Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Επιμένει στα 92 της η βασίλισσα Ελισάβετ: Βγήκε για ιππασία στο κάστρο του Ουίνδσορ

Παρέα με τον δευτερότοκο γιο της, πρίγκιπα Αντρέα, η «αειθαλής» μονάρχης, παρά την
προχωρημένη ηλικία της, απόλαυσε το πρωί του Σαββάτου μια βόλτα με το άλογό τηςΓια δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο επιδόθηκε το πρωί του Σαββάτου στο αγαπημένο της σπορ στο κάστρο του Ουίνδσορ, παρέα με τον γιο της, πρίγκιπα Ανδρέα, ο οποίος έγινε 59 ετών την περασμένη Τρίτη. Λάτρης της ιππασίας από τα παιδικά της χρόνια η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ απόλαυσε μια βόλτα με το μαύρο της άλογο, ντυμένη με σκούρο αδιάβροχο και λευκό μαντήλι αντί για κράνος στο κεφάλι.

Μητέρα και γιος έδειχναν ήρεμοι επάνω στα άλογά τους ενώ λίγο αργότερα ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας βγήκε πάλι για ιππασία με διαφορετικό άλογο παρέα με μια άγνωστη γυναίκα, μέλος του βασιλικού προσωπικού, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος. Η αγάπη της Ελισάβετ για τα άλογα είναι γνωστή και για πρώτη φορά έκανε ιππασία σε ηλικία τεσσάρων ετών, όταν δέχθηκε ως δώρο ένα πόνι ράτσας «Σέτλαντ», που είχε το όνομα Πέγκι.

Είναι άγνωστο, προς το παρόν, αν η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ενημερωθεί για τα επικριτικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου σχετικά με το χλιδάτο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι βρέθηκε για μερικές ημέρες στη χώρα καταγωγής της και ξόδεψε 200 χιλ. δολάρια για να γιορτάσει με celebrity φίλες της τον ερχομό του νέου βασιλικού μωρού την άνοιξη. Αν και το παλάτι του Κένσιγκτον με ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως τα χρήματα δεν προέρχονται από τον κρατικό κορβανά και το αμερικανικό Vanity Fair γράφει πως οι φίλες της πρώην ηθοποιού χρηματοδότησαν το baby shower η κριτική στη Βρετανία για την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι δεν λέει να κοπάσει.

Αλλά και ο μικρότερος γιος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Εδουάρδος μαζί με την σύζυγό του Σόφι και τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Τζέιμς και την 15χρονη Λουίζ, προκάλεσαν τα αρνητικά σχόλια του βρετανικού Τύπου με το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ελβετία για σκι. Η γαλαζοαίματη οικογένεια ξόδεψε 28.000 ευρώ για να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ στο Σεν Μόριτζ αλλά, ευτυχώς, για τους Βρετανούς φορολογούμενους για την διαμονή των μελών της βασιλικής οικογένειας στην Ελβετία θα φροντίσει Ελβετός τραπεζίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου