Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Καταπέλτης ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Δικαιώνει τον Συμπαραστάτη

Καταπέλτης ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Δικαιώνει τον Συμπαραστάτη
Δικαιώνει τον Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος και αποφαίνεται ότι : «ουχί ορθώς ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε …….
την έγκληση του προσφεύγοντος» (Συμπαραστάτη, Χ. Ποθουλάκη), κατά των σε βάρος του υπονομευτικών και συκοφαντικών ενεργειών, ως αυτός αναφέρει ότι υπέστη από «κύκλους» θιγομένων συμφερόντων ασκώντας τα δημόσια καθήκοντά του, λειτουργώντας υπέρ της νομιμότητας και των δημοτών, διαμεσολαβώντας κατά της κακοδιοίκησης

Δείτε αναρτημένο (συνημμένο) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της από 22.10.2018 σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, η οποία αποδέχεται την Προσφυγή του ΣτΔΕ κατά της Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραγγέλνει προκαταρκτική εξέταση.

Από το εν λόγω συνημμένο απόσπασμα έχουν αφαιρεθεί, ως επιβάλλεται, τα προσωπικά δεδομένα της ποινικής υπόθεσης, καθώς και (η για λόγους συντόμευσης) ανάλυση – παρουσίαση της νομοθεσίας και η νομική επιχειρηματολογία εκ μέρους του κ. Εισαγγελέα Εφετών.


35 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΑΡΤΕΜΙΔΑ) ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ – ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΝΩ (όπου θεωρούν άλλους υπεύθυνους ή ότι έτσι τους συμφέρει) ΤΑ …… ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ:

    Αν όμως είναι έτσι και δεν γνώριζαν έως τώρα τους όποιους υπονομευτές ή συκοφάντες, που υποθάλπουν λύσεις για τις τοπικές μας υποθέσεις και σαμποτάρουν όποιους τις προωθούν σωστά, χωρίς ψέματα και δήθεν «αγώνες», ας διαβάσουν κι ας πάρουν θέση ΤΩΡΑ. Ποτέ δεν είναι αργά
    Τα λόγια και ο λαϊκισμός (αριστερός και δεξιός) δεν εμποδίζουν και όπως φαίνεται ΔΕΝ εμπόδισαν το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με τους 3 αγωγούς στη θάλασσά μας (κάτι που το έχουν ψηφίσει ή με κάποιο τρόπο εμμέσως έχουν στηρίξει ΟΛΕΣ οι παρατάξεις, αλλά κι αυτό λες και δεν το ξέρει κανείς ;), ΔΕΝ έκτισαν σχολεία (αλλά κανένας από τους εμπλεκόμενους – Συλλόγους, Δήμος, κλπ - δεν λέει τις πραγματικές αιτίες), ΔΕΝ αντιμετωπίζουν τις αυθαιρεσίες του αεροδρομίου, ΔΕΝ κάνουν έργο τις Πράξεις Εφαρμογής επί εδάφους, ΔΕΝ διορθώνουν τα κακώς κείμενα της τοπικής μας κοινωνίας και της δημοκρατίας στους συλλόγους και τις ενώσεις τους (που δεν λειτουργούν σωστά και απλά παραγοντίζουν και «πολιτεύονται» με συνεστιάσεις, κλπ, χωρίς ολοκληρωμένες δικές τους προτάσεις στα θέματα του Δήμου και στην καθημερινή μας ζωή)
    Ιδού η Ρόδος ……. λοιπόν, ενημερωθείτε :
    1. Διαβάστε εδώ την στοχοποίηση, στη σελ. 11 της αναρτημένης εφημερίδας (https://issuu.com/dhmoths/docs/dhm_861_12.5.2017) το «πληρωμένο» άρθρο
    2. Δείτε πικρές αλήθειες για υπογραφές προδοσίας των συμφερόντων μας ως πολιτών από πρόσωπα που λένε πολλά λόγια και αυτοπροβάλλονται με επίκληση δήθεν «αγώνες», (https://www.rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/65050/h-wra-ths-alhtheias-poioi-es-kai-giati-antimachontai-kai-yponomeyoyn-ton-symparastath), καθώς και το τεράστιο σφάλμα του Συμπαραστάτη που τα εμπιστεύθηκε, γιατί ζει με αυταπάτες
    3. Δείτε καλοφτιαγμένα ψέματα που φαίνεται ότι αρέσουν σε όλους και περνούν απαρατήρητα από όλους, μεταβαίνοντας πίσω στην ημερομηνία 16.6.2018, όπου κι η ανάρτηση με τίτλο : «ΠΕΡΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ» (https://www.facebook.com/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%91%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-1659341627633803/?fb_dtsg_ag=AdyJa2PssdBXfzju3NP26z0LbdPpGHiTGwqtQYGvs3XGfg%3AAdx-d5o59dEgBrLZuPXSBlbQptXkYY4QMV5UMZnfg9jHFQ), για να δείτε εκείνους και εκείνες που αντιδρούν προκλητικά και θρασύτατα στον έλεγχο δηλώνοντας ότι δήθεν συκοφαντούνται και ότι έχουν ανταποκριθεί ενώ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ και έως σήμερα, δεν έχουν υποβάλλει ούτε πρωτότυπα παραστατικά, ως όφειλαν (αν και «υπόλογοι» διαχείρισης δημοσίου χρήματος – ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ) κατά το με αριθ. 17061/15.6.2018 έγγραφο αρμόδιας προς τούτο υπηρεσίας που έχει την ιδιότητα του Διατάκτη (αρμοδιότητα που ορίζει η παράγρ. 3 του άρθρου 150 του Ν. 4270/2014 και όμοιες από το παρελθόν).
    Διαλέξτε και ερευνήστε, έχει από όλα τα ψέματα ο «μπαξές» της πολύπαθης Αρτέμιδος, μέχρι και ΑΓΩΓΕΣ κατά του αεροδρομίου, για συνολική αποζημίωση 2.412.000 ευρώ (134 Χ 18.000 €), τις οποίες συντονίζουν εκείνες και εκείνοι που λοιδορούν όποιον άλλο μιλήσει για οικονομικές αναζητήσεις εκ του αεροδρομίου, ενώ «ξέχασαν» να παραστούν στις ορισθείσες από την αγωγή τους δικασίμους, με βάση το Δικόγραφο : 12563/2.11.2010.
    Και αν σας αρέσει το ψέμα συνεχίστε αμίλητοι, χωρίς αντίδραση, προσποιούμενοι ότι δεν γνωρίζετε και ζήστε με την ψευδαίσθηση ότι ασχολείστε ουσιαστικά με τα κοινά προβλήματα δηλώνοντας ότι ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ή ότι ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ή ο λαϊκισμός, θα μας σώσει
    Όμως προσοχή, τα ψέματα κάποια στιγμή τελειώνουν και τελειώνουν για όλους μας
    Και εσύ Συμπαραστάτη, μη χαίρεσαι, κέρδισες μια μάχη αλλά μην έχεις αυταπάτες, το ΣΥΣΤΗΜΑ θα προστατεύσει τελικά τα σκουλήκια του, γιατί τους συκοφάντες και τους δήθεν τους χρειάζεται. Αυτά φίλοι μου και συγνώμη που δεν χαϊδεύω με τα λόγια μου, αλλά μη μου αναζητήσετε περαιτέρω πληροφορίες ψάξτε από εδώ και πέρα μόνοι σας. Μπορείτε αν θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΣ : Ενημερώνω ότι η προηγούμενη ανάρτηση 10.9.2018/9:57 μμ, ανήκει σε εμένα. Το κείμενό μου ανάρτησα εδώ γιατί για λόγους που όλοι πλέον καταλαβαίνουμε όλως περιέργως "διαγραφόταν" από τη σελίδα του "ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΖΩ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ". Παρακαλώ αντιγράψτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παραθέτω για να δείτε λεπτομέρειες.
    Ευχαριστώ
    Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν Εσύ είσαι τοοοσοο ΒΛΑΚΑΣ, φαντάσου τι γίνεται κάτω από Εσένα.
      Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΜΕ και ελεύθερο που μας αφήνει να γράψει ο καθένας μας οτι νομίζει είναι ΜΟΝΟ ΕΔΩ. anatakti.gr
      Τι ψάχνεις σε λαγούμια και γιάφκες με 200-300 αναγνώστες?
      Όλα τα άλλα τοπικά ΜΜΕ μαζί δεν πιάνουν την αναγνωσιμότητα αυτής της εφημερίδας.
      Κοίτα λίγο τι νούμερα τι πιάνει ο καθένας δεν είναι πια κρυφά ούτε μπορούν να αλλάξουν εύκολα εκτός από χακερ.

      ΚΑΛΩΣ ήρθες και ας άργησες, εμείς εδώ ήμασταν και θα μείνουμε όσο κρατά αυτή την αμερόληπτη στάση η εφημερίδα.

      Διαγραφή
    2. 12:42 είναι δημοκρατικό το μπλόκ και επιτρέπει όλα τα σχόλια δεν διαφωνούμε αλλά τι πάει να πει αυτό δική σου είναι η σελίδα που θέλεις με βρισιές να τους λογοκρίνεις όλους?

      Διαγραφή
    3. κ. Παπαδά, ο εντοπισμός της περίπτωσης της παραγράφου 3 γίνεται πιο άμεσα αν χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση
      https://www.facebook.com/notes/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82/2149696281931666/

      Διαγραφή
    4. Οχι άνθρωπε μου,δεν λογοκρίνω κανέναν γιατί δεν είμαι χουντικός.
      Η έντονη αποστροφή που νιώθω για κάθε είδους λογοκρισίας, με κάνει να είμαι απαξιωτικός και χλευαστικος σε κάθε ανόητο ηλίθιο.
      Νομίζω ότι είναι δικαίωμα μου να μην σέβομαι ανόητους ηλίθιους και απατεώνες.

      Διαγραφή
  3. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Ωραία ο Μάϊος μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ.. Και το ερώτημα τι θα ψηφίσει η Αρτέμιδα? γιατί τα Σπάτα έχουν τον δικό τους άνθρωπο. Πρέπει να σκεφτεί καλά ο ψηφοφόρος είναι η ωρα να βγεί άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα προβλήματα της Αρτέμιδας και έχει τη βούληση να τα λύσει. Και ακούμε για κρυφές δημοσκοπήσεις που φέρουν τον απερχόμενο σαν φαβορι. Μια σύγκριση των δύο πόλεων θα δείξει απλά ότι έκανε ήταν μόνο για τα Σπάτα. Σχολεία, χώροι άθλησης, γήπεδο, πολιτιστικό κέντρο, σχέδιο πόλης, υγιεινό δίκτυο ύδρευσης, Αστυνομικό Τμήμα κλπ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ. Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΙ? Να σκεφτούν καλά οι ψηφοφόροι πέρα από εμπάθειες και μικροσκοπιμότητες και να βγάλουν άνθρωπο της Αρτέμιδας. ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μόνος δήμαρχος που κάνει μεγάλα έργα, ο καλύτερος δήμαρχος στην Ελλάδα, θα ξαναβγεί με τεράστια ποσοστά χωρίς αντίπαλο.

    Έτοιμο και βελτιωμένο το Δημοτικό Στάδιο των Σπάτων «Δ. Δημητρίου»

    Πλήρως έτοιμο και βελτιωμένο είναι το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δ. Δημητρίου» για να φιλοξενήσει και τους αγώνες της Football League.

    Τοποθετήθηκαν δημοσιογραφικά booth, νέος φωτισμός επαρκής για βραδινή τηλεοπτική κάλυψη, κερκίδες φιλοξενουμένων, νέα καθίσματα σε μέρος της μεγάλης κερκίδας, διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου των αποδυτηρίων, νέα αίθουσα τύπου.

    Ως Δημοτική αρχή οφείλουμε και είμαστε πάντα δίπλα στις ομάδες μας και ανταποκρινομάστε στις απαιτήσεις που προκύπτουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

    Εύχομαι στον Αήττητο Σπάτων καλή επιτυχία στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στη Β’ Εθνική κατηγορία αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες.

    Όσο για το γήπεδο της Αρτέμιδος και το αθλητικό κέντρο στο Ο.Τ. 334 για το οποίο ολοκληρώθηκε η διαδικασία και υπάρχει ανάδοχος, θα αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν σύντομα οι εργασίες. Τις ανάγκες της πόλης μας τις γνωρίζουμε και καθημερινά αγωνιζόμαστε για το καλύτερο.

    Δημήτρης Μάρκου

    Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος

    Ευχαριστούμε δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ...ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ . ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

      Διαγραφή
  5. Δ.ΜΑΡΚΟΥ δεν είσαι Δήμαρχος.
    Σκέτο απατεώνας,τεμπέλης,ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθείς να πείσεις τον εαυτόν σου και την συμμορία σου ότι είσαι Δήμαρχος.
    Όσα για τα δήθεν έργα σε βάθος πενταετίας είναι ανύπαρκτα, άξια να πάνε μόνο στην δικαιοσύνη και δεν λύνουν κανένα καθημερινό πρόβλημα του δημότη.
    Είσαι ο Φονιάς του τόπου και θα μάθεις όταν τολμήσεις να θέσεις υποψηφιότητα.
    Κανένας αντίπαλος δεν νιώθει την ανάγκη να δηλώσει υποψήφιος, γιατί ΕΣΥ δεν θεωρείσαι υποψήφιος που θα βρει την ψήφο του.
    Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο επόμενος Δήμαρχος που θα σας στείλει φυλακή.
    Στο έγραψα σήμερα να το θυμάσαι στο σκαμνί και στο κλουβί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα είναι ο Δ.Μάρκου απο του χρόνου δήμαρχος θα είναι κανένας άλλος? Αντικαταστάτη θέλουμε ΟΝΟΜΑ το 2018 τελειώνει σε έναν μήνα, το 2019 έχει αμέσως εκλογές, για τις εθνικές εκλογές ξέρουμε, για την περιφέρεια Αττικής ξέρουμε έχουν βγει όλα τα ονόματα και έχουν ανοιξει γραφεία, για όλους τους υπόλοιπους δήμους το ίδιο, για τον Δήμο Σπατών - Αρτέμιδας ΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνήσαμε ότι ο.Δ.Μάρκου δεν μπορεί να είναι ούτε υποψήφιος.
      Όλα αυτά τα λαμογια που έβαζαν υποψηφιότητα μέχρι σήμερα με κάθε λογής βρόμικη συναλλαγή τελείωσαν.
      Αυτός που θα επιλέξει να κατεβεί για Δήμαρχος πρέπει να μας πείσει εμάς ότι μπορεί να είναι υπάλληλος μας και Όχι ΜΕΣΙΤΗΣ που πουλάει τα πάντα για να γίνει πλούσιος.

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΞΟΥ-ΞΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΦΥΤΡΟ,ΛΑΜΠΡΟΥ, ΑΛΗΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΡΝΕΙΣ.
    ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΕΛ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΕΦΑΓΑΝ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να κάνω μια πρόβλεψη; Θα ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ή με τον Δ.Μάρκου ή όποιον άλλον πάει στην θέση του αλλά μέχρι τώρα λίγους μήνες πριν τις εκλογές δεν φαίνεται άλλος. Στην Αρτέμιδα ειδικά ο δήμαρχος πάντα κατεβαίνει χωρίς κομματική υποστήριξη, οι ίδιοι τον διαλέγουν δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι 80$ η πρόβλεψη σου είναι άριστη, αλλά στηρίζεται σε παλιά στοιχεία συγκρίσεων.
      Ο μαϊμού δήμαρχος έκατσε πάρα πολύ κατάστρεψε τα πάντα και τους πάντες. Είναι δική του επιλογή η τελεία απομόνωση αποξένωση από τον μέσο ψηφοφόρο,αυτός τελείωσε αυτοκτόνησε. Όλα τα πολιτικά ζώα ξέρουν νιώθουν και φοβούνται ότι θα εξαφανιστούν και δεν μιλάνε περιμένοντας να δουν από ποιον και τι τους έρχεται.
      Η Ραφτόπουλου αυτοκτόνησε στις περασμένες εκλογές, με την υποστήριξη της στον Δ.Μάρκου και πέντε χρονιά πάει μόνο στην Πιτσι στο κομμωτήριο και κάθε λογής γύφτο εκδήλωση.
      Όλοι οι άλλοι είναι στιγματισμένοι μόνο φοβούνται ότι έρχονται και τεράστια νομικά προβλήματα εκτός από ότι θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό στίβο.
      Δεν είναι απλά τα πράγματα όπως ήταν πάντα μέχρι τώρα έκαναν μια συμφωνία απατεώνων κάτω από το τραπέζι και τελείωνε.
      Ευτυχώς ο βλάκας αχόρταγος ανόητος Δ.Μαρλου έριξε το κάρο στον γκρεμό.
      Όλοι ξέρουν ότι αυτός τελείωσε και όλοι κοιτούν πως θα γίνει η μετάβαση χωρίς να βρεθούν στο σκαμνί.

      Διαγραφή
    2. Ο Φύτρος πάντως κάνει πολύ καλές δουλειές με τα σουβλάκια.

      Διαγραφή
  10. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Ο νεος Δήμαρχος πρέπει να ειναι από Αρτέμιδα. Γιατί ???? Η Αρτέμιδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ σχολεια, Αστυνομικό τμήμα, αθλητικούς χώρους, Σχεδιο πόλης, Πολιτιστικό Κέντρο, υγιεινό δίκτυο ύδρευσης, κλπ. Αυτα δεν είναι ουσιαστικός λόγος για αλλαγή προέλευσης Δημάρχου???? ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία τα λες και καλά απορρίπτεις όλους όσους επίδοξους εμφανίζονται σήμερα για τι θέση του Δημάρχου. Δεν λες όμως ούτε ένα νέο και ικανό, εκτός κι αν δεν υπάρχει κανένα καινούργιο κι άξιο πρόσωπο, οπότε τι συζητάμε

      Διαγραφή
    2. Και ποιος είναι από Αρτέμιδα δηλαδή??? Μήπως είσαι εσυ??? Αφού εκτός από τους Σπαταναιους όλοι οι υπόλοιποι είναι φερτοι εδω

      Διαγραφή
  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το πρόσωπο που θα γίνει Δήμαρχος.
    Δεν έχει ανάγκη μακρά προεκλογική εκστρατεία, δεν θα είναι λαμογιο όταν μας μιλήσει θα καταλάβουμε ποιον πρέπει να κάνουμε δήμαρχο.
    Όλα τα γνωστά λαμογια κάθε μέρα χάνουν, περιμένει να αυτοκαταστρέφονται και να εμφανιστεί.
    Όλοι δεν είναι απατεώνες αγράμματοι βλαχοδήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είμαστε τώρα στο 2014 που είχε μια πενταετία μπροστά του ή το 2015, είμαστε λίγους μήνες πριν τις εκλογές, αφού είναι τόσο χειρότερος με διαφορά ένας δεν μπορεί να εμφανιστεί που να είναι καλύτερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Ο διάλογος που έχει ανοίξει φαίνεται να ισορροπεί σε πολιτική βάση. Δεν εκπροσωπώ κανένα αλλά αναλογιστείται ποιος μπορεί να τρέξει καλύτερα τα προβλήματα της Αρτέμιδας αν δεν τα γνωρίζει? αν ζεί σε άλλη πολη? αν δεν έχει καθημερινή επαφή με τους πολίτες? Αν δείτε για υποψήφιους και ικανούς θα βρείτε αρκετούς που έχουν γνώση και βουληση από την Αρτέμιδα. Δείτε π. Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους από Αρτέμιδα. Διαλέξτε να στηρίξετε αυτόν που έχει άποψη, βούληση, ρεαλισμό, γνώση. Είναι καιρός να εκπροσωπηθεί η πλειοψηφία των δημοτών. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως έκανε κακό ο Καλλικράτης, μήπως ήταν καλύτερα όταν ήταν ξεχωριστοί δήμοι;

      Διαγραφή
  15. Ο Καλικρατης οπως ΟΛΑ εγιναν απο ξενους, εσωτερικους μεταναστες.
    Ο Δημος ηταν και ειναι ενασ ΑΡΤΕΜΙΔΑ_ΣΠΑΤΑ.
    Τα Σπατα ειναι ενα ανυπαρκτο χωριουδακι με ελαχιστοτς κατοικους, αλλα με μεγαλη εκταση.
    Η Αρτεμιδα ειναι τεραστια σε εκταση και ο απολυτος κυριαρχοσ πληθυσμιακα.
    Τα λαθη ειναι μονο δικα μας των κατοικων ψηφοφορων, γιατι ενω κατοικουμε 700.000 μονο οι 30.000 ψηφιζουν και εκλεγουν εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Λούτσα πρίν γίνει όμως αυτό που έγινε σήμερα τα τελευταία 15 - 20 χρόνια ήταν ένα παραθαλάσιο χωριουδάκι με δεύτερες κατοικίες των ίδιων των Σπαταναίων για περισσότερο από 100 χρόνια. Οι ξένοι αυτοί που πριν και δεν είχαν καμιά απολύτως σχέση με την περιοχή την έφτασαν σε δεκαπλάσιο πληθυσμό, γι'αυτό οι περισσότεροι κάτοικοι της Λούτσας αδιαφορούν δεν έχουν δεσμούς αίματος με την περιοχή.
    Πολλοί μένουν και ψηφίζουν εκεί που ψήφιζαν οι γονείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπαταναιοι και κοντα στην Θαλασσα?
      Αυτο ουτε Παραμυθι.
      Η Λοτσα ειναι μια καταπαση απο εμας τους Σπαταναιους, πηραμε λαχειδια κοκ και μετα βρηκαμε τροπο φεραμε αστικο λεωφοριο και πουλησατε ολοι οι ψωμολισες Σπαταναιοι, οικοπεδακιακια 100-250 τετ.μετρα σε αλλους φτωχους αλλα πιο πλουσιος απο τους Σπαταναιους.
      Ετσι οι τυεμπεληδεσ σπ[αταναιοι λιγδωσε το αντερακι πηρανε και Ντατσουν.
      το πουλησες πηρες λεφτα ανηκει σε αυτον που το αγορασε.
      Τα Σπατα σημερα ειναι χωριαουδακι για κανα δυο δημοτικους συμβουλους το πολυ πολυ.
      Οι σπαταναιοι πουλησαμε ακομα και το δικαιωμα να κατεβουμε κατω απο την β. πυλη.

      Διαγραφή
  17. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Είναι λάθος να κατηγορεί κάποιος τους κατοίκους των Σπάτων ή της ΑΡτέμιδας. Δεν φταίνε αυτοί αλλά όσοι ασκούν ή ασκούσαν εξουσία. Ο στόχος πρέπει να είναι ο Νέος Δήμαρχος ή η Νέα Δήμαρχος πρέπει να εκπροσωπεί κυρίως την ασθενή Αρτέμιδα, αυτή έχει τεράστιες ελλείψεις, αυτή πλήττεται από το θόρυβο, αυτή πρέπει να αναδιοργανωθεί. Δεν μπορεί σε ένα ενιαίο Δήμο όλα να έιναι για τους μισούς. Διαλέξτε, ρωτήστε, ψάξτε ανθρώπου από Αρτέμιδα με πείρα, γνώση, άποψη και ρεαλισμο. Υπάρχουν αρκετοί. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες, έρχονται εκλογές κανένα όνομα θα πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ονοματα λαμογια πολλα.
      Δημαρχος ομως θα γινει μονο αυτος που θα πεισει οτι δεν ειναι λαμογιο οπως συνηθως.
      Εσυ θες κατι ετοιμο?
      Παρε απο το ραφι την σαβουρα

      Διαγραφή
    2. Οι υποψηφιότητες έχουν βγει σε όλους τους δήμους και στην περιφέρεια, στο δήμο Σπατών - Αρτέμιδας η μοναδική είναι αυτή του Δ.Μάρκου.

      Διαγραφή
  19. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Μάλλον κάποιοι έχουν ενοχληθεί γιατί δεν τους αρέσει να φύγει το καπετανάτο από τα Σπάτα και να πάει στην Αρτέμιδα. Ονόματα δεν θα βγάλω ούτε θα προφητεύσω για την επιτυχία ή όχι Του απερχόμενου. Ο καθένας έχει την άποψη του για τι έχει γίνει αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρη. Η ανάγκη και η απλή λογική λέει ότι δεν πρεπει να χαθει άλλη τετραετία για την Αρτέμιδα. Θέλουμε σχολεία? Θέλουμε Αστυνομικό τμήμα? θέλουμε Σχέδιο πόλης? θέλουμε να μειωθεί η ηχορρύπανση? θέλουμε αθλητικούς χώρους για τη νεολαία? Η απάντηση είναι ΝΑΙ και πρέπει να συνδεύεται από τον κατάλληλο Δήμαρχο απο την Αρτέμιδα. Άλλως μην περιμένετε να αλλάξει κάτι. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί πρέπει να υπάρχει όνομα τόσο γρήγορα?
    Αυτό το κάνουν υποψήφιοι που είναι αμφίβολο αν θα εκλέγουν.
    Ούτε ο μητσοαπατωνας δεν είναι επίσημα υποψοφιος, ξέρει ότι τέλειωσε, ξέρει ότι όλοι υπάρχουν δεν είναι αξιόλογοι αντίπαλοι, άντε να παιχτεί την ηδύτερη Κυριακή ποιος θα είναι δήμαρχος.
    Όταν εμφανιστεί ο νέος δήμαρχος, πιθανόν πολλοί από αυτούς που είναι σήμερα εξουσία να είναι υπόδικοι, οπότε δεν θα χάσει τον χρόνο και δυνάμεις με τον μητσοαπετωνα και ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
    Ο νέος δήμαρχος θα εμφανιστεί πάρα ένα λεπτό θα κατεβεί και θα βγει δήμαρχος, γιατί όλοι όσοι υπάρχουν είναι πασαλειμμένοι με σκ@τ@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου