Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - "Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των έργων, που ξεκινήσαμε το 2014"

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - "Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των έργων, που ξεκινήσαμε το 2014"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για τα επόμενα χρόνια προσδιόρισε ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου.
Στον ιστότοπο aftodioikisi.gr, που ασχολείται με τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης,παραχώρησε συνέντευξη ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου. Στη συνέντευξή του προσδιόρισε ως βασική συνισταμένη του έργου της Δημοτικής Αρχής, την ολοκλήρωση του έργου που ξεκίνησε το 2014 και για το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά, «έχουμε καταβάλει μία προσπάθεια για να καταλήξουμε σε ώριμες μελέτες έργων, ώστε να χρηματοδοτηθούν για να υλοποιηθούν». Έργα τα οποία, όπως ανέφερε, αυτή τη στιγμή εξελίσσονται και ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ.

Κατά τη συζήτηση τόνισε, ότι τα γραφειοκρατικά προβλήματα δεν επιτρέπουν την άμεση παρακολούθηση της εξέλιξης ενός έργου, αφού «το 80% της υλοποίησης του, αφορά τις διαδικασίες πριν την κατασκευή και το 20% την κατασκευή του».

Ιδιαίτερος λόγος έγινε για την Αποχέτευση, τις Πράξεις Εφαρμογής στην Αρτέμιδα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και τα έργα υποδομής που θα ακολουθήσουν ανά γειτονιά. «Αυτές οι τρεις στοχεύσεις αποτελούν τις προτεραιότητες που θα αλλάξουν τη μορφή της πόλης» δήλωσε εμφατικά ο κ. Μάρκου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Δήμαρχος δε δίστασε να προσδιορίσει το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των παρεμβάσεων αυτών, τοποθετώντας το μέχρι το 2023 για την Αποχέτευση, ενώ σε ό,τι αφορά στις Πράξεις Εφαρμογής του παραλιακού μετώπου, ύψους 3,2 εκατ. ευρώ, προσδιόρισε στα δύο -περίπου- χρόνια την ολοκλήρωση της μελέτης και κατόπιν την υλοποίησή της.

Μάλιστα, έθεσε ως προσωπικό του στοίχημα την αναβάθμιση της Αρτέμιδος, ώστε να γίνει κανονική πόλη, παρότι αυτή τη στιγμή έχει πανελλαδικά τη δεύτερη θέση στον αριθμό αυθαιρέτων στην επικράτειά της.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία των προτεραιοτήτων αυτών, που στοχεύουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στην αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των κατοίκων των Σπάτων και της Αρτέμιδος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρία Φουρκιώτη

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙΣ ΕΣΥ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΛΙΟ ΨΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑ ΜΟΥΦΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΛΕΦΤΑ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ ΠΔΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΟ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΕΛ, τα 500χάι εύρω που έφαγες με τον τυράκι, πούλησες το γήπεδο με τον Γεννάτο στην ΑΕΚ φάγατε τα λεφτά όργωσε το γήπεδο η ΑΕΚ και το φτιάξαμε με δικά μας λεφτά, αγόρασες οικόπεδα ΕΚΤ εύρω που δεν χτίζουν σχολειά άλλα έφαγες τα λεφτά με τον Τζιτζα, τα σχολειά παράγκες κλιπ κλιπ!
    Πες περίγραψε ένα έργο που έκανες ψεύτη απατεώνα? Μονό σχέδια να αρπάζεις λεφτά και πληρωμές δικηγόρων.
    Θα σε θάψουμε μαζί με όλους τους αλήτες που ψήφισαν ΚΕΛ σε βόθρο όπως σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΚΕΛ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ Κ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ?
    ΕΣΥ Κ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΕΛ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΟΑΕΔ Κ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ..
    ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΦΗΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΩΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΘΑΙΤΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ,
    ΜΗΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου