Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Καταπέλτης ο Συμπαραστάτης για την Ομοσπονδία Συλλόγων Δήμου Σ-Α

Καταπέλτης η απάντηση - επισημάνσεις του Συμπαραστάτη στο έγγραφό της Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος σχετικά με τον λόγο για τον οποίο τους ζητήθηκαν οι απόψεις
τους ως Ομοσπονδίας Συλλόγων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, καθώς και τα νόμιμα παραστατικά στοιχεία (αντίγραφα) που αντιστοιχούν στις πραγματοποιηθείσες δαπάνες που καλύφθηκαν εκ της οικονομικής επιχορηγήσεως 5.000 ευρώ, που έλαβαν από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, για πολιτιστικές εκδηλώσεις το 2016.

Και τους αναλύει ότι ο λόγος δεν είναι άλλος από τα ευρήματα της διερεύνησης για κακοδιοίκηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σ-Α, όπου εκ πρώτης όψεως (εκτός των άλλων) διαπιστώθηκε ότι στα αρχεία τους δεν βρέθηκε, επειδή δεν υποβλήθηκε έως και σήμερα σ’ αυτές εκ μέρους της Ομοσπονδίας, νόμιμος οικονομικός απολογισμός (τιμολόγια, αποδείξεις, κλπ), ως όφειλε έως το τέλος του Φεβρουαρίου 2017 (Καταγεγραμμένη καθυστέρησή ενός και πλέον έτους!).

Η αφορμή για την ανωτέρω διαμεσολαβητική παρέμβαση – διερεύνηση κακοδιοίκησης στο Δήμο Σ-Α, εκ μέρους του ΣτΔΕ, προκλήθηκε κατόπιν της από 2.2.2018 δημόσιας ανακοίνωσης του Δημοτικού Συμβούλου Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Χρήστου Μαρλαντή, περί παρέμβασης – αιτήσεώς του ενώπιον του κ. Εισαγγελέα, την οποία εν συνεχεία μας υπέβαλε στις 9.2.2018, συνημμένη σε αίτησή του με τίτλο : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, αναφέροντάς μας επί λέξει: «Αγαπητέ Συμπαραστάτη, Καλησπέρα. Παρακαλώ ει δυνατόν να μας παραχωρήσετε πληροφορίες, αρχειακό υλικό και όποια ειδικά έντυπα αφορούν την Ομοσπονδία ....... συλλόγων Σπάτων – Αρτέμιδος. Με εκτίμηση, Χρήστος Μαρλαντής ......»
Αναλυτικές λεπτομέρειες αναφέρονται στο άρθρο: «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ η ώρα της Αλήθειας για την Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος»
Παρόλα αυτά ακόμη μέχρι σήμερα δεν έχει υποβάλλει στον Δήμο Σ-Α απολογισμό της συνολικής οικονομικής του δραστηριότητας και ξεχωριστό απολογισμό (με δικαιολογητικά και παραστατικά) της επιχορήγησης που έλαβε για το 2016.

Για να ξεφύγουν από αυτή την υποχρέωση 5 φορές έκαναν αίτηση στον Δήμο για να πιστοποιήσει ότι είναι έγκυρα τα έγγραφά τους...

Διαβάστε αναλυτικά το έγγραφο του Συμπαραστάτη και κατόπιν την ξεκάθαρη  αρνητική απάντηση του Προϊστάμενου Οικονομικών του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος στην 5η αίτηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων για τα την πληρότητα των παραστατικών που προσκομίζει στον Δήμο για την τεκμηρίωση της ορθής και νόμιμης διαχείρισης της επιχορήγησης που εισέπραξαν από τον Δήμο στην διάρκεια του 2016.

Απάντηση στην Ομοσπονδία 26.4.18


Αρνητική απάντηση του Προϊστάμενου Οικονομικών του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος

52 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ1 Μαΐου 2018 στις 1:08 π.μ.

      ΚΡΊΜΑ!!
      Λάδι πολύ τηγανιτα καθόλου. Που λέει και ο θυμοσοφος λαος μας!
      Έχουμε 3μηνες τώρα που εξ'αιτίας του κυρίου ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΑ ασχολούμαστε με τα 5 χιλιάρικα της ομοσπονΔίας. Την στιγμή που ο ΔΗΜΟΣ έχει διακίνηση εκατομμύρια!!!Η δε επιτροπος στέλνει την μία πράξη πίσω από την άλλη , και ο κύριος ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ έχει κολλήσει με την ομοσπονδία η μάλλον με την κυρία ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ.
      ΚΡΊΜΑ και έγινε μεγαλος ΝΤΌΡΟΣ με την εκλογή σας κύριε ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΑ !
      Φυσικά σας είχα και εγώ ψηφίσει! !
      ΚΡΙΜΑ.
      ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΆΡΤΕ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΜΠΡΟΣ! !
      ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!

      Διαγραφή
    2. Όπως πάντα κ. Τούντα κάνεις μικροπολιτική. Κι αφού ενεργεί ο Επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου, και σταματά τα κακώς κείμενα όπως λες, τι λόγος πέφτει στον Συμπαραστάτη, αφού οι παρατυπίες προλαμβάνονται από τον αρμόδιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου; Πάντως αφού συμφωνείς με την κα Πιτσιγαυδάκη γιατί δεν πηγαίνεις μάρτυρας υπεράσπισής της τώρα που ερευνά ο Εισαγγελέας μετά την προσφυγή σ΄αυτόν από τον κ. Μαρλαντή τον συνάδελφό σου της παράταξης ΑΝΑΣΑ της Ραφτοπούλου, γιατί αυτός άνοιξε την υπόθεση της Ομοσπονδίας και όχι ο Συμπαραστάτης, τον οποίο τώρα εσύ βαράς όπως και η φίλη σου η Πίτσι, επειδή φοβάστε ότι η ανάμιξή του μετά από όσα έχουν καταγγελθεί και του ζητάει κι ο εισαγγελέας το πιο πιθανό είναι να κάτσουν κάποιοι στο σκαμνί, όχι βέβαια σε 3 μήνες αφού η υπόθεση θα κρατήσει πολύ.
      Κύριε Τούντα ξέρουμε ότι προσδοκάς στους ψήφους και μόνο και όλα να γίνουν τσιμέντο και υπερασπίζεσαι την Πίτσι και για έναν ακόμα λόγο. ΦΟΒΑΣΑΙ μην ανοίξει η υπόθεση των 603.000 ευρώ επιχορηγήσεων από τα δημοτικά ταμεία (από το παρελθόν έως σήμερα), χωρίς έως σήμερα νόμιμα παραστατικά και απολογισμό. Γιατί λοιπόν δεν λες την αλήθεια, αλλά κτυπάς αντί το γάϊδαρο το σαμάρι, ελπίζοντας ότι όλα θα κουκουλωθούν ξανά ; Εκτός κι αν σου κλάφτηκε η Πίτσι και ως παλιός φίλος της (θα σου θυμίσω αν χρειασθεί) συγκινήθηκες. Όμως κ. Γιάννη που ήθελες να γίνεις και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έτσι είχες σκοπό να προεδρεύεις, με συγκαλύψεις κατά το δοκούν ; Αν έτσι καλά που δεν εκλέχθηκες και καλά που εκλέχθηκε αυτός ο συμπαραστάτης (ο Ποθουλάκης) που δεν υπακούει σε πιέσεις και το ξέρουμε αυτό και από την υπόθεσή σου από όσα δημοσιεύθηκαν όπου σε κάλυψε κόντρα στον Δήμαρχο και εσύ έκαμες αυτοκωλοτούμπα στον εαυτό σου. Άσε βρε γιάννη, όχι άλλα αστεία σε σοβαρά πράγματα.

      Διαγραφή
    3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ1 Μαΐου 2018 στις 2:14 μ.μ.

      Αγαπητέ φίλε. Το επίπεδο σου το σέβομαι και θα σου απαντήσω ευθαρσως και ευχαρίστως!
      Δεν ξέρω αν κάνω μικρό πολιτική η όχι, προσωπικά πιστεύω ότι δεν κάνω (μικρό πολιτική) Αλλα αγαπητέ μου φίλε εγώ μια προσφυγή έκανα και έφερα τα πάνω κάτω, Συζητιοτανε για δύο χρόνια στην πόλη μας!! Αν και νομίζω ότι ακόμα δεν έχει ξεχαστεί!
      Και η προσφυγή αυτή είχε να κάνει με το να εξευτελισει θεσμούς και Δημαρχο! !Τώρα με μικροτερτιπια του στυλ Ποθουλακη και Μαρλαντη. Ασχολεισου εσύ και οι συν αυτώ!!
      Και άσε ενενανε να κάνω μικρό πολιτική!!!Θα μπορούσα να σου απαντήσω πολλά. Αλλά βλέπεις δεν είμαι ο κατά τα άλλα συμπαθεστατος κύριος Ποθουλακης!

      Διαγραφή
    4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ1 Μαΐου 2018 στις 2:38 μ.μ.

      Επίσης αγαπητέ μου φίλε! Για να σου δείξω την φαιδροτητα! Όχι μόνο την δική σου. Αλλά και οποίου αλλου συμφωνεί μαζί σας! Εγω σας ενημέρωσα και συνεχίζω να σας ενημερώνω ότι ΝΑΙ είχαν περίπου φύγει -δώθει, από το ταμείο του πρώην Δήμου ΣΠΑΤΩΝ όπως λες και εσύ 600.000 ευρώ για σωματεία!
      Και εσύ ,όπως και ο κύριος Ποθουλακης που με βρεικε τυχαία στο Δημαρχειο (και μου είπε ότι κακώς εκτιθεμαι ?για την αναφορα μου για τα 600 000ευρω)!Δεν ασχολείστε! Ο. Κ. Ασχολειθητε με τα 5.000ευρω και όχι με τα 600.000 Δικαίωμα σας και επιλογή σας !!Έμεναν όμως σας παρακαλώ πολύ αφήστε με απέξω. .
      Επίσης , θα ήθελα πολύ να μάθω. Που βρίσκεται η υπόθεση που είχε αναλάβει ο κύριος Μαρλαντης σχετικα με τα 870.000ευρω για το Σχόλιο??
      ΣΥΓΝΏΜΗ αλλά έχω μια ροπή στα ΜΕΊΖΟΝΑ και όχι στα ΕΛΑΣΣΌΝΑ!!!Αν θέλεις πέστο και διαστροφή μου!!!
      Μην μου ζήτησεις όμως να συμφωνήσω!!!!
      ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ! !

      Διαγραφή
  2. ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ..
    ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗΣ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΠΟΜΑΚΟ.
    ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΤΒΜΑΤΟΦΑΓΟΙ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ.
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΣ.
    Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ,ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΝΝΝΑ ΟΛΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ.
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ.
    Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙΑ.
    ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΒΑΡΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΣΟΥΒΛΙΣΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ.
    ΤΑ ΔΕΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΠΩΣ ΓΟΝΟΝΤΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ? ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ ΟΥΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΩΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ Μ@ΛΑΚΑ ΗΡΘΕ Ο ΧΤΕΣΙΝΟΣ ΚΑΙΟ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΡΩΘΟΥΝ.
    ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΤΣΝΤΙΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟ 12-13 ΚΟΡΟΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ.
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΩΡΑΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ@Λ@ΚΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΓΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΑ 5Η 10 Η 100.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΕ.
    Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΞΥΠΝΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΣ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΚΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΝΤΕΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Μ@Λ@ΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ?
    ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΣ?
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ1 Μαΐου 2018 στις 3:31 μ.μ.

    ΝΤΕΛΙΡΙΟ τίποτα άλλο!!!Γρηγορα τα χάπια σου! Η σε έναν ιδικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟΙΧΟ

      Διαγραφή
  5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ1 Μαΐου 2018 στις 10:40 μ.μ.

    "Φίλε"ΨΥΧΟΠΑΘΗ άδειασε μου την γωνία και κάνε μου την χάρη! Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΧΟΛΗ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΗ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΝΑ ΠΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ.
      ΤΡΒΑ ΡΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΣΤΟ ΑΡΟΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΤΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΣΟΥ
      ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΕΛΗ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.
      ΕΣΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.
      ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΤΟΥΝΤΑ ΑΛΗΤΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕ

      Διαγραφή
  6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ2 Μαΐου 2018 στις 1:01 π.μ.

    Φίλε Ποθουλακη κάνε μου μια χάρη! Μάζεψε τον. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκουβαλα ρε Γιαννη εδω τελειωσε για σενα.
    Εισαι πολυ μεγαλος στην ηλικια για αυτον τον χωρο, πηγαινε στα παλια καφενεια εδω μονο πυροφανι θα τρως.
    Τα πακια που ξερατε τελειωσαν και εσεις μαζι με αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ2 Μαΐου 2018 στις 7:02 π.μ.

    Εσυ αγοράκι μου στο σχολείο σου και γρήγορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ2 Μαΐου 2018 στις 7:57 π.μ.

      Εσυ πουλα τις κατσαρολες σου και άσε τις μάγκες εδώ μέσα ΕΔΏ είναι για σκεφτομενους! Έστω και ελάχιστα!

      Διαγραφή
    2. Αλλα ντ 'αλλα της Παρασκευής το γάλα.... και αν και πρωι ...τσιν Τσιν-!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ2 Μαΐου 2018 στις 11:24 π.μ.

      ΚΑΑΑΑΑΛΑ! Κάθε πικραμενος η πικρανενη κάτι θέλει πάντα να πει! Αντε και τσιν τσιν για να σου κάνω το χατήρι, μόνο όπως σου ξαναειπα, άδειασε μου την γωνία! Και ασχολησου με τις κατσαρολες σου. .

      Διαγραφή
    4. Ο πικραμένος φασίστας .....πιστός ακόλουθος του αρχιφασιστα ....ονειρεύεται κατσαρόλες πρωί πρωί!!!!έλα γεια σου ....και Τσιν Τσιν!!!

      Διαγραφή
  10. ΓΡΑΦΕ ΡΕ Π@Π@ΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΗΛΗΘΙΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΑΝΤΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ2 Μαΐου 2018 στις 8:30 π.μ.

      Εγώ είμαι ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ και με την ευθύνη του λόγου μου και συνχρωνως με την έκθεση μου σε δημόσιο λόγο μπορώ να γράφω όπου θέλω! !Πληροφοριακά δε έχω πολλές σελίδες εδώ μέσα! !Θα μπορούσα να σου πω να πας εσύ στην δική σου! Αλλά δεν έχω δει εδώ μέσα καμία δική σου!!!Όσο για το π@π@ρα Χαίρομαι την ευγλοτια σου και τον ποιοτικό σου λόγο!
      Δεν αξίζει άτομα σαν εσένα να βρίσκονται στην αφανια!
      Γιαυτό σε προτρεπω να εμφανιστες. Προσωπικά σε θεωρώ χρήσιμό!

      Διαγραφή
  11. ΕΣΥ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ Ο ΝΤΙΡΛΑΣ ΨΥΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΟΣ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.
    ΤΟΝ ΚΩΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΑΙΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.
    ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΠ@ Κ@ΛΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
    ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΕΜΠΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ
    ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΟΜΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ2 Μαΐου 2018 στις 4:15 μ.μ.

    Κύριε Ποθουλακη επιθυμώ να σε ενημερώσω για τα ακόλουθα :ο κύριος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΚΑΣ (πρώην αντιδημαρχος του ΔΉΜΟΥ μας )με είχε ενημέρωση ότι 1/5 στρεμμάτων των 5 στρεμμάτων των κυρίων ΜΙΧΑΛΑΚΗΔΩΝ του οικοπέδου που αγόρασε ο ΔΗΜΟΣ μας για χρήση σχολείου.Στην 3η γητονεια Το είχε εμεσα στην κατοχή του ηστερα από άτυπη ανταλλαγή μαζί τους με άλλο του κτήμα (ακίνητο)το οποίο βρίσκεται στην 12η γειτονιά!!!Δεν ξέρω για εσάς αν έχει σημασία -ενδιαφέρον! Καθότι το κτήμα των κυρίων ΜΗΧΑΛΑΚΙΔΩΝ αγοράστηκε σε 5πλασια τιμή της αντικειμενικεις αξίας ! !!!!!!!Αν έχει την οποία σημασία για εσάς. Είμαι στην διάθεση σας
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΜΕ ΤΙΜΗ Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ2 Μαΐου 2018 στις 4:22 μ.μ.

    Επιτέλους οι αστειωτητες και τα σάλια έχουν ένα όριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 650.000ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ??
      ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ3 Μαΐου 2018 στις 1:23 π.μ.

      Ο ανώτερος εισαγγελέας για τους πολιτικούς είναι οι ίδιοι οι ψηφοφοροι τους! Εγώ ήδη τα έχω αναφέρει σε αυτόν τον εισαγγελέα! Ας κάνει τώρα από εδώ και πέρα και αυτός ο εισαγγελέας το χρέος του!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμε με τα κεφαλαία θα κλάσεις μέντες του Τούντα? Αυτός γράφει με το ονοματεπώνυμο του μόνο γι'αυτόν τον λόγο είσαι από πρώτο χέρι χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΩΝΥΜΕ-ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ? ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  15. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΤΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΟΥΙΣΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπάρχει κανένας από όλους εσάς, σας εξαφάνισε ο Μαρλαντης.
    Δεν συμφώνησε με την ρεμούλα σας παλιόγεροι λαμόγια απατεώνες και σας καθάρισε όλους.
    Πρωτα έσκασε η Ομοσπονδια αυτή τελείωσε περιμένουμε το σκαμνί και την απόφαση.
    Αυτα που λες Ι.Τούντα στον Χ.Ποθουλάκη μπορούσες να τα έχεις κάνει μήνυση τότε, αλλα καο σε αυτό και σε όλα σας πρόλαβε ο Χ.Μαρλαντής.
    Θα φύγει και θα τρώτε φυλακές 10 χρόνια μετά από την αποχώρηση του.
    Ο Μαρλαντής ότι υποσχέθηκε το έκανε, δεν έχει το ψώνιο να γινει βλαχοδήμαρχος, σας χάλασε όλη την αρπαχτή θα σας στείλει και φυλακή σίγουρα.,γιατι όλες οι πράξεις σας είναι παράνομες.
    Εχει πολύ γέλιο αυτός που θα σας στείλει φυλακή, θα έχει κάνει μόνο μια θητεία ΔΣ και εσείς τα λαμόγια που γεράσατε στο Δημαρχειο την πατήσατε από έναν τέλειος άσχετο που δεν έχει ούτε συμφέρον προσωπικό σας μάντρωσε γιατί είστε λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ3 Μαΐου 2018 στις 1:30 π.μ.

    Εσείς κύριε ΚΑΝΤΕΡΕ θεωρώ ότι θα ήταν προτιμότερο να μας μιλήσετε για τον καιρό. Παρά να κάνετε πολιτικές αναλύσεις!!!Δεν το έχετε από ότι βλέπω
    Καλό βράδυ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΚΑΚΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΝΤΙΡΛΑΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΤΕΡΕΣΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?
    ΡΕ ΠΟΣΟ ΝΤΙΡΛΑ ΕΙΣΑΙ? ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ? Η ΑΛΚΟΟΛ?
    ΤΟΥΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ3 Μαΐου 2018 στις 3:00 π.μ.

      Συγγενείς του είσαι η φιλος του?όχι τίποτα άλλο. Από απλή περιέργεια ρωτάω! !

      Διαγραφή
  19. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ3 Μαΐου 2018 στις 3:06 π.μ.

    Και κάτι ακόμα. Όταν αυτός θέλει να πάρει παπούτσια στέλνει εσένα να του τα πάρεις???
    Με άλλα λόγια αυτός δεν έχει στόμα? Βάζει εσένα να απάντηση για λογαριασμό του???
    Α παγενε από δω ρε φιλαράκο. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΙΤ ΜΑΚΑΚΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΚΑΚΑ.
      ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΨΩΝΑΡΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑΝΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ.
      ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
      ΜΑΚΑΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ.
      ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΣΟΥ.
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΟΠΑΔΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΑΗ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
      ΜΑΚΑΚΑ ΟΥΣΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΑΚΑ
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΥΝΤΑ
      ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ
      ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΥΤΗΞΗ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ.
      ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΙΝΗΣ ΞΥΔΙΑ

      Διαγραφή
  20. ΤΟΥΝΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΥ. ΗΖΗΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ3 Μαΐου 2018 στις 8:41 π.μ.

    Όταν λέω εγώ ότι κάποιες φορές περνάω καλά εγώ εδώ μέσα. Μερικοί δεν το πιστεύεται. Να είστε καλά, μου φτιανετε την διάθεση. Μόνο προσέξτε καραδοκουν και εγκεφαλικά χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μακακα ψωνιο Τουντα μονος σου γραφεις μονος σου απαντας, αλλα σε βρηκαμε πελατακη σε εκανα σεντρα και στο πιτσιρικαδες, εχεις να φας δουλεμα να ευχαριστηθεις.
    Ο τρελος και το ψωνιο θελει να λεει οτι ειναι ο Ναπολεων και ο κοσμος να λεει ΝΑΙ
    Θυμασε εκεινον τον δηθεν πολιτικο σαν εσενα που εβγαινε στο μπαλκονι, ξεχασα η Αθηνα ηταν τοτε μακρια απο τα Σπατα, που να ξερεις εσυ βλαχο χωριατη τετοια.
    Μαζευοτανε ο κοσμος κ Φωναξε
    <Μ.... ειμαστε μαζι σου ΠΟΥΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ κ γινοτανε το τρελο παρτι 2-3 ωρες ελεγε μ.... σαν εσενα.
    Πηρε 500-600 ψηφους αλλα μαζευε στο μπαλκονι 7-10.000 ατομα ερχοντουσαν απο παντου να κραξουν και να γελασουν.
    Κανονισε να παρεις το γηπεδο για πολιτικες ομιλιες σου να φερνεις και τα γεροξεκουτια του λα ος να γελαμε να περασουμε ωραια. αλλα να κανεται ολοι εξετασεις μην πεθανει καποιος απο σας μεσα στο γλεντι και μας το χαλασει.
    τυφλα να εχουν τα γυφτοπαζαρα ΑΡΧΗΓΟΣ εισαι ΟΛΟΙ μαζι σοτ θα γελασουμε θα κερασουμε και ουσκι μεχρι να τσινας σαν φοραδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ3 Μαΐου 2018 στις 9:31 π.μ.

    Καλά το ποσό μου φτιάχνεις την διάθεση, δεν λέγεται. Να είσαι καλά άνθρωπε μου. Εντωμεταξη μέχρι να φτάσει η ώρα να γελάσεις εσύ και οι φίλοι σου Σε ευχαριστώ που γελάω εγώ!!!Πρόσεξε όμως όπως σου είπα. Τα υπογλοσια σου δίπλα. Και πάρε καλώς κακού και την πίεση σου χα χα! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ Μ#Κ#Κ#...ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ...ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ ....ΨΩΝΑΡΑ...ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ...ΨΥΧΟΠΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ουρακονταγκο βρηκαμε τον τουντα, ειναι σιτεμενος αλλα ειναι σπανιο ειδος Ουρακονταγκου μιλαει ανθρωπινα, ντεφια, κλαρινα,λυρες. μπουζουκια, νταουλια εχουμε.
    Μην κανουμε γυφτιες να τσονταρουμε ολοι να του παρουμε στολη να φαινεται ο κ@λος του ουραγκοταγκου κ εχουμε κ ενα κιβωτιο ουσκι για την μαιμου μας και θα γλενταμε ολοι
    Θαρθει και η θεουσα ο Μητσοπουθενας με την Θεουσα εκεινη Αντρεα νομιζω την λενε.
    πολυ τζερτζελο, θα γιονει μεγαλη παρασταση θα κοψουμε και εισητηρια να παρει τα λεφτα η ναιμου μας να κανει το ψωνιο του πολιτικη και τα υπολοιπα να πιει.
    πρεπει να εχουμε ευχαριστημενο το ζωνμτανο για να κανει γουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ3 Μαΐου 2018 στις 1:12 μ.μ.

    Αν θέλεις θέαμα από ουρακοταγκους και μαϊμούδες έλα στα ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ έχει πολλούς και αρκετές! Αλλά μάλλον εσένα σου περισσευουν σπίτι σου! Για αυτό και δεν έρχεσαι!!!!
    Καλή σου διασκέδαση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ κτλ

      Διαγραφή
  27. τα βλέπουμε και σας καμαρώνουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ρε θα τον πατε στο τρελοκομειο τον ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑΠΟΛΕΩΝ Ο ''ΝΤΙΡΛΑΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ. ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΣΠ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ? Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΟΡΟΧΕΛΩΝΑΣ-ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΓΟΨΗΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τουντα δεν ζητησες συγνωμη γιατι καταλαβες την αλητεια σου, σε αναγκασε να πεσεις στα γονατα και να ζητας ελεος.
    Τα λαθη ειναι ανθρωπινα και η συγνωμη αποδεκτη και σωστη, αλλα εσυ μεσα στην αγωνια σου να μεινεις επικαιρος μηπως θυμηθεις και πας να ψηφισεις τον εαυτον σου, εχεις κανταντησει ο ζαβος του χωριου.
    εδω δεν χωρανε παππουδες σαν εσας, εσυ ειδικα εχεις και τι γκαπ του ποτου.
    Αραιωσε η καλυτερα εξαφανισου και οταν εχεις καποιο σοβαρο σχολιο, γρφτο διαβασε το 5-10 φορες και μετα κανε δημοσιευση, πιο πολλα θα κερδισεις τουλαχιστον θα παρεις πισω λιγο σεβασμο στο προσωπο σου.
    Δεν σου αξιζει αυτη η κανταντια, ξερω το ποτο τα σαπιζει ολα για αυτο προστατευσε τον εαυτον σου.
    Αυτοι εδω θα σε τρελανουν ετσι για πλακα ειναι πιτιρικαδες και βρηκανε μεζε εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα δεν ειναι να εχω δικιο η αδικο, αλλα ειμαστε ενα χωριο δεν σου αξιζει τετοια ξεφτιλα.
      Βλακας σιγουρα δεν εισαι, κατσε απο αποσταση μαθε πως παιζει εδω μεσα το παιχνιδικαι μπες εχοντας γνωσεις.
      Αυτοι ειναι νεα παιδια σε τρλαρουν για την πλακα τους μεχρι να σκασεις.
      Καθεσαι σαν κοροιδο και σε τρολαρει το καθε παιδακι?
      Εσυ μαθαινεις αυτοι ξερουν και σε πανε συνεχεια στην γωνια.
      Καλη τυχη σου ευχομαι, δεν μου αρεσει ο ξεπεσμος σου γιατι δεν σου αξιζει
      Ολα τα λαμογια οι απατεωνες κλεφτες κυριοι και εσυ ο τρελος του χωριου?

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου