Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Αρχιεπισκοπή: Δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ Αρχιεπισκόπου και πρωθυπουργού για τις Πρέσπες

 Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρη Κονιδάρη, δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών από τις αρχές του Νοεμβρίου
Σε σχέση με χθεσινή ανάρτηση ιστοσελίδας για το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο πρωθυπουργός μετά την ψηφοφορία για τις Πρέσπες, το οποίο αναπαράχθηκε σε δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Χάρης Κονιδάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ουδεμία επικοινωνία, τηλεφωνική ή άλλη, έχει υπάρξει μεταξύ του Αρχιεπισκόπου και του Πρωθυπουργού από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα.

Πολλώ δε μάλλον ουδέποτε ο Αρχιεπίσκοπος επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό για να τον «συγχαρεί» δήθεν για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή ή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πρόκειται για δόλια απόπειρα χυδαίας παραπληροφόρησης προς εξυπηρέτηση αντιληπτών σε όλους σκοπιμοτήτων. Η επιτομή της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με προφανή στόχο των Αρχιεπίσκοπο. Εξαιρετικά λυπηρό...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου