του κου Δάρδαλη που τελικά αρέσκονται στα ραντεβού στα τυφλά, και ΔΕΝ ψήφισαν την αναβάθμιση αυτή και το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού, λυπούμαστε. Κάποιοι προτίμησαν τα "σκοτάδια" για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Όσον αφορά την παράταξη της κας Ραφτοπούλου και του κου Δάρδαλη που τελικά αρέσκονται στα ραντεβού στα τυφλά, και ΔΕΝ ψήφισαν την αναβάθμιση αυτή και το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού τους ενημερώνουμε ότι Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!! 
ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου