Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

"Beauty Me" στην Ραφήνα: Ελάτε μαζί μας! Δεν θα το μετανιώσετε!

Beauty Me - Ένας φιλόξενος χώρος ομορφιάς για όλο το σώμα άνοιξε, πριν 3 μήνες, στην Ραφήνα!!
Δύο καταξιωμένες, στον τομέα τους κυρίες, ένωσαν τις ικανότητες, το μεράκι και τα ταλέντα τους, στους τομείς ομορφιάς προσώπου και σώματος.
Τρεις μήνες πριν, άνοιξαν έναν χώρο για να μας τα προσφέρουν με αγάπη και φροντίδα και να μπορούμε να τα απολαύσουμε και να αναζωογωνηθούμε!

Ο χώρος αυτός βρίσκεται: Λ. Φλέμινγκ 29, 19009 Ραφήνα, Τηλ.2294 770157 - Λήψη oδηγιών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που μπορούμε να απολαύσουμε:

Manicure - Πεντικιούρ - Ονυχοπλαστική

Manicure Απλό, Manicure Ημιμόνιμο, Manicure Express, Pedicure Spa, Pedicure Express, Αλλαγή Χρώματος, Φυσική Ενίσχυση Ακρυλικού, Φυσική Ενίσχυση Gel, Φυσική Ενίσχυση Acrygel, Επιμήκυνση Ακρυλικού, Επιμήκυνση Gel, Επιμήκυνση Acrygel, Συντήρηση Ακρυλικού, Συντήρηση Gel, Συντήρηση Αcrygel

Μακιγιάζ - Βλεφαρίδες - Φρύδια

Henna Brow Tint, Σχηματισμός Φρυδιών και Ημιμόνιμη Βαφή Φρύδια, Lash Lift, Lash Lift με βαφή, Μακιγιάζ Πρωινό, Μακιγιάζ Επίσημο, Μακιγιάζ Νυφικό, Βλεφαρίδες One by One, Βλεφαρίδες Hybrid, Βλεφαρίδες 3D Volume, Refill One by One, Refill Hybrid, Refill 3D Volume

Μασάζ

Χαλαρωτικό Μασάζ. Ολόσωμο μασάζ που σκοπό έχει τη χαλάρωση, την καταπολέμηση του άγχους και την αποσυμφόρηση των μυών από την καθημερινή κούραση. 
Μυοχαλαρωτικό Μασάζ. Ολόσωμο δυναμικό μασάζ που σκοπό έχει να ξεκουράσει και να "ξεπιάσει" τους μύες. 
Μασάζ Άνω Κορμού. Είναι ένα μασάζ που εστιάζει στην πλάτη, τον αυχένα και τα χέρια.  Μασάζ Άκρων (Χέρια ή Πόδια). Είναι ένα μασάζ που στοχεύει στο ξεμπλοκάρισμα χεριών ή ποδιών και στην καταπολέμηση πόνων από υπέρχρηση ή ορθοστασία.
Μασάζ Κεφάλης. Είναι ένα μασάζ που εστιάζει στον αυχένα και το κεφάλι, που σκοπό έχει τη χαλάρωση. Ιδανικό για άτομα με πονοκεφαλους και αυπνιές.
Μασάζ Κυτταρίτιδας. Είναι ένα δυναμικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας με λεμφικές- ανοδικές κινήσεις, προσαρμοσμένο για κάθε σώμα. Τονώνει και αποτοξινώνει τον οργανισμό, συσφίγγει και σμιλεύει το σώμα.

Αξίζει να είμαστε όλες και όλοι εκεί το ερχόμενο 
Σάββατο, 30.11.2019, στις 6:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ.

Θα μας μείνει αξέχαστο και θα αποκτήσουμε ένα νέο στέκι αναζωογώνησης!!


Η anatakti και οι συντελεστές της τους εύχονται κάθε επιτυχία και θα είναι πάντα χορηγοί επικοινωνίας τους!!

Οι άξιοι - Αξίζουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου