Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Κουτσούμπας: Η συμφωνία έχει τη σφραγίδα των ΗΠΑ, είστε τα τσιράκια τους

«Ποτέ δεν σταθεί η σημαία του ΕΑΜ δίπλα στην σημαία του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ»
είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα
Τη Συμφωνία των Πρεσπών στήριξαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είπε από το βήμα της Βουλής ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι φέρνει εις πέρας μια βρώμικη αποστολή.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ακόμα ότι ο λαός της ΠΓΔΜ δεν επιθυμεί την ένταξή της χώρας του ΝΑΤΟ και διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο υποτιθέμενος «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ να σπρώχνει μια χώρα σε μια ιμπεριαλιστική συμμαχία. «Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, τρίζουν τα κόκκαλα χιλιάδων αγωνιστών» είπε χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΚΚΕ ο οποίος έσπευσε να απαντήσει και σε όσα είχε πει νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.
«Τολμάτε να βάζετε στο στόμα σας μια ηρωίδα του ΚΚΕ την οποία σκότωσαν αμερικανικά όπλα. Είστε τσιράκια, αφήστε στην άκρη τους τιμημένους ήρωές μας. Ποτέ δεν σταθεί η σημαία του ΕΑΜ δίπλα στην σημαία του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε οι αναφορές σε Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονικό λαό αφήνουν ανοικτό το παράθυρο αλυτρωτισμών. Η χρήση αυτών των όρων μπορεί να οδηγήσει σε ζητήματα διεκδίκησης εδαφών. Αυτό το έργο το έχουν δει πολλές φορές οι λαοί των Βαλκανίων πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου