Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Πυροβολισμοί κοντά στον κεντρικό σταθμό του μετρό στην Κολωνία

Η γερμανική αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός υπόπτου - Για υπόθεση συμμοριών κάνουν λόγο οι Γερμανοί - Ολοκληρώθηκε η έρευνα και δόθηκαν στην κυκλοφορία οι αποκλεισμένοι δρόμοι
Πυροβολισμοί κοντά στον σταθμό του μετρό στο κέντρο της Κολωνίας  προκάλεσαν γενικό συναγερμό στις γερμανικές αστυνομικές αρχές, λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, ένα άτομο που εντοπίστηκε κοντά στον σταθμό Breslauer Platz του μετρό,  συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση στα κεντρικά.

Το σημείο και ο κεντρικός δρόμος που περνά μπροστά από την είσοδο του σταθμού των τρένων, αλλά και τον Καθεδρικό Ναό, αποκλείστηκαν για σχεδόν τρεις ώρες, ενώ στην περιοχή έσπευσαν πάνοπλες δυνάμεις της αστυνομίας.



Οι αστυνομικοί απέκλεισαν περιμετρικά την περιοχή και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εισέβαλαν σε ένα κτίριο, αναζητώντας τον ή τους δράστες, στην οδό Altenberger.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας άντρας και μία γυναίκα φάνηκαν να διαφεύγουν με ένα αυτοκίνητο, ενώ ένα άλλο άτομο απομακρύνθηκε με τα πόδια, κοντά στον ποταμό Ρήνο.
Πηγές της γερμανικής αστυνομίας ανέφεραν ότι βάσει των στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει, ενδεχομένως να πρόκειται για υπόθεση συμμοριών.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αναφέραμε πιο πάνω, δίνοντας πιο ακριβείς λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, στις 13:48 τοπική ώρα (14:48 ώρα Ελλάδας), μέλη δύο συμμοριών ήρθαν σε διαμάχη και αντάλλαξαν πυροβολισμούς. Κάποιοι έφυγαν με τα πόδια. Ένας άντρας και μία γυναίκα, διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Ένα άτομο έφυγε προς τον ποταμό Ρήνο και συνελήφθη.

Λίγο μετά τις 16:30 τοπική ώρα (17:30 ώρα Ελλάδας), ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η έρευνα στο κτίριο της οδού Altenberger, δίχως να εντοπιστεί άλλο εμπλεκόμενο άτομο. Παράλληλα, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι που είχαν αποκλειστεί. Η έρευνα, ωστόσο, για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών των συμμοριών που ενεπλάκησαν, συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου