Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

81χρονος διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς!


Ο ηλικιωμένος διακινητής συνελήφθη στο σπίτι του, όπου ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε
επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 580 γραμμαρίων, μαζί με δενδρύλλια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά
Η έρευνα που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι ενός 47χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, έφερε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 228,6 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.
Το αποτέλεσμα ήταν ο κάτοχός τους να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και 400 ευρώ που είχε πάνω του. Ωστόσο, η προανάκριση έκρυβε εκπλήξεις για τους αστυνομικούς, καθώς διαπίστωσαν ότι προμηθευτής του 47χρονου ήταν ένας… 81χρονος από την Καρδίτσα!
Ο ηλικιωμένος διακινητής συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο σπίτι του, όπου ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 580 γραμμαρίων, επτά πλήρως αποψιλωμένα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,40 μέτρων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά!
Μάλιστα, κατασχέθηκαν 1.450 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο 81χρονος, ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών και πήρε και αυτός τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, με τις ίδιες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 47χρονος συνεργός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου