Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα - Εξι μέρες εκτός φυλακών ο εκτελεστής της 17Ν

Ελαβε τετραήμερη άδεια από τις αγροτικές φυλακές συν δύο ημέρες ...οδοιπορικά -
Ο Κουφοντίνας πέρασε την έξοδο των αγροτικών φυλακών του Βόλου το πρωί της 28ης Οκτωβρίου και επιστρέφει την Παρασκευή  Τέσσερις ημέρες εκτός φυλακής θα βρίσκεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος έλαβε νέα τετραήμερη άδεια από τις φυλακές Βόλου. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη «17Ν» σε 11 φορές ισόβια έχει μάλιστα στη διάθεσή του και δυο επιπλέον ημέρες για τα οδοιπορικά του.
Ο «Λουκάς» της «17Ν» έφυγε από την φυλακή το σήμερα το πρωί και θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στο κελί του την Παρασκευή.
Η νέα άδεια στον Κουφοντίνα αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων, τόσο από τους συγγενείς των ανθρώπων που σκότωσε, όσο και από τις ΗΠΑ- το Στέητ Ντιπάρτμεντ έχει κατ΄επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή του στην «ευνοϊκή μεταχείριση» του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια, ενώ ανάλογο στάση τηρεί και η Τουρκία, αφού μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης περιλαμβάνονται και Τούρκοι διπλωμάτες.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα, με συνέντευξή του ο επίσης καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στη 17Ν, Σάββας Ξηρός,  έκανε γνωστό ότι ζητά την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΛΗΣΤΗΣ ΨΥΧΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ 45ΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΘΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΧΑΘΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ.
    ΕΧΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 45ΡΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΦΑΗ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου