Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΑΣΣΑ: Κρόκος χωρίς αυγό...

Ο κ.Νίκος Κρόκος, πρώην ισόβιος διαχειριστής των σχολικών θεμάτων μαζί με τον κ. Πουλάκη, στην διάρκεια της σταδιοδρομίας τους στα κοινά του τόπου έχουν μεταπηδήσει
σε πολλές διαφορετικές παρατάξεις. Ο κ. Νίκος Κρόκος, μέχρι την προεκλογική μεταγραφή του στην παράταξη ΑΝΑΣΣΑ, ανήκε σε παρατάξεις που διοικούσαν τον Δήμο. Όλη του την καριέρα, από θέση ισχύος, επιμελείτο το σημαντικό θέμα της Σχολικής Στέγης.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου, στην διάρκεια της προηγούμενης θητείας του, διέκρινε τον ιδιοτελή τρόπο χειρισμού του κ.Νίκου Κρόκου για το σοβαρό θέμα της Σχολικής Στέγης, που ήταν καταστροφική για τα παιδιά και αρχικά τον σταμάτησε από αντιδήμαρχο και τελικά τον απέπεμψε και από την παράταξή του.

Αυτό το γεγονός τον ανάγκασε να προσχωρήσει στην Παράταξη του "Ραφτόπουλος Γκρουπ" και μαζί με τον παλιό του συνεργάτη (με το γνωστό σε όλους μας, παρελθόν στην Αρτέμιδα) κ. Πέτρο Πουλάκη, ήλπιζαν να κερδίσουν τις εκλογές για να μπορέσουν να συνεχίσουν την διαχείριση της Σχολικής Στέγης με τον γνωστό τρόπο και μεθόδους που ακολουθούσαν εδώ και χρόνια.

Μόνο που το εκλογικό σώμα δεν είχε την ίδια άποψη. Οι πρακτικές τους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση την σχολική στέγη δεν μπόρεσαν να ξεχαστούν και έτσι η παράταξη που προσχώρησαν απορρίφθηκε και λόγω της παρουσίας τους σε αυτήν, από τους κατοίκους.

Μέτα από αυτή την ήτα το μόνο που του έμεινε είναι η κριτική των πεπραγμένων του ίδιου του του εαυτού, η δημόσια αυτοκριτική του.

Μιλάει, μεταξύ άλλων, για το 2ο Γυμνάσιο, στο οποίο τα παιδιά είχαν φτάσει στο σημείο, επί "της αντιβασιλείας Πουλάκη-Κρόκου", να κάνουν μάθημα στο ύπαιθρο και μάλιστα είχα αφιερώσει σχετικό άρθρο για αυτό το σοκαριστικό γεγονός: «Το «υπαίθριο σχολείο» είναι πραγματικότητα ακόμη και στην Αρτέμιδα...» και τότε το μόνο τους ενδιέφερε ήταν να βάλουν κοντέινερ για καντίνα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό άρθρο σχετικά με το έργο του κ.Ν.Κρόκου στην διάρκεια της θητείας του με την παράταξη «Νέα Πόλη» του κ.Χρ.Α.Μάρκου: «Μια θλιβερή ιστορία για τα Σχολεία της Αρτέμιδος - ο πρωτεργάτης παραμένει...»

Αυτός ο άνθρωπος, με αυτά τα πεπραγμένα στο θέμα της σχολικής στέγης, το μόνο που έχει αποδείξει η πολύχρονη δράση του, είναι η απόλυτη ιδιοτέλεια. Θεωρώ εντελώς σκανδαλώδες το γεγονός ότι του επιτρέπεται να αρθρώνει λόγο για ένα πρόβλημα που δημιούργησε ο ίδιος μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.
Και μη ξεχνάμε ότι αυτός με τον κ.Π.Πουλάκη είναι οι λαμπρές, πολλά υποσχόμενες μεταγραφές στην παράταξη ΑΝΑΣΣΑ που μόνο την εκλογική νίκη δεν της έφεραν!!

Διαβάστε τι δήλωσε σε άρθρο σε πρόσφατο τεύχος της Εφημερίδας «Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής»:


10 σχόλια:

  1. Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΚΡΟΚΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΡΧΗΓΟ Κ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σισυφε! έμενα προσωπικά μου έλειψε, η οξυδέρκεια σου, το κάλο σου γράψιμο, η ανάλυση σου και ότι βαράς στο ψαχνό δεν είσαι λούστρος κανενός Λαμόγιων, που έχουν κατασπαράξει όλοι αυτοί οι αλήτες τον τόπο!
    Ο Ραφτόπουλος έχει πάθει ταράκουλο,μαζεψε όλη την σαβούρα του βόθρου, έχασε τον κηπουρό, πέταξε του κόσμου τα λεφτά και είναι καμαριέρα καθαρίστρια, του Φυτού και του Πακιστανού.
    Βλέπεις να έχουμε αλληλοσφαγή καθαρμάτων στο καφενείο του Ραφτόπουλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλη η συζήτηση για σχολικά κτίρια, είναι μια ΑΠΑΤΗ, να αγοραστούν οικόπεδα κ να πέσουν τσιμέντα να αρπάξουν κάποιοι γνωστοί ληστές καταχραστές δημοσίου χρήματος.
    Για να κάνεις τέτοιας εκτάσεως επένδυση πρέπει να δεις τις προοπτικές σε βάθος 20 ετιάς το λιγότερο.
    Μέχρι το 2025 αν μείνουμε σε αυτόν τον αριθμό παιδιών, που εχουμέ φέτος δεν θα χρειαζόμαστε ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα σχολειά, σε βαθύς 20 ετιάς, δεν θα χρειαζόμαστε κανένα σχολειό, μονό νεκροταφεία.
    Εδώ πλέον μιλάμε, για οργανωμένη συμμορία, με διακριτούς ρόλους στις ληστείες.
    Η Λούτσα έχει 100 Συλλόγους σφραγίδα σε ΟΛΟΥΣ πρόεδρος,γραμματεας,ταμιαςκλπ είναι κάποιος η ΟΛΟΙ του ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΓΚΡΟΥΠ κ καπάκι καπέλο ΟΛΩΝ αυτών είναι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΓΚΡΟΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θρασύβουλος Νατίδης6 Ιανουαρίου 2020 στις 9:39 π.μ.

    Πομάκοι ποσό πολίτικο ξυλο, θα φάτε δεν το βλεπεται?
    Όλα τα Λαμόγια στο καφενείο σας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anna Raftopoulou Θλιβερό.... εν έτη 2020 να κλείνουμε 24ωρο χωρίς ρεύμα και λίγες ώρες χωρίς νερό....
    Κύριοι υπάρχουν ηλικιωμένοι, βοηθουμενα άτομα και μωρά στα σπίτια μας.... Έλεος......
    Η ενημέρωση είναι πως μάλλον ούτε σήμερα δεν θα έχουμε ρεύμα....5 σχόλια 2 κοινοποιήσεις.
    Τι λες ρε Πομάκο Βλάχα, τώρα θυμικές ότι έχεις κουτάβι? Όταν έτρεχες για δημαρχεία μπουχός το κουτάβι σου, που ήταν αραγμένο?
    Όλοι αυτό το κακό το ζούνε κάθε χρόνο, σε όλη την Ελλάδα και στην Λούτσα, είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα, δεν τρομάζει κανέναν.
    Εδώ στην ίδια γειτονία μένουμε πολλές οικογένειες, ο μοναδικός που δεν είμαι εξαρτημένος, από το κράτος είμαι εγώ.
    Φρόντισα να μην κάνω σπάταλες επίδειξης άλλα επένδυση ανάγκης, έτσι έχω πλήρη αυτονομία, σε νερό που το φιλτράρω πριν την χρήση του και ηλεκτρική ενέργεια που δεν την πουλάω στην ΔΕΗ.
    Άλλα ΕΣΥ Πομάκο Βλάχα ήθελες να γίνεις και δημαρχεσα μπουχέσα, λες ότι είσαι Πολίτικος Μηχανικός, ο Σύντροφος σου πουλάει ενεργειακά συστήματα.
    Αν δεν τα έχεις βάλει ΟΛΑ αυτά που πουλάς στο ίδιο σου το σπίτι, να έχεις Αυτονομία και επαγγελματική κρίση, στην πράξη ΟΧΙ από τα βιβλία, τι στο κάλο θέλεις, από τους Δημοσίους Υπάλληλους που με το ζόρι τέλειωσαν ένα Λύκειο άντε να πήραν χαρτί από κάποιο ΤΕΙ η σαν εσένα να αγοράσαν ένα χαρτί από κάποιο επαρχιακό ΑΕΙ.
    Όσοι. είχανε την Άτυχη Βλακεία να σου δώσουν να τους χτίσεις ένα κοντέινερ,θα πρέπει να βρουν έναν κανονικό Πολίτικο Μηχανικό να δει ποτέ και πως θα τους πλακώσει.Ξόανο σήκω φύγε από δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι ο μοναδικός έχω και ΕΓΩ αυτονομία, άλλα σε παραδέχομαι, γιατί εσένα σου έκοψε και έβαλες ηλιακά πάνελ εγώ βολεύτηκα με στρατιωτική γεννήτρια, την έχω βάλει σε κάλα μονωμένο σπιτάκι δεν ακούς στο σπίτι τίποτα, καίει πετρέλαιο του καλοριφέρ.

      Διαγραφή
  6. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΗ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΛΕΦΤΑ ΕΧΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΧΟΔΕΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Genny Gelou νιώθει διασκεδάζει με το χρήστη Anna Raftopoulou και 3 ακόμη.
    15 ώρες · ηταν μια πολυ ωραια συνεστιαση απο τον συλλογο υπαπαντη στο opera restaurant .στην αρτεμιδα.με τον αγαπημενο μας ΑΛΕΚΟ ΜΑΝΤΑ...παρουσα η ανασσα...η δημαρχινα μας ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ...νομιζω αν δεν κανω λαθος για λιγο ηρθε και ο δημαρχος...καλα που ερχεται μαζι το και ο νομικος και λεει καμμια καλησπερα...αλαλος οπως παντα ...την ωρα ποτ εφευγε? τον καιμενο μωρε ..ουτε ενα χειροκροτημα...απο την χαρα του ο κοσμος τοριξε στα ζεμπεκικα.....
    Δημαρχεσα δεν ειναι η μπουχεσα λοατκι,ανρα δεν εχειαντρα η δημαρχηνα σου, παντου μονη της εμφανιζεται.
    στο ΚΟΥΓΚΙ του Ραφτο-Πιτσι Γκρουπ ηρθε ο Δημαρχος να σας δειξει ποιος ειναι το Αφεντικο, οσο για εσενα γελοιου μεχρι χθες εγλυφες εκει που πατουσε ο Δημαρχος.
    Ζεμεκιες ριξατε τα λαμογια μολις εφυγε το Αφεντικο, ΚΑΛΑ να ΠΕΡΝΑΤΕ κ ας ειναι κ ψεμματαολα τζανκυς ειστε η ανωμαλα, αλλα αν μπορειτε να το διασκεζεται μην σας το στερησουμε ανωμαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριάκος Κόκκινος‎ προς ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α - Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδας
    21 ώρες ·
    Οι λύσεις στα αδιέξοδα, βρίσκονται όταν οι άνθρωποι τροφοδοτούνται από ένα όραμα, που υπερβαίνει το "εγώ" και ενεργοποιούν τη βούληση και την ισχύ τους, δημιουργώντας φυσικές κοινότητες δράσης !
    ΚΟΨΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΙΡΛΑ.
    ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΓΚΤΟΥΠ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΟΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΟΜΑΜΑΝΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.
    ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ Κ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ?
    ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΕΜΑΜ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρης Πνευματικάτος
    11 Ιανουαρίου στις 11:01 π.μ.
    Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο στις φίλες και φίλους. Με χαρά βλέπω ότι η δημοτική αστυνομία άρχισε δράση (μέχρι τώρα καλόπιανε τους παράνομα σταθευμεύοντας) να σταματήσει το κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λεωφόρο Αρτέμιδος.
    ΛΑΝΤΖΕΡΗ ΕΧΕΗΣ ΣΚΕΦΤΗ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑΜΕΝΟΣ?
    ΠΕΘΑΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΟΥΤΕ ΑΜΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΛΑΝΤΖΕΡΗΔΕΣ .
    ΣΟΥ ΔΙΝΗ 20ΕΥΡΑ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ Κ ΨΑΧΝΗΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗΣ Κ ΑΛΛΑ?
    ΑΝΤΕ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΟΛΥΝΣΗ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου