Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Τσάκαλη Ελένη : Σκανδαλώδης ο τρόπος λειτουργίας του «Ξενοφών»


«Ενόψει της σημερινής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, θα ανακοινωθεί και το νέο ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου και μιας και κλείνει για μένα ένας κύκλος 2,5 ετών θητείας σε αυτό από τη θέση της εκπροσώπου της ελάσσονος αντιπολίτευσης, θα ήθελα πολύ συνοπτικά να περιγράψω μία κατάσταση που έζησα (το έκανα εξάλλου και ενδιάμεσα με αφορμή διάφορα ζητήματα που ανέκυπταν), που ελπίζω κι εύχομαι να μη συνεχιστεί.
Όταν ο σκοπός του Νομικού αυτού Προσώπου από τον τίτλο και μόνο ως “Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος”, υπαγορεύει στους διοικούντες να προωθήσουν τις τρεις αυτές έννοιες, δεν μπορούμε να τις αναζητούμε μόνο στον τύπο. Την ουσία χρειάζεται η κοινωνία μας.

Γιατί θα ήταν ψέμα να πω ότι ο Πρόεδρος δεν ήταν ευγενής έναντι των λοιπών μελών του ΔΣ (τύπος). Έναντι των υπαλλήλων του ΝΠΔΔ δε γνωρίζω. Τι να το κάνω, όμως, όταν στις συνεδριάσεις ζητούσαμε από νωρίς προγραμματισμό και συναποφάσεις επί των εκδηλώσεων (π.χ. από Οκτώβρη για τα Χριστούγεννα, από Δεκέμβρη για το Καρναβάλι), ώστε να έχουμε το χρόνο να αναζητήσουμε όλοι προσφορές προμηθειών ή υπηρεσιών με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, για να καταλήξουμε στη συμφερότερη για το Δήμο, και η μόνιμη επωδός του Προέδρου ήταν ότι “βάσει του νόμου αυτές οι επιλογές γίνονται από τον Πρόεδρο, χωρίς να απαιτείται η σύμπραξη του ΔΣ κι ότι το ΔΣ το μόνο που νομιμοποιείται να κάνει είναι είτε να εγκρίνει είτε να απορρίψει (πώς, άραγε, όταν η πλειοψηφία ανήκει στη δημοτική αρχή;) την εισήγηση του Προέδρου, όπως ακριβώς έχει διατυπωθεί”;

Τι να τον κάνω τον τυπικό πολιτισμό, όταν εύλογα ρωτούσα γιατί δεν πήραμε προσφορές για μία “τσιμπημένη” για μένα προμήθεια ή μία “τσουχτερή” κατά την κρίση μου παροχή υπηρεσίας, που μου ερχόταν προς ψήφιση (έγκριση), για να πάρω την αφοπλιστική απάντηση του Προέδρου – καταγεγραμμένη πάντα στα πρακτικά- “αφού το ποσό της σύμβασης είναι κάτω από το όριο της απευθείας ανάθεσης (βλ. 20.000€ χωρίς ΦΠΑ), δε χρειάζεται προσφορά…”.

Και το καλύτερο, πώς να χαρακτηρίσω, αν όχι κοροϊδία, το γεγονός ότι εδώ και ένα και πλέον έτος (αποδείξεις έχω για όλα αυτά), περιμένω να ρωτήσει ο κ. Πρόεδρος το νομικό σύμβουλο του Δήμου, εάν νομιμοποιούμαι ως μέλος του ΔΣ να λάβω αντίγραφα προσφορών που αφορούσαν σε περσινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις, που -κατά δήλωση του Προέδρου – υπήρχαν, (προσωπικά δεν τις έχω δει μέχρι σήμερα), αφού σε έγγραφη αίτησή μου, απάντησε ότι ενδέχεται να τίθεται ζήτημα παραβίασης προσωπικών δεδομένων (σαν τάχα να μην ανήκα στη διοίκηση του ΝΠΔΔ …) και ήθελε να συμβουλευθεί τη νομική υπηρεσία του δήμου, που ακόμα μέχρι και σήμερα ψάχνει…

Πρόσφατα, δε, διαπίστωσα ότι ο Ξενοφών δε λειτουργούσε πάντα κατ΄ αυτόν τον σκανδαλώδη για μένα τρόπο. Μάλιστα μέχρι και πριν τη θητεία αυτή, οι διάφορες συμβάσεις, που το ΝΠΔΔ ενδιαφερόταν βάσει του προγραμματισμού του να υπογράψει, αναρτώνταν με μία μορφή “εκδήλωσης ενδιαφέροντος”, ώστε όσοι επαγγελματίες επιθυμούσαν, να στείλουν προσφορές… Απίθανο; Αυτονόητο για εμένα.

Με ενδιαφέρον, μετά ταύτα, αναμένω τη σημερινή ανακοίνωση από το δήμαρχο περί της νέας επιλογής του για τον τρόπο λειτουργίας του Ξενοφώντα από εδώ και στο εξής».

Από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook

9 σχόλια:

 1. Κύρια Τσακάλι, Δικηγόρος < κύρια και δικηγόρος, είναι κατά ευφημισμό> Αν περνούσατε μόνον έξω από την Νομική, θα λεγάτοι πιο σωστά πράγματα.
  Ομολογείται Δημοσιά ότι πέντε χρόνια ΔΣ, κάνατε την γλάστρα η την πιστή παραδουλεύτρα της Άννας, ανύπαρκτη, άοσμη, αόρατη, μόνον ο Ιρλανδής μιλούσε.
  Αυτή η ανοησία, πιο ανόητος σε θάβουν ζωντανή, θα είχε νόημα και νομική ενέργεια, αν ρωτούσατε γιατί ο Δήμαρχος και ο Τριφτής έδωσαν συγχωροχάρτι, στον σύλλογο άπατη της Πίτσι- Άννας Ομοσπονδία Συλλογών Σπάτων Αρτέμιδος, που άρπαξε τα κρατικά λεφτά και τα εξαφάνισε χωρίς καμιά απόδειξη.
  Η να ρωτούσατε για τους άλλους συλλόγους άπατης Εξαπάτησης, που χρηματοδοτούνται από τα λεφτά μας και σε όλους τους συλλόγους, είναι ο Ραφτόπουλος.
  Δεν υπάρχει κομπίνα χωρίς Ραφτόπουλο.
  Κάνε την γλάστρα και την παρατρεχάμενη της Άννας, μέχρι εκεί είναι οι δυνάμεις και η νοημοσύνη σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τσακάλη,μαδημενο, ξεδοντιασμένη, κουμπαροκατασταση της Ραφτόπουλο γκρουπ, τωρα απόχτησες και τρομερη γνωριμια, με την αλλη τρελη αγραμματη, με την ελιά στην μούρη σαν κρατική στρογγυλη σφραγίδα, μας έχει πρήξει, στο σχολειο με τις τσιριδες και την ανοησια της.
  Ούτε Δημοτικό δεν τελειώσατε? ούτε έχετε μάθει ο Νικήτης τα παίρνει ΟΛΑ και ο ηττημένος είναι ο αρπάζω εισπράκτορας?
  Ο Μάρκου είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, κάνει ότι θέλει όπως θέλει, οπότε θέλει, στα πλαίσια του ΝΟΜΟΥ.
  Γιατί να δώσει την εξουσία που κέρδισε, σε γύφτισες σαν εσένα και την Άννα?
  Δικηγόρος λες ότι είσαι, βλέπεις κάτι παράτυπο? παράνομο? καταχρηστικό?
  Μην τσιρίζεις σαν ξυπόλυτη γύφτισα, διάβασε τι λέει ο νομός και ο κανονισμός και προχωρά σε μηνύσεις.
  Όπως λέει και άλλος την Πίτσι, γιατί την έχετε στο μαντρί σας, ενώ έχει αρπάξει παράνομα κρατικά λεφτά?
  Θέλετε άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις να σας θυμίζουν τα χωριά σας που σας εξορίσαν? Βάλτε το χέρι στην τσέπη, όπως αγοράσατε ψήφους για να γίνεται αντιπολίτευση και κάνετε δικά σας γύφτο πανηγύρια.
  Αν δεν το ξέρεις επειδή είσαι νοικοκυρά, ο Νομός για τα Προσωπικά Δεδομένα είναι πολύ αυστηρά περίεργος.
  Ο Αλβανός πρόεδρος του ¨Ξενοφών¨ γιατί να μπλέξει, κάνει τόσο και όσα του επιτρέπει ο Νομός.
  Μαθέ να πλένεις σκάλες, να στρώνεις κρεβάτια, θα σου χρειαστεί σίγουρα, Δικαστής δεν γίνεσαι, έρχεται καταδικαστική απόφαση για εσένα προσωπικά.
  Τέλος το όνειρο αργόμισθη δημόσιος υπάλληλος.
  Χωροφύλακας Β

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Anna Raftopoulou Χθες στις 2:50 μ.μ. ·
  Elena Tsakali Χθες στις 2:43 μ.μ.
  Ενόψει της σημερινής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, θα ανακοινωθεί και το νέο ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου και ...
  Ioshf Manolopoylos Περισσότερη διαφάνεια, ζητάς Ελένα και δε την έχεις , αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα της παράταξης μας σε όλους τους τομείς,δε θέλουμε ούτε τα έργα να καθυστερούν ούτε οι διαγωνισμοί ούτε οι προμήθειες, τίποτα θέλουμε καλύτερο προγραμματισμό
  Dimitris Konstantinidis Επειδή όλο τα αφήγημα είναι για τις προμήθειες και ταο κλείσιμο δουλειάς ,θα ήθελα να προσθέσω οτι είναι οργανισμός παιδειας ,πολιτισμου και περιβάλοντος και οχι σαρδελοποίησης και Πανταζει(sic)
  Anna Raftopoulou Πολύ σωστό....συμφωνούμε... ειπώθηκε και από την υπογράφουσα...
  ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΑΡΩΣΤΑΚΙΑ? ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ? ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΡΙΖΕΙ Κ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Η ΠΙΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ Κ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΗ. ΟΤΙ ΒΈΠΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Λ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΞΩ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΕΚΑΝΕ Κ ΘΑ ΚΑΝΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΥΤΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ Η ΠΟΜΑΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ποιος ο αγορασμένος σκλάβος της βουβάλας μιλάει?
  Η Βουβαλα έκοβε καρωτίδα δέκα χρόνια για τον μουγγό, έβριζε χυδαία όλους ήμασταν εναντίον του μούγκου.
  Ο μουγγός παντρεύτηκε την Αλβανη, η Βουβαλα αγόρασε κάτι από τα καλάθια του γύφτου αυτό τον βάρβαρο βερβέρα να της κάνει παιδί και να τον έχει παραδουλεύτρα.
  Τωρα το αφεντικό του η Βουβαλα πήγε με την Πομακα, γιατί άραγε?τι αντάλλαγμα πήρε και παίρνει.
  Ρε μην είστε ντιπ ζώα για σφάξιμο, όλα είναι γραμμένα εδώ από το κουλό χέρι και τα άρρωστα μυαλά σας.

  Μιχάλης Βερβέρης Giannis Raftopoulos ναι μόνο που δεν απευθύνομαι μόνο σε αυτά αλλά και στα σχόλια του φουμπου. Όσο για την ζερδε και ΣΙΑ να σου θυμίσω ότι πριν αρχίσει να στηρίζει Μάρκου την πήγε αυτόφωρο αν θυμάμαι καλά και μετά ως δια μαγείας έκανε στροφή υπέρ του Δημήτρη. Θαμα θαμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ ΠΟΜΑΚΕ?
  ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΧΩΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΑΚΟ ΣΟΥ Κ ΤΕΛΙΩΣΕ ΑΔΟΞΑ. ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΠΙΑ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΕΔΩ.
  ΤΙ ΚΛΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΗΤΑΝΕ ΤΙ ΤΑ ΚΛΑΙΣ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΝΤΟΓΑΝ.

  Γιάννης Ραφτόπουλος Φίλε σημασία έχει ποιοι το κάνουν.......Αυτοί πάνε για το μεροκαματακι γιαυτό προσπαθούν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΦΡΑΓΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ20 Οκτωβρίου 2019 - 11:27 π.μ.

  ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΗ ΣΤΟ ΚΥ ΣΠΑΤΩΝ Κ ΤΩΡΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΟΜΑΚΙΑ

  Anna Raftopoulou
  3 ώρες ·
  Για να υπάρχει σοβαρότητα.... φτάνει πια η παραφιλολογία και τα ψέματα....
  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
  Ελένη Φράγκου
  11 ώρες
  Αυτά που εξακολουθούν να συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της πόλη μας, που μόνο στις παιδικές μας αναμνήσεις υπήρχαν, σίγουρα δεν αποτελούν πολιτική τιμή, για τους αυτούς που τα σχεδιάζουν και αυτούς που τα εκτελούν. Μην λειτουργείς έτσι, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα έχεις τη διακυβέρνηση και απέναντι σου εμάς, με δημιουργική και δυναμική αντιπολίτευση. Πρέπει να συνηθίσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΠΟΜΑΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΣΟΥ .
  Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Κ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.
  ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΡΔΕ ΚΟΛΗΤΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ
  Ο ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΤΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΡΟΣ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ.
  Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΑΓΟΑΡΣΗ ΠΑΙΔΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΗ ΟΧΙ Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΓΚΡΟΥΠ.
  ΣΤΟ ΦΟΥ ΜΠΟΥ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ Κ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Κ ΦΑΓΑΤΕ ΣΚ@Τ@ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ Κ ΜΑΣ ΣΒΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΑΤΗΣ Κ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΑΣ.
  ΕΛΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΤΕ Κ ΞΥΛΟ.
  ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ.
  ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.
  Η ΛΕΣΒΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΣΒΙΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΨΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΕΡΔΕ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΣΑΣ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.
  ΤΗΝ ΖΕΡΔΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.
  Ο ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.
  Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΡΑ ΡΑΦΤΟ ΠΙΤΣΙ ΓΚΡΟΥΠ.

  Giannis Raftopoulos Δυστυχως τα σχολια αναδεικνυουν για αλλη μια φορα τη χυδαιοτητα καποιων ανθρωπων που απαρτιζουν ή προσκεινται στο συνδυασμο του κ.Μαρκου. Συγκεκριμενα τα σχολια "υπογραφουν" ανωνυμα η υποδικος κ.Ευτυχια Ζερδε - διαχειριστρια του blog Anatakti και ο Χρηστος Μαρλαντης - που ως γνωστον μονοπωλει τα εργα του δημου μετα απο απευθειας αναθεσεις και φυσικα γιγαντιαιες υπερτιμολογησεις. Μαζι με τη χυδαια φυλλαδα "Αληθεια" του επισης υποδικου Γ.Γκοντζου, ολοκληρωνεται η πιο βρωμικη αρνητικη προπαγανδα που ειδε ποτε η πολη μας. Στοχευουμε μαζι στη χυδαιοτητα λοιπον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΜΑΚΑΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΤΕ Η ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΚΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. «Η δημοσιογραφία είναι θεμελιώδης λίθος της δημοκρατίας μας»
  Η νομοθεσία περί δυσφήμησης,ειναι απο το 1916 γεροφασιστες.
  Ραφτ-Πιτσι γκρουπ, του εκφοβισμού και του εκβιασμού, Τελείωσε η παντοκρατοριία σας. οριστικά και ευτυχώς αμετάκλητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου